Åskväder.

Goddagens!
Idag har det varit åskväder, blixtar och dunder! DUDUDUDUDU, magiska under!!! Okej, sansa er nu.

Hur är det med mig då? JOOOO, men ni vet att åskan, den tar ingenting på mig! Jag är ju superduperhulkenwoman! Titta bara!Chillad look, bara.
Chillade brallor från JC.
Chillad tröja från Carlings.
Katternas vattenskål kommer från Djurmagazinet. För er animal-lovers, liksom.

Jag har lagat min berömda lasagne idag också. Med färsk oregano som växer fint i en rosa kruka på vår balong.Den är vegetarisk, för er animal-lovers, liksom. Gjord på quornfärs. :)

Jag var ju vegetarian i två år, och det här med quorn är ju fantastiskt! Nyttigt, gott och 100% vegetariskt! :D Jag och Robin varvar alltid vegetariskt i vår kost. Wok med quornbitar, grillade quornfiléer, och alltid quornfärs istället för köttfärs. Just färsen är godare, och man slipper någon form av senor eller annat fuffens som finns i kött.
Anyway, varför är den berömd då? Tjaaaa, den är stark och krämig. Den är the talk of the town, speciellt i Robins kretsar. Grabbar, de gillar ju stark mat, vettö.

Nej, nu blir det nog lite Sims, tror jag.

Ha det gött! Mos.

Peace&Love!

/El Hjorto

Mr. Bumblebee!

Jag såg honom, och fångade honom på bild, mitt i hans arbete. Humlan! Jag tyckte nog att han var såpass gullig att han skulle få mycket uppmärksamhet här. Alldeles lurvig och tjock. Sweetnose! Här har ni honom i alla fall:


I see you there, Mr. Bumblebee, buzzing around, doin' yaw thang! :D


Jag ville ju fota körsbärsträden nu när de slagit ut så himla fint. :) Humlorna gillar dem ju också, som ni ser. Så fort man närmar sig träden så hör man ett högt surrande, då är det ju en hel flock humlor där. CUTE! :)

Jag har en annan rolig nyhet att dela med mig av också. Idag blev jag klar med matten! :D Äntligen! :) Skönt att kunna lägga matte B bakom mig nu, då den hängt över mig som ett spöke sedan gymnasiet. Typiskt att ha så fina betyg i allt, utom matte. Jobbade så otroligt hårt med matten under gymnasiet, jag hade matte fyra gånger i veckan. Två gånger på ordinarie lektioner och två gånger i mattestöd. Det är så tråkigt att betygsystemet har sina markanta brister. Jag fick ju inte tillgodogöra mig mina ansträngningar då betygen skulle sättas, utan lärarna får enbart gå på resultat, och Nationella bestod av 80% av betyget. 80%! Vrickat, då Nationella egentligen är till för att se hur landets elever klarar sig överlag. Min lärare sa det också, att om han hade fått ta med närvaro och "effort" så jag hade jag helt klart klarat kursen direkt. Detta borde utbildningsministern läsa. Jag hoppas du hittar in här, Jan Björklund.

Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund Jan Björklund

Sådär, nu hittar han hit nästa gång han sitter och googlar sig själv. NÅVÄL, jag har läst upp Matte B nu på folkhögskolan, so now I'm all good! :) Känns som en stor lättnad!

Ikväll ska vi ha en avslutningsfest på skolan, som slutar på fredag. Festen är för min skull, eftersom jag missade i fredags och för att jag inte ska vara med på balen som är imorgon. Usch för bal, säger jag, och bojkottar. Jag tycker i alla fall att man ska få ha på sig vad man vill, och sitta med vem tusan man vill! Synd att de förstörde en fin avslutningsmiddag genom att tvinga på folk ett stramt och extremt tråkigt tema. Flera stycken som inte ska gå på grund av det. Dåligt gjort!

Jag menar, titta bara vad mysigt vi har under normala omständigheter på skolan, chill med gott sällskap! Alla får vara precis som de är, because we love everyone!


Sun in your eyes there, brother Hjort?


Calvie and Aniiiia, gosigos! :)

Ja, nu fick ni lite tisdagslektyr också. Once again, Jan Björklund, jag hoppas du hittar hit. Jag skulle ha en hel del att snacka med dig om.

Lots of love to all you little Hjorts out there! :*

/El Hjorto

Ingen Domedag.

Goddag!

Det är den s.k. Judgement Day, och ingenting hände. Åh, så konstigt. En riktig lågoddsare. HEHE. Jaaa, vad ska man säga? Amerikanare? Ännu en anledning till att mata stereotypen. Det börjar bli lite gammalt, tycker ni inte? Hysteriskt religiösa amerikanare som predikerar om Domedagen. Vi får se vad han nu har att säga. Till just detta tycker jag att vi kör en Dagens Lista, vilket jag inte gjort på ett bra tag nu. Så här har vi nu top 3 bortförklaringar som Harold Camping kommer att använda sig av då jorden inte gick under;

3. Han säger ingenting, och går under jorden.
2. "Gud har givit oss en ny chans!"
1. "Jag kanske räknade fel... Igen."

Japp, jag tror på någon av dessa. Vi får se vad som händer. ;)Peace&Love, Forever!

/El Hjorto

Just wanna go home.

Nu är jag väldans trött och vill bara åka hem. Jag ska få göra det också, så fort jag skrivit ut några presentationer. Jag har dragit på mig en huvudvärk under dagen, och det är hög tid att äta någonting. Lagom sliten:


Åka hem nu?

Vi höres, små hjorts!

Peace&Love!

/El Hjorto

Ooogling!

Hej på er. Här sitter jag. Och ser allt ni gör. ALLT ni gör. Lite skeptisk är jag också. Det framkommer på ögonbrynet.°_Ô

Äntligen rätt!

HEJ!

Nu har mina skor kommit, återigen! Denna gången som storlek 38, och det blev super! :)Nu går det bra att gå i dem, och de luktar alldeles nytt och underbart! :)
Så nu vet jag det, att på Have2have.se har jag en storlek större än vanligt. Kan vara bra att tänka på. :) De myglade dock in en returavgift på ca 30 kronor, det framkom nu, minsann, inte då man beställde. Sneaky. Tur för dem att jag är nöjd ändå. Nu hoppas jag kunna inviga dem inom kort! :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Multi-tisdag.

Nej, men hej!

Här har ni en tisdagsnuna:


Hahaha ?

Ja, men vad bra. Typ sådär känns det nu, mycket att hinna med. Just nu stress-överför jag bilder från modevisningen till behöriga folk. Det tar tid. Många filer, minsann!

Shit pommes frites, det är klart! Då får jag äta! :D

Höres!

Peace&Love!

/El Hjorto

Finns det en nagellacks-kyrkogård?

Det skulle jag behöva, tyvärr. Jag tror vi alla känner till fenomenet då våra nagellack blivit gamla, och sådär trögflytande och klumpiga, så man inte kan måla med dem? Idag tog jag mig friheten att rensa i min lilla nagellackshylla, då det börjar bli trångt.

Här nedan kan ni se resultatet:Ja, tio stycken som tyvärr måste kasseras. Majoriteten av dem är av märket Depend......... Need I say more? De är tyvärr inte bra, men de har de coolaste färgerna, man kan ju inte låta bli ?
Hehe, typ alla ser svarta ut, men vissa är gråa och mörklila och sådärva. Ah, ni hajar. Yes, I'm sharking! :) Good.

Jag kastade dem i soporna, för man kan ju inte direkt källsortera dem? Haha, jag ska börja lämna in dem på holken! :D Det blir bra. ^^

Nej men nu får man ju börja bege sig upp emot sängen snart. Sovdags för en timme sedan, helst. Gärna två, tack.

God afton, på återseende!

Peace&Love!

/El Hjorto

Nyinkommet.

Hej igen, little hjorts! :)

Jag tänkte bara visa upp inköpen och monstret. Here we go:
Söt liten topp från H&M.
Swooosh-klänning från H&M.


Ballerinaskor från DinSko.


Två långa linnen från H&M. Katt från Jorden.


Yuki blev alldeles till sig då jag avbröt hans inspektion av mina nya linnen.


Här är monstret. 47 tums-monstret som Robin köpt. Ni förstår inte hur stor den är. Den är skitstor. Låt mig demonstrera;


Gollum där till vänster visar hur stor den är. Tar bara upp en tiondel eller så. Stor, alltså.

Nu skall vi ladda inför Eurovision! Missa inte!

Peace&Love!

/El Hjorto

Dags att röra på sig...

På promenaaad genom staaaaan, TJALALALALALALA! Okej, inte riktigt då, men nästan. Jag ska ner på stan och byta mina skor. Till en större storlek. De blev aningen små med innersulan i. Innersulan de prackade på mig. För att skorna skulle hålla längre. Typiskt.

Så nu när jag har satt på mig detta ansiktet:Så att jag kan åka ner på stan och fixa detta I-landsproblem så att jag slipper känna såhär:Den stora frågan är ju varför jag inte provade skorna igen igår, med sulan i? Jaharu, det tänkte ju inte jag på just då. Ni skall få se inköpen senare. Mucho söta ballerinaskor var det i alla fall. Jag har även ett monster att visa. Ett 47 tums monster. Stay tuned.

Peace&Love!

/El Hjorto

En bra start på dagen.

God morgon!YES! Två små skålar med flingor speciellt utformade för barn! För barn vars föräldrar inte bryr sig om att demonstrera hur vanliga cornflakes faktiskt kan piffas upp med sylt i filen, exempelvis. "Nej, älskling. Lilla Kalle kommer aldrig att äta den där müslin.. Vi köper de här så får vi tyst på honom..."

Jag däremot! Här är jag, 21 år gammal och kan göra vad jag vill! Göra mina egna val och världen ligger för mina fötter! För att jag kan (!) så äter jag chokladflingor till frukost! För att jag kan (!) så äter jag inte bara Nesquik, utan Nesquik DUO! Med både choklad och vit choklad! HEHEHE! :D

Men ser ni? 40% fullkorn? Är socker fullkorn? Annars har jag svårt att tro det.

Sugar-rush på er alla!

/El Hjorto


Mer bilder från modevisningen.

Hello!

Här bjuppar jag på några fler bilder, ett par favoriter sådär, som jag redigerat idag. Enjoy! :)För övrigt så var jag och Robin på bio ikväll, vi såg Water for elephants. Den var bra, men sorglig. Jag tycker inte om sorgliga filmer, mår så dåligt av dem. Den slutade dock väl, tack och lov! Nu avslöjade jag det, men tja, filmer brukar ha ett gott slut. Har ni möjlighet borde ni ändå se den, för den var bra. Fast sorglig. Jag tycker inte om sorgliga filmer. Sorglig. Sorglig film. Sa jag att den var sorglig? Fast bra ? Mhm, vad bra att vi fick det utrett då.
Hehe, satt och kramade halvt ihjäl Robins hand under en väldigt jobbig scen i filmen. Vilken tur att jag har Robin, han är tålig han. Min klippa! Gulligull, snuttenutt och allt sånt där tjaffs. <3

Imorgon är det final i Eurovision Song Contest, missa icke! Om ni undrar vilken jag hejar på så är det Norge. Men OJDÅ! De gick visst inte vidare. För alla fick inte rösta. Vilket hyckleri! Bull-------------Shit, säger jag bara åt det. Så jag hejar alltså inte på någon imorgon. Bittert!

HABHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABAHABA!!!

Go Norge! Jag hoppas att Stella hittar in hit och ser detta. Oh, Stella, om jag hade kunnat hade jag röstat TONVIS på dig!

Jaaaamenee... Vi hörs då! Hare gött!

Peace&Love!

/El Hjorto

Fotograf @ Modevisning.

Hej allesammans!
Idag har jag fotat Mode/Designelevernas modevisning där de visade upp sina kollektioner. Jag har 982 objekt att gå igenom, så jag ger er min favoritbild från dagen. Oredigerad, straight up bara! :)Det är vackra Frida som modellade! :)

Ja, som sagt, vi börjar med den bilden så får vi se om det dyker upp mer eftersom. :) Har ju en del att gå igenom, som sagt.

Ikväll väntar pizzabak med min älskade, följt av jordgubbar och mys. Jag önskar alla godingar en trevlig start på helgen! :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Räddaren i nöden.

Det är jag som är räddaren i nöden! :)

Idag räddade jag den här lilla krabaten...... från en säker död av katt!
Våra katter roar sig ibland med att ta dessa små ödlor för skojs skull. De brukar fånga dem, bita av dem svansen, leka med dem en stund för att därefter bita dem i halsen så de dör. Hemskt otrevligt. Idag så kom den här katten...... bärandes på ödlan i munnen. Jag hämtade en liten låda och räddade det oskyldiga offret. Byggde sedan ett trivsamt litet terrarium åt den där den kunde få lugna ner sig medan katterna skingrade sig och jag kunde släppa ut den i det fria igen. Ödlan hade fått svansen avbiten, men inget mer. Alla ben och resten av kroppen var oskadda. Tur att svansen växer ut igen. :) Efter ett tag släppte jag ut ödlan igen, och nu har han/hon förhoppningsvis hittat hem igen. :)

Slutet gott, allting gott. :D

P.S. Katten fick såklart beröm för sin fångst till familjen först, innan jag tog det ifrån honom. Katterna vill ju bara väl, men ödlor är de så elaka mot. Möss och dylikt äter de i alla fall upp, medan ödlor tar de bara för att jävlas.

Nu skall jag förtära pizza och pepsi max innan jag beger mig till jobbet. Det är gött med hälsomat!

Peace&Love!

/El Hjorto djurvänno

Dagens 'fit

En snabb och flummig Dagens 'fit till er:


Somrigt värre med jeansshorts från H&M, tischa från Cubus och glajjor från London, Primark.
Här har vi en tjej som siktar på knäckbruna ben i sommar! Wish me luck!

Jag hade matteprov imorse, det gick bra! :D WOHOOO! :D
Nu ska jag gå ner och invänta lunchen tror jag :) Gött. Mos.

Peace&Love!
/El Hjorto

Vad kan detta vara?

Va? Vad av detta? Ett paket? Till miiiiig?! 8D


Vad kan det innehålla?


En SKOkartong?!?! :D


Iiiiihihi, de har kommit! :D Yaaaay! :D


Mycket coola och snygga. Och höga! Hehe, jag förväntade mig att de skulle vara höga i och med att de har platå och sådär, men de var högre än jag tänkt mig, haha. :) Ingen fara, det är bara att gå. :)

Tyvärr </3 måste jag skicka tillbaka och byta dem. De var aningen för små, och då tar jag hellre en större storlek än att de ska klämma vid tårna. :) Så jag fick så lov att packa ner dem igen och nu är det bara att invänta att det andra paketet skall komma. Mja, det var väl mest det. Jag får önska er en trevlig söndagskväll!

Peace&Love!

/El Hjorto

(Ja, detta var då gårdagslvällens inlägg. Fjärde gången gillt. Bra blogg.se, verkligen bra.)


Bre Gjert!

Bre gjert! Bra gjort! Äntligen fungerar det. Nu kan det roliga börja! :D Gårdagskvällens inlägg lägger jag upp när jag kommer hem senare. MEN NU! Kommer något roligt! :D Photoboothbilder! :D


What is this? I cannot post on my blog? This can't be right...


NOOOOOOOOUH!

Här kommer två bilder på dagens 'fit också, enjoy! :)
Happiness!

Klänningen köpte jag i London, på Primark <3
Koftan är H&M
Glajjorna är ur&Penn

Jag återkommer senare, pussen!

/El Hjorto

Sämst!

Blogg.se, vad håller ni på med? Ska man behöva byta bloggdomän? Ska man inte kunna publicera blogginlägg ens? Vad är det ens? Nu är jag upprörd! Hela kvällen igår skrev jag om mitt blogginlägg och försökte publcera, men det blev error. ERROR! Gick inte att publicera, och inlägget sparades inte ens i utkast. Sämst!

Nu ska vi se om jag ens kan publicera detta inlägg ?

/El Hjorto argo!

Lite bilder på situationen.

God kväll!
Nu tänkte jag dela med mig av några bilder jag tog på odjuren. :)


Bebis med sina olika ögon. :) <-- Brunt. Blått. -->


Bebis och hans mamma Cher. :)


Nöjd herre av soffan.


Den andra vaktar balkongen.

Ja, så nu sitter vi här och väntar på att Robin ska komma hem så att vi får börja med middagen någon gång. Vi ska inviga vår härliga elgrill vi fick av min Papi! :D Det blir Fläskfilé och potatisgratäng. Mums!

Då vill jag önska er alla en härlig lördagkväll!

Peace&Love!

/El Hjorto

Situationen.

Situationen ter sig som så att katterna har tagit över. Det är krigszon här hemma. Som röda och vita rosen, kommer ni ihåg det? Rövarspråket och den där lilla vita stenen och allt det där? Ungefär så. Hundarna följer efter mig var jag än går, gömmer sig bakom mig osv. Katterna, vad gör de? - Jo, de lägger sig på golvet en bit ifrån och vaktar. You heard me, vaktar. Cirkulerar runt dem ibland, för att se att de sköter sig. Skulle hundarna försöka någonting blir de injagade i ett hörn där de får vänta på räddning ifrån mig eller Robin. Ibland blir de strandsatta på sängen. Konstigt det där.. De andra gångerna vi varit hundvakt till dessa två Shelties så har katterna varit skraja och ofta gömt sig under någon möbel. Någon dag senare så har de vant sig och kunnat nosa på hundarna, hälsa sådär, ni vet.
Denna gång har katterna bildat någon slags pakt, med medhörande krigsplan, det är tydligt. Så nu står jag mitt emellan och vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är lugnt för tillfället, katterna verkar ha dragit sig ut på balkongen, planerar förmodligen nästa stöt...

Fortsättning följer...

/El Hjorto

Glassfrossa.

God kväll! :)

Jag skulle vilja meddela att idag har jag utfört en mycket viktig uppgift! :D Jag har varit med i glass-panelen och provat de nya glassarna! :D Det ska in i VK (Västra Kuriren, tidningen som skolans journalister ger ut). Med andra ord har jag ätit mycket glass idag. Mycket! :D Härliga tider! Strålande tider! :D Jag kan avslöja att favoriten var Filur, en mycket god isglass!
Jag tog såklart min uppgift med största allvar. Man måste vara helt opartisk, det är ingen lekstuga! ;D;D;D Höhö!

För att försöka visa denna glassfrossa tog jag fram en liten bild åt er:


Visserligen åt vi pinnglass, inte kulglass, men ändå. Jag tyckte den passade i alla fall! :D

Jag har hört det ryktas om att det kommer att komma upp bilder på facebook. Vi får väl se... :)

Nu ska jag ta helg, då jag är ledig imorgon. För övrigt ska jag vara hundvakt denna helg, det kommer säkerligen upp bilder på de små liven. Som inte alls är små...

Peace&Love!
/ El Hjorto

Vårens älsklingar.

Vårens och sommarens älsklingar är nu beställda! :'D Nu gäller det bara att vänta på att de skall komma i min ägo. Om ni har glömt bort dem så påminner jag er här:


Åh, vad härliga de är! :D Funkytown; here I come! :]

De finns på http://www.have2have.se , där finns det tonvis med fina grejer. Check it out. :) Fri frakt om du handlar för över 300 kronor dessutom! :)

Ha en skön tisdagskväll allesammans!

P.S. Jag har fortfarande inte kommit åt någon Toblerone. Måste inhandlas imorgon! D:

Peace&Love!
/ El Hjorto

LONDON! :D

Hej alla glada! Nu sitter jag med Figaro i Tidningsrummet på skolan, och kollar igenom mina Londonbilder. Nu tänkte jag dela med mig av ett par stycken. :) Enjoy!


Hulken på Madame Tussauds.


Tower Bridge.


Vi bodde alldeles vid Kensington Gardens.


Duv-brygga.


Vackert.


ChillarN.


Hezt är bezt.


Jättegulligt matchande äldre par.


Tama ekorrar.


Den ädla hjorten fanns avbildad. Mycket härligt med lite internationell Hjort-power!


Buckingham Palace.


Wellington Arch.


De berömda telefonkioskerna.


Harry Potter-feeling.


Picadilly Circus.


Big Ben!


London eye!


Busig tjej i London eye!


No more pictures, please!


St. Pauls Cathedral.


Big Ben, London Eye och reflektion i bussfönstret. :)


En jättestor press-setup utanför Westminister Abbey, där bröllopet skulle ta plats.


Nya skor från New Look! :D

Sådär, nu har ni lite att kika på medan jag går på lunch. ;)

Peace&Love!
/ El Hjorto

Ursäkt.

En ursäkt, för min tråkiga uppdatering idag. Jag satte mig en snabbis i datasalen, men pallade inte att plåta mig själv i någon knasig pose. Måndagssyndromet, tror jag att jag lider av idag. Försov mig imorse också, AJAJ! Har kommit in i en ond cirkel som går ut på att bli grovt sen på måndagar. Här snackar vi inte om några 10 minuter inte; utan här snackar vi om en halvtimme. Alltså. Inte. Okej. Jag ska börja ställa dubbla larm. Både klockradion och mobilen. Då kanske det blir ordning på torpet.

Men åh, jag fick massa beröm för mina coola nya strumpbyxor och söta halsband idag, det var nice! :) Sånt gör mig alltid glad, kul när folk uppskattar ens stil :)

I övrigt är jag våldsamt sugen på Toblerone! Våldsamt! Jag skulle ha köpt det på Tax-free:n, men jag blev snål. Tänkte att jag köper presenter till nära och kära istället och en parfym till mig själv. Nu ångrar jag mig. Mycket. Den person som ger mig en Toblerone ska jag kyssa, tror jag. Så sugen är jag. På Toblerone alltså, HEHEHE.

Typ såhär:Farligt det där med chokladbegär. Någon genetisk brist i kvinnors DNA tror jag. Det är den där extra X-kromosomen... Nedrans va!

Imorgon, ska jag ta med Figaro till skolan så kan jag sitta och ladda upp lite Londonbilder perhaps? Det blir nice. Ha det gött!

Peace&Love!
/ El Hjorto

Resenären.

Hej. Det är jag som är resenären. London-fararen. Härligt!
London var underbart, finns ju knappast någonting som går upp emot Oxford street då det kommer till shopping. Primark är såklart ett absolut måste! :D Även New look plus alla olika affärer som säljer jättefina och fräcka smycken och accessoarer. :D Dorothy Perkins, Claires etc. :)

Jag förstår att ni har saknat mig och allt sådär, ni vet. Jag lovar att lägga upp bilder snarast, jag har dem på Figaro. Min laptop, alltså. Ett axplock av dem finns på facebook, men de kommer dyka upp här också. :) In time, grasshopper.

Oj, vad mina fötter har lidit dock. Vi gick flera mil om dagen, haha. x) Helt klart värt det, men ja, det gör ont. HEH.

ÅH, just det! Fick tag på min favoritparfym på Tax-free:n på Arlanda också. :) Diesel - Fuel for life, så luktar jag, HEHE.

Valborg var mycket nice också, Hjortmys med grillning i hamnen. Inte illa alls det! :) Om det säger vi såklart: Göttmos.

Imorgon ska jag försöka hinna med ett skol-inlägg. Med tillhörande Photoboothbild. Såklart.

Tills dess, adjö.

Peace&Love!
/ El Hjorto

RSS 2.0