En underbar födelsedag! :D

God afton!
Jag har haft en jättebra födelsedag, thank you very much! :D
Tog lite bilder på fina saker jag har fått:


Min jättefina tulpanbukett som jag fick från mami och papi! :D <3 Mamma vet ju att lila och vita tulpaner är mina favoriblommor, gulle! :D


En felvänd bild på en jättefin krukväxt som jag fick från mina underbara skolkamrater! :D Tusen tack till Maria, Tomas, Ster, Sandra, Marris och Marius! :D <3 Jag har döpt henne till Gun! :)


Min asgoda tårta! :D 3 lager, chokladgrädde inuti och chokladfrosting utanpå! MUMZ! :9


Utav min underbara pojkvän så fick jag världens snyggaste klocka som han märkt att jag beundrat. ÅH, den är ju så himla mycket JAG! ;D Assnygg! Lite retro sådärva, som man kan va'! :D Tack Robin, du är bäst! <3

Nu så ska jag insupa den sista timmen och fem minuterna av min födelsedag, sedan dra med mig Robin upp och sova.

Tack för all härlig uppvakting på min dag! :D <3

Peace&Love!
/ El Hjorto

Birthday girl!

Nej men hej!
Idag är det årets viktigaste dag; nämligen min födelsedag! :D
21 år fyller jag idag, hurra för mig! Så ikväll blir det såklart tårta, en specialbeställd tårta som jag skräddarsytt. ;D Ni ska få se bild på den senare ikväll då jag ska mumsa i mig den. :) Mami och papi gav mig presenter imorse, jag fick bland annat ett Tomas Sabo-halsband och grejer till bilen! :D Papi är så gullig, han hade fixat ihop värsta lådan med det man behöver. :) Sedan så ska jag ju få en cykel också, som jag önskat mig, haha! Det är lite roligt, önskade mig samma sak vid 21 års ålder som jag önskade mig när jag var 7-8 år, haha. :D Men en cykel ska man ju ha, och jag har växt ifrån min förra. :( Så vi ska åka på cykel-provning här framöver för att hitta en passande. Jag är sugen på en Cruiser faktiskt. :) Vi får se vad det blir för goding.. :D

Här ska ni få en festlig födelsedagsbild! :DDå man väljer bakgrund i Photobooth blir den ju lite sådär va, som den kan vara, men jag tror ni fattar poängen! ;D

Happy 31th of March! :D

Peace&Love!

/ El födelsedags-Hjorto

Monster-mumsarN!

Det är jag det, tydligen. Mamma bekräftade det idag. Typ värre än kakmonstret.
Lite så är det väl, stämmer himla bra.
Magda brukar hävda att jag har "Varulvsmage". Med det menas att den är bottenlös, typ. Alltid på jakt efter något sött. Typ kakor. Maryland Cookies, mina absoluta favoritkakor genom tiderna! Mamma köpte hem dem. Jag hittade dem i skafferiet idag.. Lyckan var total! :D Jag har redan ätit 6 stycken. Men det är ju ingenting! Det är ju små kakor. Vi räknar så istället.

Nu undrar jag lite hur världen ser på mig.. Förmodligen något i stil med det här:Jag kan leva med det.

Peace&Love!

/ El Hjorto

Titta på mig!

Hinner med en inlägg till, wooow! :O Tänkte bara slänga in två bilder till sedan igår, en som jag tog på Axel, och en som han tog på mig. Attityd är nyckeln! :D'
Ere så?


ERE SÅÅÅ???????

/ El Hjorto

Äntligen!

En stund för mig själv. Dock har en brutta snott min plats i vår sal. Det ogillas. Så nu sitter jag på Marius plats. HEH!

NU kommer bilden jag lovade igår!Mitt coola armband och halsband kommer ifrån Ecuador! :D Spännande va? Jag köpte dem på en lokal marknad, de är gjorda av cocosnöt! :) Nu tänker ni säkert "Luktar de cocos då?" - Nej tyvärr. Men jag fick samma reaktion som alla får då jag berättar att de är gjorda av cocosnöt; jag luktade på dem. Direkt bah. Men tyvärr luktar de inte cocos. Men coolt ändå! :)

Just nu sitter jag och kollar mejlen, inga fler sponsorer har hört av sig. Typiskt. Dricker dock en kopp spännande rött te med smak av sommarbär. Maria hade köpt det åt oss, snäll som hon är. Mycket spännande smak. :)

För övrigt gillar jag min fighter-pose på bilden. Lill-Legolas kanske? Eller... Nej. Men man kan ju låtsas. Jag tror att jag skulle passa utmärkt i Sagan om ringen! Fast jag hade varit smart och bara flugit in till Mordor. Förstod aldrig varför de inte bara gjorde det. Det hade väl inte blivit mycket till film då, I suppose.

Nu hinner jag tyvärr inte sitta här längre, måste ila vidare till expeditionen och sitta ner och kolla igenom pärmar med fakturor, i jakt på fler möjliga sponsorer.

Hoppas ni får en skön tisdag!

Peace&Love!
/El Hjorto

Vilket liv?

En liten komplettering till gårdagens inlägg kanske. Jag tänkte såhär imorse då jag kom till skolan: "Schysst, måndag, då kan jag ta knasiga photobooth-bilder och blogga." HAH! Tji fick jag! Jag hann så långt att jag hann föra över bilder till datorn från kameran (Jag har fortfarande inte döpt den ännu, vet bara att det är en hon. Några förslag? Min laptop heter Figaro, det får gärna matcha...) samt ta en photobooth-bild på mig och mina fina, speciella smycken jag tänkte berätta om, men hann jag ens skriva ett inlägg? Nej. För sedan så bara öste allt med sponsorerna ner på mig. Igen. Fast dubbelt upp. Jag orkar inte berätta ingående om det, då blir jag bara arg. I vilket fall så togs hela min dag bara ifrån mig och jag har inte hunnit med någonting eget.

Sådant är väldigt jobbigt och frustrerande. Jag ville bara be om ursäkt för att jag inte kunde hålla måttet idag heller. Jag har bilder på G, bara ingen tid att dela med mig än. Ska göra ett nytt försök imorgon. :)

Så, kort och gott: mitt liv har blivit taget ifrån mig. Jag är nu slav till skolan, på heltid. Vi hörs imorgon, godbitar!

Peace&Love!
/El Hjorto

Vilken helg?

Ja, precis, vilken helg?
Min helg blev tagen ifrån mig. HELA helgen. Tre dagar. Av skolan. INTE okej. Detta skall absolut tas upp med magistern imorgon. Har mycket att ta upp med honom.

Av den anledningen har jag inte haft något att uppdatera om. Det var mina coola glajjor då. Jag köpte två skärp också. Av samma modell, men jag kunde inte välja vilken färg jag ville ha. Då gick jag såklart på min filosofi; "Om du inte kan välja, ta båda! :D". Så ett brunt och ett svart. Supersnygga, verkligen! Ser fram emot att använda dem. :)

Imorgon kommer förhoppningsvis bättre uppdatering. Kanske en ful liten Photobooth-bild? Man vet aldrig, man vet aldrig.

Hoppas att ni haft en bättre helg än jag. :)

Peace&Love!
/El Hjorto

Dagens 'fit

Glad fredag allesammans! :D

Här får ni en snabb bild på dagens 'fit. Nya glajjor har jag köpt också! :)Oh yeah, bad boys! Jag passar in perfekt! :DJag måste ju erkänna att jag helt klart kunde ha klarat mig utan strassen. Men jag får leva med det, för jag älskar formen på dem. Får mig att känna mig som en synthare på 90-talet! :D Hah!

Nu ska jag bara invänta att Maria kommer och plingar på dörrklockan, sedan ska vi ge oss ut på rond två av sponsorjakten. Önska oss lycka till! :)

Och ja, förresten:
Munkis: Carlings (AKA kungarna av munkisar)
Långt linne: H&M
Tights: H&M
Glajjor: Ur&Penn
Hårband: H&M

Ha det gött! :D

Peace&Love!
/ El Hjorto

Update ang. min pandahoodie.

God kväll!
Min pandahoodie tycks populär, och jag kan ju inte annat än hålla med! :D
Jag har bloggat om den en gång förut, för flera månader sedan, men vi tar det igen för de intresserade. :)

Jag fick tag i den på Uppcon 2010, förra våren alltså. Jag köpte den av en japansk snubbe (han levde verkligen upp till stereotypen av japan också, då han knäppte kort på mig i tröjan. Haha. :)).
Märket på tröjan heter Crazyheads, och ni hittar deras produkter plus en massa annat roligt här: http://www.punchbrand.com/shop/

Den är gjord i fleece, luvan är fodrad, det är fyllning i öronen så de är roliga att klämma på, haha :D Jag köpte den i den största storleken som fanns, XXL, för jag ville ha den så stor och mysig som möjligt. Dock jämfört med svenska storlekar så är den kanske en L, då japanerna inte direkt är kända för sin ståtliga längd. Passar ju mig perfekt dock; jag med mina ståtliga 160 centimeter över havet. Fniss. :P

Jag tror att det är något tjall på linjen angående svar på kommentarer. Jag skall undersöka snarast! ;o

God natt och sov gott nu, allesammans! :D

Peace&Love!
/ El Hjorto

I'm watching you...

Dessa bilder behövde sättas upp på min arbetsplats på skolan.

Så att folk förstår att vi menar business! Det är ingen lekstuga; det är vår arbetsplats!

Igår var ingen höjdardag, så jag orkade inte med att skriva något inlägg. Jag fick kokhett kaffe spillt över mina lår samt körde fast två gånger på vägen hem. Inte det trevligaste. Då jag äntligen kommit hem så lagade jag mat, städade och tränade. OH, bäddade sängen med rena lakan också, love that!

Ni ska få se en bild som jag tog this morning också:En stackars flugis...

Nu ska jag sätta mig med projektbilder, ha en fab onsdag!

Peace&Love!
/ El Hjorto

Måndag.

Måndag med mycket att göra. Sponsorgrejer att ta itu med. Som tur är har man världens bästa klasskompis som kompanjon. :D Just nu har vi knåpat ihop en telefonlista som vi ska jaga sponsorer med. Utöver det ska vi jaga runt på geografiska områden. Spännande!

Bildmässigt är det detta jag ninjar på med idag:Bilder till projektarbetet med andra ord.
Nu ska jag återvända till min kompanjon och dela ut arbetsuppgifter. Mohaha! >:D

Hoppas ni har en bra måndag trots det mulna vädret. :)

Peace&Love
/ El Hjorto

Dagens I-landsproblem

Dagens I-landsproblem:
*
Då nagellacket du tänkt använda visar sig ha blivit sådär lite gammalt och börjat klumpa ihop sig.

Detta resulterar i att du måste ta bort det du misslyckat målat på fingret, samt börja om med bas-lacket på tummen igen. Det brukar ju vara tummen man börjar med. Tummen på vänster hand. Eller finns det människor out there som har en annan procedur?
Mycket tråkigt när detta inträffar, speciellt om det var ett av dina favoritlack.

Nu har jag fått hicka också. Nedrans! Jag har svårt att bli av med den... Hur ska det nu gå att måla naglarna ? Och vilken färg ska jag välja nu ? Det blir nog "Riga"; en rosa nyans från Mavala. Eller så kör jag på Graffitti Nails. :)VASARU? O.ó

Vi hörs imorgon på hemlig plats (skolan). Superhemlig. Det krävs numera en nyckel. Powerful.

Peace&Love!
/ El Hjorto

Goda nyheter!

För det första så hade Yuki ingen öronskabb, utan han hade tydligen fått foderallergi! :o Vi ska nu köpa speciell kattmat, och se om det blir bättre. Han fick en kortisonspruta och beröm från veterinären för att han var så snäll och fin, och så fick vi åka hem. :) Så nu ska Robin och jag bege oss ner på stan en sväng, gå på en tygaffär och fika. Sedan ska vi tillbaka till Skönsberg och gå på Djurmagazinet.

För det andra är det ju lördag, en utmärkt fika-dag! Alla dagar är visserligen utmärkta fika-dagar. Så sak samma. Själv längtar jag sönder efter en mumsig Ceasarsallad på Waynes. Gooddie!

Ha en skön lördag allihopa! :)

Peace&Love!
/El Hjorto

Mot veterinären!

Vi har fått tid hos veterinären klockan 3, hon ska kika på Yuki. Jag misstänker att han på något konstigt vis fått öronskabb, eller annan typ av öroninfektion. Jag tror även att han gått ner i vikt. Inte ett bra tecken. Så snart ska vi bege oss. Stackars Yuki, vad det måste klia. Han har ju kliat så mycket vid öronen att han har fått sår. Men nu ska det fixas! :)

Snyggt:


Attackerad ev en fågel.

Har snott Robins skjorta idag, mysigt! :)

Wish the cat luck! :)

Peace&Love!
/El Hjorto

Ingen framgång utan motgång.

Vi säger så. :) Kämpa kämpa! Det är när man jobbar hårt som man känner att man lever. :) Ingenting kommer gratis. Så är det.

För övrigt så får jag verkligen inte nog av Adeles låt Rolling in the deep. Helt otrolig! :D
En annan sak: Jag har håret utsläppt idag. En hårnål i luggen bara. :) Ingen knut idag alltså. Vill ju inte nöta ut den! :O

Ganska händelselös dag. Det var lite konsert och thai chi och så på skolan. Vilket var bra. Nu tycker jag dock att sängen kallar. Imorgon ska klassen till Kulturmagga och kika på vår utställningslokal. :) Det blir nice! :)

Peace&Love, babies!

/El Hjorto

Titt', bah titt'!

Titta vilket otroligt vackert kamésmycke som karln hittade! :ODet är en ring då va. Sånt här sitter han och luskar fram och slänger i ansiktet på mig för att "kolla om jag gillar den". Det är klart att jag gör! Han känner ju mig, vet exakt vad jag gillar och inte gillar. Vi är båda suckers för kamésmycken. Och jag då: "Vart hittade du den? :O" .. "Vad kostar den? Jag vill ha den!"
Då svarar han att det tänker han inte säga, för han funderar på att köpa den åt mig.
Födelsedagstider alltså.
Men det är ju jättesurt att han visar en bild, men inget mer. :C Nyfiken! Det är ju jag i ett nötskal. Det vet han också. Han retas bara med mig. Karlar alltså! :O De ska bara retas hela tiden.

Ja, jag får väl se vad som händer på dagen. Årets viktigaste dag. 31:a mars. Notera!

El Hjorto - OUT!

Tur att man har koll på läget...

Annars hade man inte kunnat ninja runt på det här viset! :D


Snygga ligan! :)

Bättre.

Hej alla!
Idag är det bättre, motivationen finns på plats, i alla fall i viss mån. :) Så idag ska jag köra på, fast jag har en hel del att göra. Typsikt bara att jag glömde matlådan hemma i kylskåpet :(:(:(:( Inte bra. Som tur är har jag back-up i elevköket; spaghetti och ketchup. Fin mat det!

Jag har fått komplimanger för mitt halsband som jag har på mig idag, så jag tänkte visa er det:Och ja, knut idag igen. Det är skönt att slippa hår i ansiktet.

Har för övrigt på mig en vanlig jädra kofta. Bah sådär. Plain Jane.

Ha nu en himla bra tisdag! Back to work!

Peace&Love!
/ El Hjorto

God måndag på er.

HEJSAN!
Som väntat så är detta ingen direkt höjdardag. Angående min klädsel gick jag tvärt emot det jag sa igår och körde istället på grunge-chic. Grunge, visst stavas det så? Nu blev jag osäker. Sak samma.
Tights.
Långt linne á la BIKBOK, de har ju fattat precis hur långa linnen ska vara! Mudd och allt! Tummen upp! Har snart ett BIKBOKlinne i varje färg. ;D
Munkjacka.
Pashminasjal. Lång, mysig. Köpt i Ecuador för övrigt.


Pimpade naglar dessutom. Blåsfisk. Knuten sitter på sin plats också. Notera detta.

Nu måste jag fortsätta med redigeringen av bilderna. Det går sådär med utskrifterna efterom skrivaren är... Sådär. Ni vet. Som den kan vara.

Hoppas ni har en lättsammare måndag än mig.

Peace&Love!
/ El Hjorto

Söndagsångest.

Japp!
Extra mycket eftersom det är lov-söndag. Sista lovdagen. Tillbaka till verkligheten imorgon, och det känns som om jag borde se fram emot det, men det gör jag verkligen inte. Inte alls faktiskt. Inte det minsta. Jag ligger efter i matten. Okej, inte egentligen, men enligt min egna tidsplan gör jag det. Det känns hopplöst med fotot eftersom halva min klass är ett gäng latmaskar som inte ställer upp. Hopplöst känns det mesta nu. Jag försökte muntra upp mig lite genom att pyssla med mina naglar, men det var inte lika kul som vanligt, för de flesta av naglarna gick av på jobbet idag. Typiskt! Men det blev lite blingbling och sådär ändå. Tänkte också satsa på att klä mig lite extra fint imorgon, det brukar kännas lite bättre då, om man känner sig chic.
Tror jag ska spendera resten av kvällen med att göra sit-ups. Typ tuuuusen stycken. Försöka duger ju.
Vad tänkte ni göra inför Beach 2011?

O-peppigt!
God afton.

/El Hjorto

Redo!

Katt-Yuki på plats på hatthyllan.Snurr-katt-Chili på plats på golvet.Familjepizzan på plats.


Förstå vad stor den är! Typ lika stor som bordet! :OMums! Den räckte till flera personer. :)

Redo för Melodifestivalen!

Peace&Love!

/El Hjorto

Knut!

En sensation har inträffat! :D Mitt hår har nu växt såpass mycket att jag kan sätta upp det i en knut på huvudet! :D Här är bildbevis:Chilikatten fick också vara med! :D Han ser dock vettskrämd ut.. :(


Superstolta tjejen! :D


Och en *MAGISK* liten puss till er! :D

Snabbfotade med min inbyggda gull-cam! Om ni inte fattade det....

Peace&Love!
/El Hjorto

Mjölk! <3

Nu kommer ett inlägg om hur mycket jag gillar mjölk.
För det första: Välj röd mjölk, det är ju riktig mjölk! :D
Jag dricker minst tre glas mjölk om dagen, med gott samvete. Shit pommes frites vad mitt skelett måste vara starkt. Som stål! :D Inga höftproteser när jag är 84, inte! :D
Mjölk till maten är det som gäller, det finns ingen mat som mjölk inte passar till. :) Jag gör en miniversion av Dagens Lista för att tipsa om Top tre rätter som passar fenomenalt till mjölk:
3. Kryddiga grytor.
2. Pannkakor.
1. Nybakade kanelbullar.

Aah! Nu blev jag hungrig. Det får vänta, jag måste skriva klart detta! Nåväl, ni som tänkte bråka om detaljer; kanelbullar är visst en rätt! :D Tihiiiiii! :D
Mjölk, O'boy.. Ja, ni fattar. Mjölk uppmärksammas inte tillräckligt! Det är nog det bästa man kan välja att dricka till maten. Hörde dock en löjlig grej om att mjölk skadar tänderna då man dricker det just till maten? Skulle alltså kombinationen mjölk+mat vara skadligt för tänderna? I choose not to believe that.

Välj mjölk till maten! Alltid! :D

Peace&Love!
/El Hjorto

Dripp dropp...

Goddag everyhopa!
Idag är jag seg som hemmagjord fudge! Åååh... Fuuuudgee.. Typiskt, nu blev jag sugen!
I alla fall, vaknade med mycket halsont och täppt i näsan, men efter en stor kopp te med mycket honung var jag på fötter. Såpass mycket på fötter att jag trotsade den halva stormen som härjar utanför dörren. Igår kom det världens snöfall, och idag blåser snön runt och hackar en i ansiktet. Ett litet vår-bakslag, som man får räkna med i början av mars. :) Anledningen till att jag trotsade stormen var att min kära mami ringde och foto-tipsade mig. Utanför hennes jobb är nog världens istapps-paradis då det börjar bli plusgrader. :) Snäll och omtänksam som hon är så brukar hon ringa och tipsa mig när hon ser något coolt som kan bli coolt att fota. :)

Sagt och HJORT, haha, get it? ;D Hjort/Gjort? Aja, Of course you get it! :D Så åkte jag dit med kameran i högsta hugg och hittade mycket fina istappar som droppade i solen. :)

Ja, men det var min förmiddag det. :) Nu ska jag få i mig någon form av mat och sedan ladda inför Hjort-power ikväll! :D Jag önskar er en fantastiskt fredag! :)

Peace&Love!
/El Hjorto

Dagens 'fit

Japp! Tänkte ni kunde få se vad jag har på mig.....Treggings från H&M, ofc!
Tischan, den kommer från en butik som heter Stradivarius och ligger i Salamanca, Spanien. Så har ni vägarna förbi, sååå.. Kika in! :D

En close-up på motivet:Jag letade igenom garderoben imorse i jakt på en nudel-tröja, eller något. Det närmaste jag kom var en tröja med frukt på, haha :D Bananen kan ju vara lite av en nudel, right? :D


Karln var hos sin frisörpolare och klippte barret, såhär såg de ut då:Fotade i spegelbilden jag, så sneaky är jag! :D

Hoppas ni har en bra dag, allesammans!

Peace&Love!
/El Hjorto

Nudeldagen!

Goddag allesammans! :D
Idag är det inget mindre än Internationella Nudeldagen! :D Jo, det är sant! För tredje året i rad firas den Internationella Nudeldagen. Sanningen är att det var min pojkvän och hans kompis som startade den, och den spred sig som tusan! :O

Reglerna är väldigt enkla: Ät nudlar i någon form denna dag. :) Ja, eller bada i dem;Himla fancy alltså! ;)

Vad mer kan jag säga, JO! Jag har nyinförskaffade arbetsskador från igår. Chipskartongerna anföll mig. För er som inte är "in the business" (of lagerarbete) kan jag berätta att de absolut värsta paper-cuts:en får man av just chipskartonger. De har otroligt vassa kanter, och är såpass 'stabila' att de kan skära långt in i huden. Så, mina fingrar är fulla med djupa papercuts som svider. Tur att jag är van, haha. :) Ett blev så djupt att det började rinna blod like crazy, så jag gick och gjorde ett fint hemmagjort bandade. Det var vackert. Magda tyckte dock inte det, utan var snäll och hämtade ett riktigt plåster åt mig. Det var nog bättre. :) HEHE.

Nej, nu ska jag springa in i duschen och göra mig klar. Kanske klä mig i nudlar? Göra en liten hatt? Löshår av nudlar? Tja, möjligheterna är oändliga!

Peace&Love!
/El Hjorto

Sunrise.

Goooooood morning!
Nu är klockan 12.21, MEN (!) jag var uppe klockan 05.59 i morse. Varför? - Yuki väckte mig genom att kräkas alldeles nedanför min sida av sängen. Jag klev ur sängen, tände lampan och insåg att då jag klev ur sängen missade jag precis kattens mysiga spya med minsta marginal. "My lucky day!" tänkte jag. Med min vanliga otur hade jag såklart klivit rakt i den. :D Då jag städat undan den så passerade jag köksfönstret och såg en väldigt fin soluppgång. "Men shit vad fiiiiiiiiiiiint!" utbrast jag. Robin grymtade någonting från sovrummet, han bara sov vidare han. Haha, han lyssnar nog alltid bara med ett halvt öra när jag babblar på. Jag skyndade och hämtade min kamera och tog en bild, sedan gick jag och lade mig igen. Nu är jag vaken igen, denna gång var det andra katten Chili som väckte mig, dock på ett mycket trevligare sätt; han var på goshumör. :) Och nu ska ni veta, att när Chili är gosig; då gosar han! Spinner högt, buffar på en och slickar på en där han kommer åt. Ansiktet, armar, hår, osv. :D

Såhär såg det ut imorse:Fint va? :)

As for me, jag känner mig lite hängig, tror jag har en förkylning på g, så jag ska ta det lugnt idag. Åtminstone tills det är dags att åka till jobbet. ICA-power!

Peace&Love!
/El Hjorto

SEMLA!

Yes!
Hur lång tid tror ni att det gick innan jag smet iväg och hämtade den där semlan? -Ungefär 20 minuter, tror jag. Och god var den, kan jag lova!
Helt otroligt att jag hann fota den lite snabbt innan jag käkade upp den.Mumsig semla från ICA Maxis egna bagis! :D

Jag tror att jag åt semla med hela ansiktet också, hade grädde på näsan, hakan, lite överallt. Haha, som det ska vara! :D

Jag glömde dessutom bort att nämna att vi köpte ett nytt soffbord idag, på IKEA. Vi bytte ut två små Lack-bord mot ett större Lack-bord, med två våningar. Snubben var ju handyman och satte ihop det där på stört!Katten Yuki kom med han också, nyfiken i en strut! :)

Nu har vi de två små Lack-borden på balkongen, och det lilla svarta bordet som stod på balkongen vet vi inte riktigt vad vi ska göra med. Men det löser sig nog. :)

God natt alla godingar, ha det kanske huuur bra som helst!

Peace&Love!
/El Hjorto

Internationella kvinnodagen

Hej på er!
Synd är det, att kvinnor bara ska uppmärksammas en dag om året, tycker jag. Dock mycket hellre en dag, än ingen alls. :) Det som är bra med Internationella kvinnodagen, är att det anordnas olika happenings, till exempel det på Kårhuset i Sundsvall idag. Jag var där, och släpade med mig Robin också, för jag ville gå och lyssna på HanaPee, som var där och föreläste. :) Det var en mycket bra föreläsning, och jag tog lite bilderrr;I övrigt är det ju Fettisdag idag! Icke att förglömma! Jag och Robin laddade upp med semlor igår, så att vi ska ha att mumsa på senare ikväll då han kommer hem igen. :) Men jag ska erkänna att jag är supermegasugen på att springa till kylskåpet och äta upp båda två med en gång! Det ska jag inte göra, men jag kan inte lova någonting! ;o Jag får återkomma med slutresultatet!

Peace&Love!
/El Hjorto

Några bilder från Vårshowen.

Yes box, de bilderna jag föll för mest! :)
Jag har spenderat min kväll med att gå igenom och redigerat alla bilder från artisternas Vårshow som ägde rum i fredags. Det tog sin lilla tid, minst sagt, men nu är jag klar! :) Eller ja, jag är nöjd för stunden, 90% av bilderna är redigerade i alla fall. :) De finns även på fejjan, så där hittar ni 85 stycken. :)

Hoppas att allt är bra med er allesammans!
Peace&Love!
/El Hjorto

KAKAN!

JA! KAKAN! En kaka! Jag har bakat en kaka! En smarrig chokladkaka med glasyr! Yum-my!

Här kommer jag med frestande bilder:En närbild på glasyren vill ni såklart ha:Japp, någonting ska man ju ha och smaska på under lovet ;) Dock har ju ni sörlänningar redan haft ert sportlov, HAHA! Suckers! ;D Mitt börjar imorgon. Det ni! ;D

Nåväl, jag kan sammanfatta dagen lite snabbt.
Vaknade av alarmet imorse, och jag och Robin klev motvilligt upp. Det är tur att jag har en sådan sympatisk pojkvän som kliver upp tidigt med mig, så jag slipper sitta och äta frukost alldeles ensam. Jag åkte hem till jobbet, mitt fantastiska extrajobb på ICA! Det är himla bra, ska ni veta! Hurra för Svenssonlivet! :D
Efter jobbet väntade den vanliga söndagsrutinen med att vara med familjen och laga mat (kycklinggryta med bacon, oliver, syltlök och champinjoner, mums!) samt sitta vid datorn och lyssna på Spottis.
Sedan fick jag då lust att baka, och gjorde denna magnifika kaka som jag snart ska avnjuta med ett glas kall mjölk. ÅH, så jag älskar mjölk! Påminn mig om att jag ska skriva ett inlägg om min kärlek till mjölk.

Ha det gött som bara den på lovet nu alla spralliga groddar! :)

Peace&Love
/El Hjorto

Talande bilder.

God kväll! Nu fungerar Photoshop på Figaro också. Figaro är min laptop, för er som inte visste detta. Därför kommer nu bilderna ifrån vårt vernissage vi hade i torsdags kväll. Jag låter bilderna tala för sig själva.


Stilige Marius!


Maria med sina prinsessor My och Lilly!


Don Tomaso!


Buster!


Mannen med muschen!


Americas Next Top Model!
Förvänta er fler bildbomber inom en snar framtid! :D

Peace&Love!
/El Hjorto

Fest-hjort!

Fredags-hjort! 25/2-hjort! Påfågelshjort!Klänningen kommer från Vero Moda.
Armbandet kommer från Accent.
Nagellacket kommer från märket Mavala, som för övrigt är det enda nagellacket som håller standard.
Och mig hittar ni i Sundsvall.


Lite spexigt sådär va. God kväll på er alla, glad lill-lördag!

Peace&Love
/El Hjorto


Livsviktigt på en tisdagskväll...

... Är att skratta! Man måste ju ta den dryga starten på veckan med en klack-spark och garva då man egentligen vill dra täcket över huvudet och hoppa fram till veckoslutet.

Detta tänker jag återigen hjälpa er med! Hoppas bara att ni har samma humor som mig:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Sea-monkeys!
Alltså, lolcats blir man aldrig trött på! :'D
För er som missat detta fenomen vidarebefodrar jag er till http://icanhascheezburger.com/

Ha nu en rolig tisdagskväll!

Bara tisdag.

Hej alla!
Idag är det bara tisdag. Eller "barra", om man ska snacka med ful dialekt.
- Haru nå karra?
- Nej, men jag har tuggummi.
- HARU TÖGGÖMMI?!


Nej, nu kom jag in på ett sidospår.
Kungligheternas krav fortsätter! Jag arbetar med deras bilder as we speak. Arbetar med deras projekarbete då, istället för att arbeta med mitt eget projektarbete. Här är dock ett litet smakis på en utav mina trådar som jag går på. Jag har tre olika spår jag går på, alltså, eftersom att jag inte ännu bestämt vilket tema jag ska välja. Denna bild infaller under temat motljus, och är tagen för någon vecka sedan:Det är då Södra Berget i Sundsvall, byggnaden däruppe är hotellet.
Lite background sådär kan ju nämnas, är att bilden är tagen från badrumsfönstret i Robins lägenhet. Lite fun-fact för er, sådär på tisdagsförmiddagen.

Vill ni ha en photobooth-bild också, dagen till ära? Ja men det är klaaart att ni vill! Ni kan få en av de som jag har i photobooth-lager, så att säga. För ja, I live to entertain, finns här för att lysa upp er vardag så mycket som möjligt. To put a smile on your face. Turn that frown upside-down, sånna saker. Så, till er, kära vänner:Axel. Marielle. Petra. Enjoy!

Och BARRA för att jag är så schyrre så får ni en bild som jag slängde ihop för ungefär 5 sekunder sedan, så att ni har något färskt att tugga i er också.Yeaaah, sleeping with the fishes!

Peace&Love, godingar!

/El Hjorto

RSS 2.0