Om att prata med en katt...

Detta fenomen kan vara tämligen givande, då det alltid får en på gott humör fastän svaren oftast brukar vara desamma.

Exempel på detta:

Jag: - Hej Chili! :D
Chili (katt): - MRAA! :D
Jag: - Är det bra med dig?
Chili: - MRA! :D
Jag: - Vill du komma och kolla på film med mig?
Chili: - MRA! :D

<--- Ja, ni ser ju själva.

Denna katt är sannerligen speciell, NOT ONLY är han Harry Potter i form av en liten katt (titta bara på märket i hans panna), men han är dessutom inte renrasig katt, har jag och min pojkvän kommit fram till. Vi har då fastställt att han är en "Squirrel Lemur Puppy Cat". Han är dels ekorre eftersom han har en spinkig beige kropp, lemur eftersom han har en onaturligt lång svans som är randig, samt delvis hund eftersom han viftar frekvent på denna långa svans, plus att han glufsar i sig maten som en girig hund.

För övrigt brukar pratstunderna efter ett tag gå över i att han blir helt sönderbuffad, nersnorad och slipad (slickad) samt att man kan tro att man fått akupunktur över hela kroppen (dock är det bara från hans klor då han mjölktrampar).

Men, över till dagens lista som idag handlar om, ska vi säga, omtänksamma gester. Var så goda:

5 tecken på att din pojkvän älskar dig:

Plats nummer 5: Han tar hand om alla dina löjliga Facebookspel då du inte är där och inte har tillgång till en dator.

Plats nummer 4: Han vet exakt hur du vill ha dina sockerbitar till ditt te (3 stycken i koppen och en på sidan om).

Plats nummer 3: När ni köper godis tar han en extra påse och fyller den med enbart lakritsgodisar som han vill ha, så att det inte ska komma lakritssalt på dina godisar.

Plats nummer 2: Han går upp och matar katterna klockan 8 på morgonen, så att du ska få sova några timmar till.

Plats nummer 1: Han går och köper en pizza som ni ska dela på, som har banan på sig, något som han verkligen inte gillar, bara för att han vet att du älskar det.


Där har ni det, tack och hej! :D

Då man vet att man börjar bli vuxen...

Ett litet kort inlägg idag bara, angående då man upptäcker att man börjar bli vuxen, vare sig man vill det eller ej.


5 tecken på att du börjar bli vuxen:

Plats nummer 5:
Du inser att det egentligen inte finns någon direkt anledning till att sitta uppe framför datorn halva natten, sova är ju skönt ?

Plats nummer 4:
Du tar på dig BÅDE vantar och mössa då du går ut, även om det bara är en sväng till Hemköp.

Plats nummer 3:
Du börjar bry dig om/lägga märke till om det finns mattor i ett rum eller inte, och tänker att det skulle man kanske ha under soffbordet ?

Plats nummer 2:
Du handlar saker som Persiljesmör när du är och handlar, för det är ju gott att ha på exempelvis en fläskkotlett ?

Plats nummer 1:
Du har skaffat ett bonbuskort på en livsmedelsaffär.


Där har ni det. Snart är man gammal.
Tack och hej!

Stök och stöld.

Jag kan för allt i världen inte förstå varför det ska vara så himla svårt för människor att förstå skillnaden mellan Mitt och Ditt. Att vissa människor helt saknar moral is just beyond me. Jag menar, är det någontiong jag verkligen inte tål så är det människor som stjäl. Man kan ju tusan inte bara gå och ta för sig på andras bekostnad! Jag skulle till exempel aldrig få för mig att börja rota igenom skåpen i någon annans hem, bara ta för sig av en oöppnad påse, öppna den och ta innehållet. Som om det vore helt okej liksom! :@ Ska man verkligen vara tvungen att sätta hänglås på varenda skåp och låda i sitt eget hem?

Hur som haver, det hände i alla fall mig i fredags, och det är då inte första gången. Men denna gången var det helt mind-numbing hur fräcka folk kan vara! Det må ha varit en fest, men det var bara bekanta (även om det var flera bekanta som jag knappt kan stå ut med, men de ingår i alla fall inte i min umgängeskrets). Fast det får mig att komma att tänka på en annan sak: Hur vänskapkretsar/relation smälter samman då man ingår i ett förhållande. För det spelar ju ingen roll huruvida man tycker om personen/personerna i fråga, speciellt inte om de ingår i din partners släkt. Detta är inte ett bra fenomen, vill jag påpeka, då jag under denna helg gav upp alla ansträngningar om att alltid vara trevlig och artig emot min pojkväns syster. Den människan är verkligen en surpuppa, och (för att använda ett omoget uttryck) en fjortis. Jag har inte varit annat än trevlig och artig emot henne, och det enda jag får tillbaka är nedlåtande kommentarer och hatiska blickar. Då undrar jag: Vad har jag gjort emot denna människa som får henne att ogilla mig så? Jag är tillsammans med hennes halvbror, och har dessutom varit det i ungefär ett år (ingen av oss är sådan att vi någonsin håller koll på datum av alla dess slag), är det någon form av brott? Jag förstår verkligen inte. Men ja, "artigt avstånd" får det bli hädanefter.


Ja, men jag får väl ursäkta att jag inte uppenbarat mig på jag vet inte hur länge, men det har varit jul och nyår och annat. Flytt, och sådant. Dessutom borde inte detta kvalificeras som "bloggande", om jag inte gör det särskilt aktivt. Trots det är min s.k. "blogg" ändå roligare och mycket mer inneållsrik än alla de andra som finns därute. Modebloggar och allt vad det heter. Fjortisbloggar annars, men sak samma.
Det har i alla fall varit stökigt.

Dock ska jag försöka skriva lite oftare, för det som är kul är ju mina fina rankningslistor! :D Hurrahurra, det bästa som finns! :D Men jag ska nu börja bakifrån, eller hur jag nu ska formulera mig, och börja med plats nummer fem, då det på så sätt blir mer spännande. Fast det blir bak-och-fram.

Men IDAG så handlar min lista om grodor, då jag på förfrågan av mina kära vän Magda ska ranka "De fem sötaste grodorna EVER OF ALL TIME", så här kommer dem:

Nummer 5:


Nummer 4:
 
Lill-grodan! :D

Nummer 3:


Nummer 2:


Nummer 1:
 Den absolut grodigaste grodan av de alla: Kermit! :'D

Ja, men tack och hej för denna gången då. Ha det bra, och skit inte på er av ansträngning av att försöka vara som alla andra.

RSS 2.0