Hissar...

Goddag!
Idag skulle jag vilja uppmärksamma roliga tillfällen som kan inträffa i hissar. Imorse så begav jag mig till Arbetsförmedlingen för ett informationsmöte. Detta möte skulle hållas på våning 7. Den rätta miljöhjälten inom mig sa åt mig att ta trapporna, men det var morgon och jag var trött. 7 våningar är många trappor det! Så jag klev in i hissen och tryckte på knappen med en sjua på. Efter två våningar klev en kille i min ålder in i hissen, han skulle också på samma möte som mig. På vad jag tror var den femte våningen eller något så öppnades dörrarna och en man i medelåldern stod utanför. "Upp?" frågade han och vi svarade ja. Han skulle tydligen ner, så han klev inte in i hissen. Han vände sig mot killen som stod i hissen och sa "Du har i alla fall fint sällskap. Börja prata." Hahaha, rolig snubbe! Han lekte match-maker där. Smidigt!

Ja, det var ju lite sådär lagom genant, men roligt. Det är ju alltid trevligt att få komplimanger, speciellt på morgonen när man inte känner sig speciellt fin. Enkelt klädd och håret i en slarvig knut och allt. :)

Mötet gick bra. Det började med en enkel Powepointpresentation med allmän info. Tyvärr var det samma information som jag läst i en broschyr från AF dagen innan. En broschyr som alla får. Nåväl, repetition är inte så farligt. Sedan blev det bättre, för då drog han en genomgång av deras hemsida, och det var hjälpsamt. Så nu har jag lite bättre koll på hur jag surfar runt på hemsidan. :) Sedan var det bara att bege sig hem igen. Väl hemma gjorde jag lunch, ugnsbakad falukorv och potatismos. Därefter tog jag en jätteskön tupplur i soffan. Jag dregglade på kudden också, då vet man att man sovit gott! Vilken tur att det var min egen kudde jag dregglade på, haha.

Nu sitter jag och tittar på The Real Housewifes of New Jersey och äter chokladdoppade chokladbollar och dricker pepsi. Det är gott det! :)

Senare idag ska jag åka hem till mamma och pappa, där väntar moussaka till middag. :) Hoppas ni har en bra dag. :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0