Inte exakt vad jag hade tänkt mig...

Det var inte såhär jag hade tänkt spendera min kväll!


Här sitter man på akuten och väntar på besked om det ska sys eller inte.


Det blev inga stygn, som tur var. De tejpade ihop mig och så fick jag åka hem och äntligen äta middag. Det har tyvärr inte slutat blöda, och nu blöder det igenom tejpen, som ni ser.

Jag och Robin stod och lagade middag, korv stroganoff. Robin höll på att hacka lök och jag tog en paus och gav katten Yuki lite uppmärksamhet eftersom han kom kurrandes. Jag tog upp honom i famnen och rätt var det var så blev han skrämd av nåhonting (anledning ännu okänd) och beslutade sig för att fly över mitt ansikte. Japp, det var bara att avbryta matlagningen då och torka blod från golvet och hela mig. Nu har jag fina rivmärken över hela ansiktet och känner mig jättefin. Det kunde ha varit mycket värre, så jag är tacksam! Det var ju väldigt nära ögat. Nåväl, jag och katt mår bra. Katt låtsas som att ingenting har hänt. Jag blöder som sagt fortfarande genom tejpen, men jag tror att det lugnar sig under natten. :)

Simma lugnt!

/El Hjorto


Fettisdag!

Hej! :D
Idag är det ju Fettisdagen, och jag och Robin gjorde semlor, dagen till ära! :) Vi brukar alltid köpa helt färdiga semlor, men nu kände jag för att bygga ihop dem själva. :) Därför köpte vi färdiga bullar (jag har hört att de lätt blir torra om man bakar dem själv), mandelmassa och vispgrädde. Här är resultatet:OBS, ej spraygrädde. Det är ju inte särskilt gott... Nåväl, de blev i alla fall hur goda som helst!

Vi åt två stycken var, och nu är det fyra stycken kvar i kylskåpet också. Ojojoj, hur ska vi orka äta upp dem? Det får nog komma någon och hjälpa oss! ;)

Annars då? Hur är det med er? Själv hoppades jag att kunna gå tillbaka till gymmet den här veckan, men hittils har det inte känts bra. Jag är fortfarande snorig och har lite hosta. Jag håller tummarna på att jag kan gymma på torsdag! :)

Tills vidare; simma lugnt!

/El Hjorto

Inte mig emot.

Jaa, jag fyller ju år snart, såatteeh... Inte mig emot om någon skulle vilja ge mig dessa... Storlek 38 sisådär. De finns på Bubbleroom.se...


Wow, alltså.

/El Hjorto

Sankt Valentin.

Idag uppmärksammar vi tydligen Sankt Valentin. Google och Wikipedia har upplyst mig om det. Nåväl, nog om det. Varken jag eller Robin är en firare av Alla hjärtans dag. Vi gillar dock geléhjärtan, så de äter vi.
Skam på mig som inte har uppdaterat på... en lång tid. Jag har faktiskt varit rejält förkyld och spenderat min tid med att snyta mig. Det är en rätt okej ursäkt, tycker jag. Nu är jag i alla fall på bättringsvägen, och hoppas att snart kunna 1) Kicka bort mitt sockerberoende lite och 2) återgå till gymmandet när jag är helt friskt.

Just nu testar jag en löjlig teori jag såg på TV för rätt längesedan. Det går ut på att tackla sitt sötbegär genom att dricka ett glas vatten och vänta 15 minuter, sedan ska det vara borta. Nja, asken med geléhjärtan ser fortfarande mycket frestande ut, men jag har i alla fall ätit en banan. Pluspoäng till mig.

I övrigt har jag ett viktigt meddelande att upplysa er om. Våra katter är nu Brittiska adelsmän. Ja, ni hörde rätt. Jag givit dem adliga titlar. Det blev liksom bara så.


Sir Chili Bili of Kensington.


Sir Yuki Buki of Yorkshire.

Där har ni kungligheterna. :) I egen hög, sovande person. :) Nu ska jag återgå till mitt multitaskande som består av att läsa min bok, titta på webbTV och titta på ordinära TV:n. :)

Glad alla Hjortarsdag allihopa! :D:D:D Hjort on!

/El Hjorto

Kylan.

Hej!
Nu jäklansss är det kallt! -20 grader, härliga tider! Näsan fryser ihop och man dregglar nästan av kyla. Mysigt! Fortfarande är det dock inte lika kallt som förra vintern, när vi hade -30 grader flera veckor i streck.
Jag var nere på stan en sväng och var då tvungen att färdas en längre sträcka i kylan. Det var inte okej. Nu sitter jag som tur är varmt och skönt i soffan och tittar på TV. Om en stund skall jag göra mig en kopp te, det sitter aldrig fel. Vi fick förresten en sådan där bänkdiskmaskin i julas, och den är äntligen ikopplad! :D Vilken lyx! Det går visserligen inte in så jättemycket i den, och de tallrikar vi använder mest är för stora, så de går inte in. :( Men det är ju en himla lyx med rejält bantad disk! :DIkväll börjar ju Melodifestivalen, det måste man ju se. Det ska bli "intressant" att höra Sean Banans låt. Pinsamt att han ska inleda det hela. Jag läste i tidningen att hans bidrag var först. Oj, oj, oj. Roligt dock att Gina Dirawi (AnaGina) är en av programledarna! :D Hon är ju förbannat rolig! :D Nej, nu ska jag dra mig tillbaka. Jag ber om ursäkt för dålig och tråkig uppdatering, jag har gått in i någon form av vinterdvala.

Simma lugnt!

/El Hjorto

RSS 2.0