Jag som cupcake! :D

Min kompis Magda har gjort denna supermegaawesomefina bild på mig som en cupcake! :D Visst är den söt? :'D <3



Tusen tack, Maggis! :D Assöt blev den! ^^
Hon heter Magdorf på deviantart.com, check her out! :D

Ha en underbar helg och höstlov allesammans! :D

Peace&Love!
/ El Hjorto

Fyra bugg och en coca cola...

Haha, ah fast, ne. En coca cola bara. Kall burk=kall cola. Jag älskar logik! :)
Det har sannerligen varit en lång dag, denna onsdag. Idag var jag i skolan hela dagen fast jag egentligen inte behövde, men jag tänkte att jag kanske skulle få lite matte gjort. Fick jag det? - Självklart inte. Nedrans facebook och kaffe och andra distraherande tingest! hehehe.

Föreläsning idag! "Ringar på vattnet", sjukt sorgligt. Reine Carlsson, brandman som medverkade vid Göteborgsbranden, den på discot, berättade. Han berättade även om andra hemska olyckor, väldigt tungt men bra att lyssna på.

Sedan fick jag stå i det kalla regnet och vänta på bussen som var försenad! D: Hualigen! Dock kom den till slut och jag kom till jobbet i tid. Fast jag hann inte äta någon middag tyvärr. Så nu sitter jag här, hungrig och trött i kroppen och knoppen. Det ska vi snart lösa med lite mat (spaghetti, eh, va?) och sedan sängen.


Förresten, kommer ni ihåg när det fanns tuggummin som hette bugg? De fanns i rosa, röda och gröna förpackningar, smakade olika. Väldans goda! Jag saknar dem! Jag saknar mycket från 90-talet. Aqua, Spice Girls, bugg... Ryska posten? Nej men nej! :D

Nu får ni ha det så bra allihopa! Imorgon är det discotorsdag! You better believe it! :D

Peace&Love!
/El Hjorto

Lite metalliska godbitar

Hej alla glada!

Idag har varit en relativt händelselös dag.. Vek en liten pappersbåt av ett Marianne-papper. Den blev mycket uppskattad. Coolt att kunna imponera med mina papper-vikarskillz! :D

Idag tänkte jag bjuda på lite metalliska godbitar från H&M. Jag tycker ibland att maffiga accessoarer verkligen kan bli pricken över i, om man som jag oftast har en ganska lugn outfit. Mystjej, helt enkelt.

Är ni redo? Here we go!


Maffiga, läckra ringar. De är dessutom på rea nu, enbart 19.90. Skynda! Fynda!




Jag råkar tycka att det är väldigt snyggt att blanda alla metallfärger på en gång, så dessa föll ju mig i smaken på dirren! :D




Jättefint halsband med en uggla! :D Jag såg det redan i katalogen och förälskade mig i det, men har ändå inte köpt det ännu. Är grymt sugen! :)




Sist men inte minst: BERLOCKER! Det finns nog inget sötare än ett riktigt berlock-armband tror jag :) Kan inte bli för många berlocker på en kedja heller! ;)


Ha det bäst!

Peace&Love
/El Hjorto

Uppe med tuppen!

Tjena!
Ibland lönar det sig att gå och lägga sig halv tio på kvällen. OKEJDÅ, det lönar sig alltid att lägga sig tidigt på kvällen, förutsatt att man ska kliva upp tidigt på morgonen dagen efter. Men här sitter jag, tjugo i sex på morgonen, har ätit frukost och är redo att duscha. Vilken senasation! Jag vaknade flera gånger under natten också, pigg som tusan. Vid tre och fyra osv. Dock tyckte jag att det var liiiite väl tidigt att kliva upp, så jag väntade tills klockan ringde vid tio över fem. (Egentligen stod det halv sex på klockan, men jag har ställt in den att gå tjugo minuter för tidigt, liksom en inbyggd snooze-tid. Det är underbart smart! :D)

Nu bjussar jag på en bild på en av våra katter, vårt yrväder Bert (Nej, det var inte vi som döpte honom, dear lord!), som här visar ett ypperligt exempel på hur trött jag egentligen är på morgonen, då han somnat i en sko.




Nu ska jag bege mig mot duschen.
Ha en bra dag everyone! :)

Peace&Love
/El Hjorto

Hej torsdag!

Skola hela långa dagen och skrivarkrångel, IGEN! Dock har den nog gått och fått en stroke eller dylikt, är mina tankegångar. Den typ dog helt. Inte okej! Vi som skulle bomba ut alla bilder från fotomarathonen. Vilket konstigt ord det blev, fotomarathonen. Marathonen... Säger man så? Äh, det kan man säkert! :)

Nu gör vi ett nytt försök med bilderna här alltså, håll tummarna!



HURRA!
Det fungerade! Precis nu nä jag satt och slet mitt hår och undrade varför bilden inte dök upp, så ploppade den upp!
Så eh, ja. Där har ni den omtalade bilden. Mighty! Jag diggar den skarpt! :D

Tröja från H&M
Jeansleggings från H&M
Uggs-ish från Din Dko
Sjal från Six

Och så bjuppar jag på en charmerande, rar flicka som är något frustrerad på att skrivaren fick en stroke, trots att hon tagit så bra hand om den och fyllt på papper samt bytt ut den gula toner-patronen. Inte ett helt lätt jobb, det är stora grejer vi snackar om här. Patronerna alltså. Till skrivaren.



Does that make me craaaaaazyyyy ????


Nej, nu drar jag mig tillbaka och påbörjar helgen!
Ha en underbar helg alla godingar, det tänkte jag ha! :D

Peace&Love
/El Hjorto

SNÖ!

That's right! Första snön har kommit hit till Västernorrland nu. Kul, men inte om man inte satt på vinterdäcken än, hehe. Men tur har ju jag som har världens bästa pappa som bytte igår kväll! :)

MEN! Jag glömde säga till då jag blev med vinterjacka! Det blev den jag visade, fast den gråa. Tänk att de var i princip slut då jag kom till Stadium, fast jag kollat ett par dagar innan att de fanns på just den Stadiumaffären. De svarta fanns bara i storlek XL, och det fanns en grå och den var i M. Tur hade ju jag att jackan faktiskt passade himla bra! :D Så den blev det, och jag är asnöjd! ^^ Men nu nr det börjat bli kallt är det perfekt att börja använda den. :)

Jag har ett litet tips på något ni borde kolla upp idag, förresten. Idag kom det en föreläsare som kallar sig Håkki till skolan. Det är en kille som heter Tomas och kommer från Ljungaverk som har gjort en hel del helfräcka saker! ;) Verkligen beundransvärt. Han pratar mycket om att man inte ska skämmas för att man kommer ifrån landsbygden, och det ligger mycket i det. Kolla in hans hemsida och läs själva; http://haakki.com/
Enjoy!




Ha det gött!
Peace&Love
/El Hjorto

Mystjej.

Ja, jag är en mystjej.

 <--- El gato loco!

Fniss, en jättesuddig blid tagen i all hast :)

Panda hooddie, köpt av en japansk snubbe på Uppcon. (And yes, han tog kort mig och min kompis efter att vi köpt var sin. Fast Magda köpte en som var en räv :) Men poängen var att stereotypen lever vidare!) Och det är droppe på sidan av luvan. Ni som läser manga borde känna igen just den där lila droppen vid sidan av huvudet ^^
Asröda strumpbyxor, Pierre Robert (TIPZ!). Jättebra märke på strumpbyxor och tights! Superbra, supersköna, supergrymma färger och mönster. Och vet ni vad det bästa är? -De går att köpa på din livsmedelsaffär! Det vill säga åtminstone de lite större, som säljer strumpbyxor och dylikt.
Nu kom de knappt med, men Uggs-ish stövlar från Din Sko. De har snörning med ett svart sidenband på baksidan. Jättesöta!

Superfabt och så mysigt så att man nästan somnar stående.

Ha det bäst!

Peace&Love
/El Hjorto

JA, JAG ÄR OCKSÅ BESVIKEN PÅ MIG!

Alltså fy skam! Fy skam för dålig uppdatering! Jag har inte ens något vettigt att skylla på. Jag skulle ladda upp höstbilden, men den ville inte funka. Skall göra ett nytt försök på torsdag, looovar! På heder och samvete! Men nu kände jag att jag var absolut tvungen att introducera alla till denna goding som jag just klickade hem från H&M.com;


Absolut dösöt! Endast 99 kronor! Vilken klipp! Hipp hurra! Dock fanns den bara i storlek 38, alla andra storlekar var slut. Strunt samma, tänkte jag, den får väl bli extra stor då! Inte mig emot, jag gillar ju att mysa ner mig i stora kläder. Jag tror jag smäller av, vilken dundercute tröja! 8D Sedan beställde jag ett par leggings också, för minimumgränsen för beställning var 190 :- Men jag kan aldrig få för mycket leggings eller tights, jag använder det ju nästan varje dag! ;o


Men, ja, SKAM på mig! Nu ska jag gå och sätta mig i skamvrån och äta Helnöt.

Ha det bäst!

Peace&Love
/El Hjorto.

Termosmuggar

En fantastisk uppfinning! En termos är för stor för att ha sig till skolan, på stan etc. Men termosmuggar är ju perfekta! Himla trevligt! Ja, jag skulle bara uppmärksamma det. :)

Idag hämtade jag ut mitt paket från H&M! :D Ett mycket litet paket, det innehöll ju bara tröjan jag tidagre visade. Den satt jättebra och var verkligen hur mysig som helst! :) En riktig goding i höstmörkret.

Ja, jag är himla tråkig idag. Jag känner mig fortfarande hängig, det segar ner mig tyvärr. Men det ser vi förbi! ^^
Imorgon väntar skolan en sväng sedan jobb direkt efteråt, så det blir nog en ganska tidig kväll för min del. Men nu ska jag gå och mumsa i mig lite gurkstavar med dip. ^^

Ha det bäst!

Peace&Love
/El Hjorto

Inför vintern...

Hej alla glada!

När jag var på Stadium här om dagen såg jag att de fått in alla stora, mysiga vinterjackor och då blev jag så himla sugen på att köpa en till mig själv, en ny. Den vinterjackan jag har nu är en dunjacka från just Stadium, och den är jättebra, jag älskar den. Tyvärr så är det en nackdel; den går inte ner över rumpan. Det gör en sån himla stor skillnad värmemässigt om jackan är lång eller "vanlig". Så nu är jag lite på jakt efter en lång. ^^ En annan sak med min befintliga är att när jag tvättade den i vintras så blev den förstörd p.g.a att torktumlaren i tvättstugan är gammal och inte torkade den helt torr så dunet klumpade ihop sig! Åh, jag var så arg då så hade jag träffat på värden hade jag skällt ut honom efter noter och tvingat honom att betala en ny jacka. Så kändes det i alla fall.
MEN, nu surfade jag runt på Stadiums hemsida och snubblade över denna goding. Den är inte dun utan syntet, så då slipper man alla tvätt-svårigheter, vilket är mycket uppskattat hos mig! :D



Himla mysig den ser ut! ^^ Jag ska åka och kika på och eventuellt köpa den på fredag.


Hoppas alla haft en bra helg.

Peace&Love
/El Hjorto

Bowling

Hejsan!
Jag vet att jag lovade en till höstbild, och den kommer. Saken är den att kortläsaren på skolan ville inte fungera, så vi kunde inte föra över Marias bilder till datorn. Typiskt alltså. Ett nytt försök får göras till veckan! :)

Igår hade jag en trevlig dag, jag, Robin och Emanuel var på Birsta en snabbis och handlade lite presenter. Senare på kvällen hade min gymnasieklass en liten mini-reunion med fredagsmys-middag på härliga Min Palace! :) Supergott och trevligt sällskap, även om inte hela klassen kunde komma.

Idag har jag tyvärr känt mig hängig och nere, jag tror jag håller på att bli sjuk igen. :/ Men det ska vi strunta i, för ikväll ska vi nämligen iväg ett gäng och bowla! :D Det tycker jag är superkul, och jag har det dessutom i blodet, eftersom både min mami och papi är bowlare. ;D Vi tar och käkar på bowlinghallen också, de har supergod mat där! :9 Jag som är hungrig och allt. (Som vanligt, haha! ;))


Jag körde på en lite rockig stil med håret idag, med ett jättefint hårband från Kappahl, tror jag att det var. I vilket fall har de likadana på H&M, vet jag. :)



Hoppas alla får en superkul lördagskväll!

Peace&Love!
/El Hjorto

RSS 2.0