@ my crib

I vårt crib lagas det mat just nu. Vad händer hos er?



/El Hjorto

Update!

God kväll!

Det går sakta framåt. Jag har nu skapat den nya bloggen på blogspot, HÄR har ni den nya adressen att lägga till i favoriter; http://broderhjort.blogspot.com/ ! Det är bara ett litet testinlägg än så länge, men håll till godo mina vänner! :D

Snart börjar det riktiga arbetet med flytten. Tills dess, här är en söt bild med ett par år på nacken:



Här i lägenheten ska det nu bli Big Bang Theory, godis och ett stort glas vatten. :) Tills dess, må bäst!

Peace&Love!

/El Hjorto

Häng med i svängarna.

God morgon!

Jag ville börja dagen med att informera er om en förändring som ni skall notera. Denna förändring är nämligen att jag är på väg att byta bloggplattform, eller bloggdomän. Oscar, http://boggey-obm.blogspot.com/ , är back in town, och han var här och hjälpte mig igår. Anledningen är att jag vill kunna göra min blogg mer levande genom att enkelt kunna lägga upp videos osv. Jag vill dessutom kunna ändra utseendet på bloggen utan något trassel alls. Därför flyttar jag snarast till blogspot.com, där allt är mycket enklare. Här på blogg.se måste man vara någon slags expert på HTML-kodning, och vem är det? - Inte jag i alla fall.

Då var det ju det här med de gamla inläggen. Vi googlade runt och hittade inga svar på hur man flyttar över sina inlägg till blogspot, däremot var det möjligt att flytta över från blogg.se till wordpress, men strunt samma. Jag tänkte därför försöka kopiera och rekonstruera mina gamla inlägg i nya bloggen. Lägga in en kategori, typ "Gamla bloggen", eller liknande. Nåväl, detta är lite luddigt, vi får se hur det blir.

I alla fall, stay tuned. Jag berättar så fort nya flytten är klar, och hoppas ni vill följa med till en färggladare och personligare blogg. :)

Nu: frukost!
Ha en skön lördag små hjortar!

Peace&Love!

/El Hjorto

How do you fil?

Heheh, ett litet torrt skämt såhär mitt på dagen! Fint va? :D

Min morgon var från och till. Jag vaknade flera gånger innan klockan ringde, eftersom katterna hade bestämt sig för att vara bråkstakar, båda två. Yuki smaskade i sig ännu ett handtag på en plastpåse, galna katt! Vad är det som är gott med plast?! Så jag vaknade av ett smaskande, och fick flyga upp ur sängen och gömma påsen från honom. Chili beslutade sig för att riva ner vår vackra orkidé från fönsterbrädan. Som tur var gick inte krukan sönder, och den verkar må bra, stackars blomma. Mellan dessa händelser var det ett himla oväsen på katterna. Dock så fort jag gick upp blev de jättegosiga och skulle kela båda två. Jaha, så var det med det.

Till frukost blev det i alla fall en skål med fil. I denna fil hade jag en klick jordgubbssylt och Start-müsli. Gött! :D
JAHA, vad ska man göra av resten av dagen då? Jag kommer förmodligen att titta på mailen ca 20 gånger i timmen, ifall potentiella arbetsgivare vill kontakta mig... Hehehe, please? Nej då, det ryktades faktiskt om bus på stan i eftermiddag? Oj, oj, oj, vad det blir vet jag inte! :O

Tills dess, må bäst!


Här har vi plastätarN som liten. Han var en bråkstake redan då.

Peace&Love!

/El Hjorto

Jag slår till igen...

Goddag!
Jag har Hjort det igen, en typiskt "Petra" har jag gjort idag. Jag hade klockan ställd på 8, så att man kan snooza en stund och sedan kliva upp i bra tid. Tror ni inte att när klockan ringer så lyckas jag trycka på alarm off-knappen (som är pytteliten) istället för snooze-knappen (som för övrigt är jättestor)! I mitt omtöcknade sömniga tillstånd tänkte jag "undrar om jag råkade trycka på fel knapp nu", men det tog någon sekund sedan somnade jag om igen. Vaknade, det gjorde då klockan nästan var halv tolv. Jättebra! Nog för att jag egentligen inte behövde kliva upp tidigt, men man vill ju inte sova bort halva dagen mitt i veckan.

Så, där har ni det, min klantiga natur har gjort det igen. Det är tur att jag gör det på ett charmigt sätt, så att ni gillar mig ändå.


Great job! Hur lyckas man?

Nåväl, ingen större skada skedd. Nu ska jag bara göra mig klar och sedan åka in till stan. På vägen ska jag hämta ut den stora oversizetröjan från H&M som kommit. :)

Hoppas ni får en bra dag!

Peace&Love!

/El Hjorto

Vackert väder.

Hej igen mina små hjortar!

Jag var tvungen att dokumentera det fina vädret vi har fått idag. :) Hösten är den absolut vackraste årstiden tycker jag. :)


Beauty á la Norrland. :)

/El Hjorto

Att införskaffa...

God morgon!
Nu är det väl kanske förmiddag, klockan är lite över tio, men jag vaknade för ett tag sedan.

Igår gav Robin mig ett mycket hjärtvärmande klartecken; jag fick ta hela klädskåpet! <3 Det var egentligen tänkt att han skulle ha hälften av lådorna och hyllorna, men han tyckte inte att han behövde det, då han får plats med alla sina kläder i garderoberna i hallen. :) Det betyder att jag har ytterligare en låda att fylla med väskor och skor, och mer plats för kläder. :D Himla bra, så slipper jag släpa så mycket fram och tillbaka. :)
Det är kärlek det! <3

I alla fall, för att på ett effektivare och skonsammare sätt att förvara alla mina skor skall det införskaffas s.k. skolådor, från IKEA. Detta är dessa 'skolådor';



Då skyddar man skorna, och det är superenkelt att stapla dem! :D Hurra!
99 riksdaler för fyra stycken. Tack för kaffet, jag tar två. Minst. De finns även i färgerna svart och lila. Det blir nog en förpackning vita och en förpackning svarta, klädskåpet är ju svart och vitt. :)

Nej, men på tal om kaffe, hörrni, så ska jag dra mig tillbaka och äta frukost. Vi hörs!

Peace&Love!

/El Hjorto

På önskelistan del 1.

Hej alla glada!

Idag, lönedagen till ära, har jag handlat lite. Faktiskt bara lite. :) Jag köpte en julklapp till pappa och ett par jeans. De jag berättade om, jag ska visa dem då jag bär dem. :) Senare på eftermiddagen åkte jag hem till mamma och pappa, och nu ikväll har jag bakat maränger! Så himla gott! Hemmagjorda maränger blir alltid sega, vilket är fantastiskt bra! Både jag och mamma älskar sega maränger. :) Det enda negativa är att man får maräng över hela ansiktet när man äter dem, haha! Jag gjorde dem stora, så de är lite svåra att äta, men vad gör det? :D

I övrigt så sitter jag och kollar runt efter fler julklappar. Tyvärr snubblar man över saker man själv önskar sig också. Därför kommer här "På önskelistan del 1" till er, ifall ni skulle vilja ge mig en fin julklapp? (Evig kärlek till er!)



Åh, vilken goding! Jag har haft ögonen på denna skönhet i säkert ett halvår, men den är dyr. Dock är den på rea nu, såatteeh... Nu eller aldrig, typ.

Nu skall jag sluka mer maränger, vi hörs gott folk! Ta hand om er!

/El Hjorto

Godnatt.



/Count Hjorto

Med jordglober som höfter.

God kväll!
Idag har jag, mannen och min mami varit i stan för lite jeansjakt till mig, och Robin var på jakt efter en ny kavaj. Jeansjakten gick allt annat än bra skulle jag vilja säga. Alltså, H&M i alla ära, men jeans är väl inte direkt er starka sida? Modellerna på jeans var ju jättekonstiga. De fick mig att se ut som att jag hade massiva höfter; det såg ut som om jag hade en jordglob på vardera höft. Snyggt! De gav mig också en glipa i svanken, ni vet, att de är för stora i ryggslutet, på alla modeller. Nåväl, jag provade också jeans på ställen där de har de traditionella jeansmärkena, men då var de inte sköna istället. Ett par sköna jeans som faktiskt satt helt okej hittade jag på Åhléns, de hade en häftig blå färg också. Till veckan skall de eventuellt införskaffas, i så fall visar jag er då. :)
Robin hittade såklart skjortor och kavajer som satt perfekt, men han är ju snygg i allt, orättvist, haha!

Vi är i övrigt hemma hos mig i helgen, och vi har katterna med oss. De springer runt och blir frästa på av katterna som bor här, men det går bra. :) Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag vi ska sätta oss framför TV:n med de andra. Hoppas ni har en bra helg!


Skojar inte. Mycket osmickrande.

Peace&Love!

/El Hjorto

Beställt!

God kväll!

Idag kikade jag i den nya lilla H&Mkatalogen jag fick hem i posten igår och blev fullkomligt förälskad i allt stickat! Det fanns så många fina långa cardigans och polotröjor och oversizeplagg så jag bara smälte! Jag behärskade mig dock och nöjde mig med enbart två plagg. :) Här kan ni se dem, lånade bilder från deras hemsida.
Här kommer två ljusbeiga skönheter:


En fin stickad tröja med 'flätad' krage. :)


Oversize!!! Jag bara älskar det! En supermysig oversizetröja, perfekt till tights och knästrumpor. :)


Såhär ser den ut på. :) Jättemysigt! :D Skulle aldrig falla mig in att ha en jädrans pälsväska, men smaken är som baken...

Nåväl, jag ska ganska snart masa mig till sängen och sova, för jag ska upp tidigt imorgon, ouff! Det vankas något slags "gruppmöte" på Arbetsförmedligen. Det ser jag inte fram emot! Godnatt kära hjortar, sov gott!

/El Hjorto

God förmiddag.

God förmiddag allesammans!
Jag har varit vaken ett tag, men ännu inte hunnit äta frukost, så det känns som morgon för mig, men eftersom klockan snart är 12 så är det ju egentligen inte morgon längre. Därför: God förmiddag.

Jag har i alla fall gjort havregrynsgröt med äppelmos som jag ska ta och sluka i mig alldeles strax. Jag hade tänkt käka det samtidigt som jag kollar på senaste avsnittet av Modelljakten. Förra avsnittet var de ju i Sundsvall, och tror du man kände igen en endaste en eller? Nej. Skönt, tyckte jag, annars känner ju alla varandra i den här staden... Det kan kanske ha varit för att alla såg ut att vara 14 bast och bara "Jag vill bli supermodell! Vill du se mina Snobbentrosor?"

Okej, nu tar vi och lugnar ner oss här. Man måste vara snäll mot de små barnen. Nu tänker jag dra mig tillbaka och äta min gröt och titta på Modelljakten, hoppas ni får en bra dag!

Peace!

/El Hjorto

Dagens 'fit

Goddag!
Idag hade jag fått en kallelse att få komma och träffa min jobbcoach på Arbetsförmedligen. Jättebra, tänkte jag, att jag äntligen ska få sitta och prata med en människa! Det visade sig dock vara ett informationsmöte med en hel grupp och en till jäklans Powerpointpresentation om att man senare kommer att få ett enskilt möte med sin jobbcoach. Hurra, vad givande. Jag fick med mig lite papper hem som skall fyllas i. Jag tyckte i alla fall att detta var struntprat, så jag haffade mig ett möte med henne redan på fredag. Vill man ha något får man se till att fixa det själv, serrni.

Jag tänkte i alla fall visa er mina favoritskjorta som jag hade på mig idag;


När Robin inte är hemma får man använda sig av spegeln, då stativet är hemma hos mams och paps! Ska försöka komma ihåg att ta med det hit...




Meeeen sen så är man ju en jäkla ängel också, vem kan säga nej till ett såhär oskyldigt ansikte?

Skjorta och jeansleggings - H&M
Linne - BIKBOK

Nu är det bara jag och katterna hemma tills Robin kommer hem från jobbet, så det lär nog bli en tupplur. SjusovarN. Jag har åtminstone planerat middag idag. Det blir kycklingfärssås med Philadelphiaost och farfalle. :) Så gott! Ha det bra, era små videkissar! (Himla aktuellt med videkissar i oktober, ohyeah!)

Peace&Love!

/El Hjorto

May the hj0rt be with you!

Hello alla glada!

Igår blev det en förträfflig kväll med Maria och Sandra! :D Det var verkligen tur att vi inte tog stilettklackarna, mina fötter tackar mig idag! Så mycket dansande som gjordes igår. :) Många bilder togs, vi får väl se om de överlever "den nyktra genomgången". Jag har ju bara sett dem 'under the influence', så vi får väl se om de kommer upp här. :) Jag hoppas det, för vi hade jättekul! :D

Idag har det blivit pizzabakande och chipsätande här hemma. :) Jag ville mest skicka en viktig hälsning till er;



Hj0rt on!
(Rådjur är också hjortdjur. FINA!)

Peace!

/El Hjorto

Hat-älskad.

Idag är jag hat-älskad av Yuki, tydligen. Titta bara:


HAHAHAHAHAHAHA, en sån himla ond blick! xD

Jag intog Robins nya laptop idag. Den var ändå påslagen, så varför inte. Provade hans webbcamprogram. Har inte ens några effekter? Så himla tråkigt! Inte vad jag kunde hitta i alla fall. Nåväl, min är bättre! :D
Vi kan konstatera att Yuki inte alls ville vara med och leka med mig, det syns ju tydligt. Innerst inne vet jag att han älskar mig ändå. Pusspuss, lilla kissen. Att jag ser ut som en jäkla köttbulle är ju en annan sak. Osmickrande vinkel blev det med laptopen som står på ett skrivbord. Grodperspektiv är alltid lika smickrande! Det är ju tur att man har självdistans.

Neeeeeeeeej, men om Robin kunde ta och komma hem någon gång så att man fick i sig lite käk... Hungrig!
Ikväll är det träning igen, så man måste ju få sig något i magen. Något gott... Jag är sugen på potatismos! ÅH, NU KOM HAN HEM!

Hörs, små hjortar!

Peace&Love!

/El Hjorto

Studerar mig själv.

God kväll!
Idag har jag studerat mig själv. Jag köpte igår en bok i en serie om Zodiac-tecknen. Stjärntecknen alltså, soltecknen. Jag köpte såklart den för Vädurar, eftersom jag är vädur. Chockerande va? Nåväl, så idag har jag studerat mig själv. Jag har läst om mina bra och dåliga egenskaper. Jag tyckte inte att boken stämde helt, den sa att vädurar är extremt tävlingsinriktade och själviska. Det kan jag inte riktigt hålla med om. Å andra sidan så stämmer nog inte boken in 100% på någon vädur. Jag tror att en del av vem man är även utgörs av uppfostran, miljö (omgivning alltså) och liknande saker. Den stämde dock bra i övrigt tyckte jag. Förutom att min favoritfärg skulle vara blå eller röd. Alla färger är min favoritfärg, men om jag måste välja så är det grön.

Det är väldigt intressant läsning i alla fall. Jag ska inte för allt i världen komma överens med en kräfta. Robin är kräfta, haha! :D Det var liksom vilket annat tecken som helst, bara inte kräfta! Så ja, man får väl ta det med en nypa salt. :) I vilket fall tyker jag att astrologi är väldigt intressant. :) Jag tänker köpa alla böcker i serien, och plugga på alla stjärntecken, en rolig samling att ha. :)


Här har ni mig, se så mäktig jag är! :D Passarey för mina mäktiga hoooorn! :D

Ikväll tänkte jag nog inte sitta upp så onödigt länge, även om jag har sovmorgon imorgon. Har absolut ingenting att göra, bara ströva runt här hemma i skogen. Mamma och pappa jobbar ju, så det blir jag och min kamera, perhaps. :) Jag fick förresten en kallelse från Arbetsförmedlingen om möte med en jobbcoach, äntligen! :D Skönt, nu kan jag få sitta ner och förklara min situation för någon som lyssnar. Jag hoppas hon tänkte lyssna på mig i alla fall, men man vet ju aldrig.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, sov gott!

/El Hjorto

Opubblade bilder.

Just det, opublicerade bilder, alltså.
Jag hittade igen två bilder som jag glömde att lägga ut i senaste "Dagens 'fit"-inlägg. Här kommer dem:


I can see you, over there.


What? You talking to me?

Nu är det hög tid att sova. Robin ska upp och jobba imorgon, så det är bäst att jag gör honom sällskap i sängen och slutar att störa med mitt smattrande på tangenterna.

Det där rosa nagellacket förresten, det försvann ikväll när vi tittade på en film som hette "13". Nedrans thrillerfilmer, man blir ju alldeles galen! Den slutade dessutom med en cliff-hanger, aldrig bra! Jag tycker att alla filmer som inte slutar lyckligt är dåliga filmer. En sådan sucker är jag. Nåväl, mot sängen! Godnatt alla glada! :D

/El Hjorto

Bowling!

God kväll!

Idag hade jag, Magda och Robin en rolig bowlingmatch! Dessutom fick jag lunch på Subway innan. Äntligen, Subway! :D Nåväl, bowling i Birsta, roliga timmen! Här har vi bildbevisen:


Magda bowlar loss!


Starke Adolf! Power!


Hihihi..hihih..hi, fniss. Just kidding, I'm a girl!


Idag använde jag min söta handväska som jag köpte på konventet. :)


Att vara eller inte vara, ett klot? Och jag lovar att jag inte är gravid, det är bara min pösiga munkjacka.


Robin körde på hög koncentration.


Eftersom jag låg under så körde jag på en ny teknik; att rulla klotet mellan benen. Fungerade fint! :D


Vinnaren! Magda kom ikapp Robin på slutet och vann! Jag kom sist. Skit! Jag som har det här i blodet... Jag låtsas som att det var på grund av hårdträningen igår... Haha. :)

Nu sitter vi och kollar på TV med guacamole och chips. Magdas asgoda guacamole! Så gott! :D

Hoppas ni har en bra dag!

Peace&Love!

/El Hjorto

Våldsam träning!

Hejsan!

Jag sitter just nu strandad i soffan med diverse blåmärken och sår på kroppen. Det blev våldsamt idag på Aikidoträningen när vi skulle fila lite på tekniken genom brottning på mattan. Självklart så måste ju männen bli arga när de blir nedbrottade av en liten tjej. Därför inledde dem tekniker såsom stryptag och tacklingar. Härligt. Äh, tur att man är tålig. Tyvärr är det nog värst med min fot som blev halvt krossad av en 90 kilos snubbe, aj!

NÅVÄL, jag är som sagt tålig. Bring it on! Jag tycker bara att det är så löjligt med vuxna män som inte kan tåla att bli slagen av en tjej. Så o-manligt att haka upp sig på det.

Nu tänker jag återgå till mig syssla; äta godis och titta på TV. Jag ville bara uppdatera och uttrycka min åsikt angående osäkra män och hur löjliga de är. Tack och bock!

/El Hjorto

Jag har HJORT det igen!

Jahapp, dags för lite plåster igen då...
MEN! Jag vill bara säga, att det inte var min egen klantighet den här gången; utan det var Yuki. Jag lekte med Yuki och han fick in en jädra smäll på mig. Det blev både blåmärke och djupa rivsår, haha. x'o Han liksom slog till mig på ovansidan av min hand, så det blev som ett slag och en riv-attack. Aj aj.



Just det, jag har målat om naglarna igen. Den här gången är de äckligt Barbierosa. Robin sa att de var löjligt rosa, haha. :D Jag har dekorerat med rosa frukt, rosa rosetter och rosa bling-stenar. Rosa indeed! Det blev inte så bra, för det försvinner liksom in i ett struligt rosa moln bara. Nästa gång ska jag köra på kontraster på mina nageldekorationer, så att allt syns. :)

Det blev förresten min delikata fläskfilégryta till middag. Nu är vi jättemätta och ska jäsa ner oss i soffan. American Pie 3 går på TV nu, den är ju rolig. Har sett den en miljon gånger, men det var faktiskt ett tag sedan. Så jag får önska er en härlig fredagskväll så hörs vi! Peace out!

/El Hjorto


Dagens 'fit

What's up?

Idag har jag varit med mami på stan och inhandlat lite hemliga julklappar. Det skall börjas i tid, medan det är billigt i butikerna! Tipz! Vi fikade också Afternoon tea på Charm, det var nice!

Såhär såg jag i alla fall ut idag, mitt i höstblåsten!


Lovar att jag har hår... Det sitter bara i en stram knut... He..hehehe..




Knästrumpor och bootsen! Så mysigt!


Min man är så stilig i sin höstjacka! JAG vill ha den.

Nu måste jag dra mig tillbaka och fundera ut vad tusan man ska hitta på som middag idag... Något gott...

Peace&Love!

/EL Hjorto


Dåligt val av mat...

God kväll!

Idag gjorde jag och Robin ett dåligt val av mat. Vi var på stan, jag ville äta på Subway. Det gick inte Robin med på, för han har förätit sig på det. Han får skylla sig själv, äter det tre gånger i veckan. Jaha, då gav jag honom tre val; Subway, Donken eller Meat&Meal (typ Sibyllamat). Han valde då Donken. Det var ett mycket dåligt val. Ingen av oss ville ha den typen av mat, så ingen av oss kunde äta ordentligt. Illa valt, verkligen. Men, så går det när man låter killar bestämma, det går fel. Man ska lyssna på tjejer; vi vet bäst. Så är det bara. Så ja, total waste of money. Nej, usch, jag bara önskar att vi ätit på Subway.

Okej, nog med klagomål över mat! Jag brände i alla fall av mig den äckliga skräpmaten från Donken på Aikidoträningen idag. De körde hårt med oss idag, bra det! Det är skönt när det bränner i musklerna och man får typ kramp, haha. :P

Nåväl, jag vill bara Dömpa på Donken idag. Det lär inte bli något mer Mc Donalds på ett bra tag...



Hoppas att ni åt en godare middag än mig idag!

Peace&Love!

/El Hjorto

Gött. Skratt.



Priceless.

Hissar...

Goddag!
Idag skulle jag vilja uppmärksamma roliga tillfällen som kan inträffa i hissar. Imorse så begav jag mig till Arbetsförmedlingen för ett informationsmöte. Detta möte skulle hållas på våning 7. Den rätta miljöhjälten inom mig sa åt mig att ta trapporna, men det var morgon och jag var trött. 7 våningar är många trappor det! Så jag klev in i hissen och tryckte på knappen med en sjua på. Efter två våningar klev en kille i min ålder in i hissen, han skulle också på samma möte som mig. På vad jag tror var den femte våningen eller något så öppnades dörrarna och en man i medelåldern stod utanför. "Upp?" frågade han och vi svarade ja. Han skulle tydligen ner, så han klev inte in i hissen. Han vände sig mot killen som stod i hissen och sa "Du har i alla fall fint sällskap. Börja prata." Hahaha, rolig snubbe! Han lekte match-maker där. Smidigt!

Ja, det var ju lite sådär lagom genant, men roligt. Det är ju alltid trevligt att få komplimanger, speciellt på morgonen när man inte känner sig speciellt fin. Enkelt klädd och håret i en slarvig knut och allt. :)

Mötet gick bra. Det började med en enkel Powepointpresentation med allmän info. Tyvärr var det samma information som jag läst i en broschyr från AF dagen innan. En broschyr som alla får. Nåväl, repetition är inte så farligt. Sedan blev det bättre, för då drog han en genomgång av deras hemsida, och det var hjälpsamt. Så nu har jag lite bättre koll på hur jag surfar runt på hemsidan. :) Sedan var det bara att bege sig hem igen. Väl hemma gjorde jag lunch, ugnsbakad falukorv och potatismos. Därefter tog jag en jätteskön tupplur i soffan. Jag dregglade på kudden också, då vet man att man sovit gott! Vilken tur att det var min egen kudde jag dregglade på, haha.

Nu sitter jag och tittar på The Real Housewifes of New Jersey och äter chokladdoppade chokladbollar och dricker pepsi. Det är gott det! :)

Senare idag ska jag åka hem till mamma och pappa, där väntar moussaka till middag. :) Hoppas ni har en bra dag. :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Dagens 'fit

Hejsan!

Idag har jag och Magda varit i Birsta och handlat lite. Jag köpte faktiskt bara omtänksamma saker. :) Två presenter, till mamma och till farfar, samt en rolig disktrasa från Lagerhaus. Det var en hummer på den. Jaja, den var söt i alla fall. Jag tänkte att den skulle pigga upp när man diskar och städar i köket. :)

Detta är i alla fall vad jag hade på mig:


Come here, tree, and give me a hug! :D






Mitt nya kaméhalsband som jag fick av Robin! :) Så fint!


Min nya söta handväska! :D

Långklänning, H&M
Tröjan var en present, men jag tror att den kan vara från MQ?
Boots, Eurosko
Väska, H&M

Yesbox, ikväll blir det tacokväll här hemma, ser fram emot det! Jag är hungrig, så vi börjar nog med maten snart. :) Hoppas ni också fått en bra start på veckan. :)

Peace&Love!

/El Hjorto


Görre har ångrat sig...



Görel gillar nu mina bilder. Inte så konstigt, man gillar mig bara, så är det.

Peace out, Görre!

Gårdagen...

Gårdagen var dramafylld! :O För min egen del, alltså...

Kolla bara hur jag ser ut när jag försöker hacka lök:


HAHAHA, mina stackars rådjursögon klarar inte av lök. Alltså, jag blir nästan blind. Jag vet att alla gråter av lök nästan, men jag måste typ kräla runt på golvet i smärtor. Jag krälade ut på balkongen i jakt på luft till mina stackars små ögon som bränner genom ögonlocken. Paniiiik typ. Robin brukar hacka löken, just på grund av att jag blir helt förstörd. Smärtan är obeskrivlig.

Jaha, och vad hände sedan då? Efter att jag hackat lök tills ögonen brann? Jo, jag skar väl av mig halva tummen då jag skar paprika!


Tummen upp, fast... Tummen ner. Ajaj! Det var dock tur i oturen att det var våra slöa IKEAknivar som jag använde. Tur att det inte var någon superslipad slaktarkniv, då hade jag väl inte haft någon tumme kvar, förmodligen. För om det börjar blöda mycket av de knivarna vi har, så var det mycket kraft bakom. Pommes frites, TACK IKEA, för era slöa knivar! :D jag ska vara försiktigare med min paprika nästa gång, lovar!

Idag har jag varit på stan och shoppat med mami! :D Jag köpte bara en söt handväska från H&M som jag spanat in ett tag. Visar när den ska användas. :) Mamma slog på stort och köpte både kläder och ett par sjukt snygga stövletter från Ecco. Alltså sjukt snygga! Liknande mina nya boots, fast hennes var i brunt läder. Och de var varmfodrade! D: Tänk, hon kan ha sina mitt i kallaste Norrlandsvintern! :O Lyxigt! :) Vi avslutade med att äta på Taco Bar, så gott! :D Roligt var det också när vi kom ut från Taco Bar och på gatan mötte Robin som precis skulle ringa mig, haha. :) Han var klar med sitt för dagen och skulle äta. Så han köpte med sig Subway och åkte hem med oss. Så det har varit en jättebra dag idag. :)

Hoppas ni har en bra helg!

Peace&Love!

/El Hjorto

RSS 2.0