Mer Jeffrey...

God morgon!

Klockan är 11, jag har ätit frukost och det är en strålande vacker dag idag! :D Solen skiner och träden är gula. Vackert! Planerna för dagen är att åka tillbaka till stan, bogsera min stackars bil till en verkstad och senare ikväll på Aikidoträning. Det blir niiice.

Jag tänkte visa lite mer av Jeffrey Campbell, eftersom jag pratade om det, så att ni är med i svängarna. Här är alltså, vad jag kallar den, "Bloggskon nr. 1". Jeffrey Campbell's LITA, i svart läder:


Ja, ni ser ju. Den är sold out. Mycket omtyckt och populär.

Här har vi ett par som heter Foxy. Töntigt namn, ja, men fräcka skor.


De är jag sugen på, om jag skaffar ett par LITA och trivs med dem. Dessa ska också vara väldigt bekväma. Fina till både klänning och byxor. :)


Nåväl, nu ska jag bege mig mot duschen, sedan attackera garderoben för att därefter bege mig iväg. Jag tror tyvärr att det som väntar mig i lägenheten är disk, så jag får väl ta itu med det också innan något annat. I alla fall, på åter-skrivande!

/El Hjorto

Att LITA eller inte LITA, det är den stora frågan...

Hej igen, jag tänkte skriva ett skoinlägg. Det kommer mina manliga läsare att gilla. HEHE.

Kan Jeffrey Campbell's sko LITA vara bloggskon nummer 1? Jag tror det. Nu vill jag vara ärlig här och säga att jag först inte tyckte att de var det minsta snygga. Här är varför: Jag såg dem första gången på en bloggerska (jag tänker inte säga vilken) som har en hemsk klädstil. Allt detta enligt min smak, smaken är som baken you know...
I alla fall, därför såg jag liksom inte skorna i sig; jag såg bara en hemsk outfit. Man kan säga att jag läser denna bloggerskas blogg som en "What not to wear"-blogg. Vad hemsk jag känner mig, men som sagt, smaken är som baken. Det var för ungefär ett år sedan. Sedan dess har ju dessa skor dykt upp på väldigt många ställen i bloggvärlden, men jag har aldrig direkt varit intresserad av dem, de har ju en speciell look. Nu på senaste har jag dock som sett dem i ett nytt ljus, kollat in alla olika modeller/färger och former på dem och är nu sugen på ett par. Det som avgjorde var att de sägs vara så underbart bekväma? Som att gå i platta skor. Oj, vilket mirakel! Klackskor som är som platta skor? Detta vill man ju verkligen prova! Haken är ju priset. Över ett och ett halvt tusen kronor. Pommes Frites, är det värt det? Det är den stora frågan...

Jag har i alla fall fallit för dessa, ett par LITA Suede, mocka alltså.


Visst är hon vacker?

De har ju verkligen en unik look, med den höga platån, men det är också den som gör de bekväma och inte lika höga. Ja, de kanske dyker upp på önskelistan. Kruxet är ju att det är nu på hösten som de skulle vara som snyggast. Nåväl, man kan alltid drömma.. :)

Att LITA eller inte LITA?

Peace&Love!

/El Hjorto

Vad kan det vara?

God kväll!
Idag åkte jag hem till mams och paps igen. Saken är den att jag blev oerhört uttråkad! Inte ens katterna ville vara med mig inomhus, så jag fick så lov att gå ut. Jag fotade lite, såg ett rådjur och sådär.


Men vad är det där?


Vad är det för något egentligen?


Jaha, det var ju Kexet. :) Katten som är för snabb för att fångas på bild. :D Hihi, min gullis! <3


Nypon.


Solrosorna är tyvärr inte så soliga längre.. :(

I övrigt så bakade jag igår. Det blev citronmuffins och kanelbullar. Gött. Mos! Mina naglar håller också jättebra, lika snyggt som när de var nygjorda. :) Det ultimata testet kommer dock imorgon, på jobbet. Det återstår att se om de håller måttet för slitande och släpande av kartonger och sådant. Jag har också druckit två koppar kaffe, så jag somnar nog inte på ett tag. Lyssnar också på Amanda Jenssen, himla bra musik det!

Ja, det var väl det. Hoppas ni har en bra vecka. Peace!

/El Hjorto

Kaka på kaka.

Eller hjärta på hjärta. Jag har gjort en riktigt fin bild på min tröja idag med webbisen, kolla bara:



Min gosiga stora tröja från H&M med ett gigantiskt hjärta på. I en fin ram med hjärtan på? Haha, kan inte bli bättre! Jag känner mig kanske extra kärleksfull nu, haha. Robin hade köpt en present till mig idag när han kom hem från jobbet. <3 Ett jättefint kaméhalsband! Åh, vad jag tycker att kamé är fint! :) Jag får visa upp det när jag ska använda det. :) Han hade också med sig två Subwaymackor med sig hem, det är alltid en uppskattad present, haha! :D Mums!

Jaja, jag ville bara visa min fina bild. Ohyeah!

Peace&Love!

/El Hjorto

The bildz!

Hej igen!

Jag struntade i att ljusa upp dem, eller göra något annat med dem för den delen. Jag kör på oredigerat som vanligt, haha. :D Det var mycket rörelse i skogen, vilket resulterade i livfulla bilder, precis som jag tycker om dem! :)


Djupt inne i de norrländska skogarna...


Zelda, i en himla fart! en typisk Petra-bild.


Molly på G...


Hon hade fått ett löv i det fina håret! :O


Yeah! :D Go crazy! :D


Så söt! :)


Zelda hittade en bra pinne! :D


Zelda är också jättefin, trots att hon blivit rakad. Egentligen är hon hur långhårig som helst! :O


Molly fokuserade på att äta lingon, hihi. Bedårande! :D


Jag hade såklart mina fräcka gummistövlar! :D


Hittade ett löv som hade fått pärlor på sig! :)


Hehehehe, what's up?


Det blev en del trattkantareller i alla fall! :D


Alla djuren samlas vid vattenhålet...


Who's that?


Zelda ville inte ha på sig sitt koppel, så hon gjorde en manöver och hoppade upp på bilen! xD


Närbild på Mollisen. :)


Och jag fick gulla med dem samtidigt! :D


Vovvar! :D


Pusspuss! :)

Sådär ja, nu fick ni dem bara som de var. :) Som jag gillar det. :) Nu ska jag gå och göra Robin sällskap i sängen. Den stackarn försöker sova medan jag sitter och kollar på RuPauls Dragrace och smattrar på tangentbordet.. Jag tror att han har somnat dock. Jag hoppas det, han ska ju jobba imorgon. Det återstår bara att borsta gaddarna och krypa ner bredvid honom. Godnatt alla härliga människor, sov gott!

/El Hjorto

Nytt manikyrpyssel!

Hej alla glada! :D

I helgen har det både varit fest och konvent! :) Jag tog inga bilder på konventet, tyvärr, för jag orkade helt enkelt inte. Det var dock en artikel i Sundsvalls tidning om ni vill läsa om det. :)

I alla fall, på konventet köpte jag söta saker! Bland annat nya manikyrdekorationer och en rolig handväska. Jag skall visa snarast! Jag provade några av de nya nageldekorationerna nyss, här är resultatet:


Got fruit? :D

Sådär, nu ska jag nog äta någonting och sedan ljusa upp lite skogsbilder på hundarna åt er. :)

Vi hörs snart! Peace!

/El Hjorto

Living on the edge...



Rough life... Jag och Safi hade en lugn och sansad prommis ner på stan igår kväll... Eller hur var det egentligen? Fick också pilla ut en liten grus-sten ur handflatan imorse. Hehe, oj.

Ta det lugnt på vägarna!

New dust-sucker!

HAHA! :D
Hej allesammans! Idag har jag och Robin äntligen köpt en ny dammsugare! Åh, så skönt! Nu kommer jag att vilja dammsuga varje dag, hehe.... En Electrolux, det är bra grejer det! :)


Chili vill bara ha kartongen, han är rädd för dammsugare...


Wohoo!


Snygg va? Suger som bara den! Hepa-filter också, så det är bara ren luft som kommer ut. :)

ASAP kommer det upp bilder från en skogstur med Magda och hennes hundar! :D Ska bara fixa till dem, de blev lite mörka.. Hehe, stay tuned!

Nu ska jag gå och leta upp någonting att städa upp! :D

Peace&Love!

/El Hjorto Damm-frio!

Stolt!

Jag är stolt över mig själv idag! :D
Det regnar till max utomhus, och blåser halv storm, haha. Robin stampade iväg tidigt imorse för att åka till jobbet, jag låg såklart kvar i sängen och tog sovmorgon. Jag behövde inte ens titta ut genom fönstret, man hörde smällarna från regnet på försterbrädan utanför fönstret.. Så, jag och Yuki låg och snoozade under förmiddagen tills jag till slut klev upp vid halv 12. Jag placerade mig i soffan med en yoghurt och tittade på Oprah, haha. Makarna Obama var med, jag tycker att Barack ser gammal ut nu? Lite gråa hår som sticker fram där, ojoj. Nåväl, de var roliga att lyssna på som vanligt, intressant. :)

Sedan fick jag nog av att sitta inomhus och vara uttråkad; jag var tvungen att gå ut! Jag tänkte att en liten prommis ner till Willys passade bra, eftersom jag inte hade någon aning om vad vi skulle äta för middag idag och behövde hämta inspiration. Så jag tog på mig varma tights, ett långt linne, en långärmad tröja, Robins munkjacka och en mysig halsduk. Sedan mina boots till det, eftersom de är vattentåliga. :) I det stegade jag ner till Willys och köpte Farfalle-pasta (fjärilspasta), kycklingfärs och Philadelphiaost med smak av vårlök och svartpeppar. :) Med det tänkte jag göra en slags krämig köttfärssås med kycklingfärsen och osten till pastan. Kycklingfärs som är nyttigt och fettsnålt också, för att inte nämna gott! :D Vi får se hur det blir, det är ju helt improvisation som gäller, men jag är ju bra på matlagning så det blir säkert gott, hoppas jag. ;)

Jag blev i alla fall genomblöt av min prommis, på vägen hem fick jag gå i motvind så det regnade in i luvan, haha. Så nu sitter jag här, under en extremt mjuk och mysig filt och värmer upp mig.


Vad är det där för något djur?

Det var i alla fall skönt, jag tycker om att vara ute i regn. Jag saknade dock min regnjacka som är hemma hos mams och paps... Nu är jag hungrig, men det är för tidigt för att börja med mat än, så jag tar mig en smörgås med en stor kopp te tror jag. Jag köpte även löste när jag var och handlade. Unnade mig lite extra gott te nu i höstrusket. Södergårdste tror jag att det hette. Ska smaka jordgubb, rabarber och passionsfrukt. Yummy!

Peace&Love!

/El Hjorto

Dagens 'fit

Solsken!
Idag är det en strålande dag med solsken och värme! :D Ja, värme för att vara september alltså. Därför kunde man ha shorts på sig, med bara ett par tunna strumpbyxor under. Så det hade jag på mig. Ingen jacka behövde man heller! :)


Serious face.





Yeah!
Tröjan är en gammal goding från JC.
Jeansshortsen är mina älsklingar från H&M.
Bootsen är de nya från Eurosko.

:)

Vi var nere på stan en sväng och strosade runt, då gick brandlarmet i gallerian. Oops. Sedan var hela stan fylld med brand- och polisbilar. Det verkade gå bra dock, för efter en stund fick man gå in i gallerian igen. :) Bra det, för den här staden har ju inte brunnit tillräckligt. Jisses.

Till middag blir det korv stroganoff, om falukorven vill tina snart, hehe. :) Jag är väldigt sugen att stilla min hunger med påsen med solchips som ligger på vardagsrumsbordet.... Det vore gott. Nej, det får vänta tills ikväll. Robin ville se på Forrest Gump, så det blir att titta på den ikväll och äta chips med dip. :) Det blir skönt det.

Hoppas att ni också kunnat njuta av solskenet idag.

Peace&Love!

/El Hjorto

Muffins!

God kväll!
Egentligen ska jag sova, men ju senare det blir, ju mindre vill jag sova? Förstår ingenting. Jag sitter och pratar med Robin på msn, han somnar då och då. Det borde vara en vink, men NEJ! Jag är för envis. Nedrans. Jag kan liksom inte slita mig, fast det är ganska dött på det interna nätet vid denna tid. Jag tog i alla fall denna tid till att visa er mina fina alienmuffins som jag bakade idag. Här är dem! :)





Gott med muffins! :)

Men nuuuu har jag fått nog av mig själv och fjantiga fasoner! Marsch i säng!

/El Hjorto enviso!

Pyssel.

Goddag!

På hösten passar det bra att pyssla, eller hur? Det tycker jag, skönt att sitta inomhus och göra något roligt kanske, än att vara ute då det är regn och rusk. Nåväl, till mitt pyssel. Jag blev inspirerad av en söt mössa när jag ugglade runt på H&M.se. Här är den:



Jättesöt, tänkte jag, men sådär kan man ju enkelt göra själv. :) Piffa upp en mössa man redan har, menar jag. Istället för att köpa en ny. :) Jag har ju redan en sådan modell på mössa, en stickad grå "svampmössa" som jag kallar dem. :) Sedan så pysslade jag bara ihop en tofs, jag använde rosa och vitt garn. Sedan är det bara att sy på den på mössan. Ni kommer väl ihåg hur man gör, vi gjorde dem i alla fall ofta på dagis och i skolan. :) När man använder två kartongcirklar och nystar runt? Ah, barndomsminnen väcks till liv. I alla fall, såhär blev det:





Piggar upp sedan när kylan kommer. Gullegull!

Jag har målarfärg på händerna. Den kommer från ett annat projekt. Spännande! Flitiga fingrar...

Nu ska jag dra mig tillbaka, kika lite på TV eller något innan jobbet väntar sedan ikväll. Tjing!

/El Hjorto

Två röda...

Nu slänger jag upp två bilder som jag tog på två röda här ute, bah! Ingen konst, standardobjektiv, oredigerat.





Härligt! Jag gillar motljus. A lot! :D

Nu ska jag ta och pyssla lite, ni får se det lilla projektet jag har för mig när det är klart. Har förresten flera projekt på gång. Ett annat ligger och torkar. Turkost.

Bättre uppdatering kommer, hold on!

Peace&Love!

/El Hjorto


107 riksdaler för fem köttbitar.

Japp, det betalade vi idag för kalvkotletter. Jag vet att det kommer att vara värt det. Så himla gott kött? Bara man slipper tänka på små söta kalvisar... :( NÅVÄL, det blir lammkotletter med kantarellsås till middag ikväll. DET ser jag fram emot!

Det följade är inte det bästa som händer i mitt liv just nu:
1. Pärlan är trasig. Min kära bil! Den står där den står. Batteriet är dött, och eventuellt även bränslepumpen. D: ! Idag har vi rullat den till en annan parkeringsruta. Den är tyvärr strandad på en 24H-parkering här utanför, och jag är rädd att få P-böter om jag inte flyttar den. Sällan, dock ibland, kommer Qpark och lappar här, vill inte chansa. Jobbigt att rulla bilen, men det gick med Emanuels hjälp. Fint det!

2. Vi behöver en ny dammsugare. Den befintliga har fallit isär, bokstavligen. Slangen faller av hela tiden, munstycket likaså för fästet är trasigt. Dessutom är den sista dammsugarpåsen vi hade nu full, och vi har inte hittat nya. Jättekul. Verkligen.

Men strunta i det, det löser sig! :) Här har ni mig, det gör alla gladare!


Vad tycker ni om min mustasch? Snyggt va? Right on!

Nu ska jag dra mig tillbaka och dricka något. Någon dryck. Lättdryck tror jag. Det är gott det!
Förlåt för dåliga uppdateringar, men det är väl bättre än inga alls, antar jag.

Peace&Love!

/El Hjorto

Vad är upp?

Hejsan!

Ursäkta dålig uppdatering, men det har faktiskt inte hänt något speciellt på senaste. Jag har inte haft något särskilt på mig för den delen heller. Så nu ville jag bara titta in och säga hej, och visa att jag fortfarande vill uppdatera. :)

Idag var vi åtminstone på Hudiksvalls marknad. Jag köpte ett jättefint stort örhänge. Jag ska visa det nästa gång jag ska använda det. :) Jag köpte också engelska kolor... Så gott! :D

Egentligen skulle jag denna kväll åka till Fränsta för en Ålsta-reunion, men det blev inställt i sista sekund. Too bad! Jag som hade valt ut en outfit och allt. Det är okej dock, jag slapp ju stressa ifrån Hudik.

En sak till bara, jag har träningsvärk! Igår började jag nämligen på Aikido. Underbart med hårdträning. Jag kommer bli biffig på nolltid! :D

Nåväl, det var det.
Här är i alla fall jag. Med glasögonen på. De som jag egentligen alltid ska ha när jag tittar på skärmar eller TV. Bågarna är Dolce&Gabbana, fancy that.


Jag vet inte varför jag ser så skelögd och förvånad ut, men det är nog bra.

Hoppas ni har det bra därute, tjing!

/El Hjorto

Dagens 'fit

Ohyeah, nu kör vi igen!
Jag vet ju att det finns så många insprationssökare där ute, så här har ni en källa att hämta ifrån! ;D
Såhär såg jag ut idag:




SuperHjorten, ni kan sova tryggt om nätterna...


Min fräscha frippe som jag raffsade ihop imorse. Fancy that!


Här har vi dem också, de nya skorna! Jag valde att behålla dem, för de är inte osköna! Lagom liten klack och himla fräcka. Dragkedja och läderrem. Jag gillar dem skarpt. :) En femhundring på Eurosko. Helt värt det! :)

Nu är det nog dags att sova tror jag. Imorgon ska jag ta en härlig sovmorgon! Det var ett tag sedan nu, och jag hoppas på att sova bort förkylningen inatt.

P.S. Subway öppnade åter i Sundsvall idag, så vi avnjöt en delikat lunch! :D Åh, som jag har saknat denna underbara matkedja! :)

Då får jag önska er en god natt i regnet (om ni också har det med er). Tjing!

Peace&Love!

/El Hjorto

Hundar och vargar.

Goddag!
Gissa vad jag gjorde igår? - Jag var på en vargsafari! Några mil härifrån finns ett vargrevir med en ensam hona. Hennes föregående makar har blivit skjutna av galna bonnläppar som det finns gott om här. Henne spanade vi efter. Det vi hittade var ett färskt spår i alla fall! :) Chansen att få se själva vargen är liten; det är ett stort revir och vargar är inte speciellt sociala av sig, om man säger så. Vi var ute på kvällen och lyssnade också efter hennes ylande. De ylar ju mot månen, you know. Tyvärr fick vi inte höra det, hon var upptagen på annat håll. Eller så satt hon alldeles bakom oss och himlade med ögonen. Nåväl, det var kul. :)

Idag har jag jobbat och ätit skräpmat till middag. Nu sitter jag och längtar efter att få skaffa hund. Jag älskar katter, de är fasen så himla roliga, men jag skulle också vilja ha en hund. Vi ska skaffa det, så fort man kan. Man måste ju ha tid till den. Jag har ofrivilligt tid nu, men jag vill ha ett heltidsjobb. Förhoppningsvis kan jag få ett jobb där jag kan ha med en hund. Eller tid nog över till en hund.

I alla fall, var poängen att visa bilder. Robin har bestämt att hunden vi ska ha är en Welsh Corgi Cardigan, en sådan här:


Jag vet, så himla fulsöt. Robins föräldrar har en sådan, som är jättesnäll och gullig. De är bedårande som valpar, kolla bara;


Ena örat uppe, och andra nere. Göllegöll!

Själv vill jag ha en redig Mops:



Eller en Japansk spets:



Robin totalförbjuder mig att skaffa en Mops. Han gör nog slut med mig om jag gör det. Han är 100% seriös. Jag får inte under några omständigheter skaffa en Mops. Mycket tråkigt. Någon annan ras har han inte förbjudit, men han har bestämt att det är en Welsh Corgi Cardigan vi ska skaffa. Ni förstår inte hur bestämd han är i den här frågan. Han har huggit det i sten!

Nåväl, så var det med det. Ingen Mops, någonsin... :'( Jag får i alla fall döpa hunden. Jag har redan bestämt mig. Hunden ska få heta Ikaros. Get it? Ikaros, han som flög för nära solen? Flyga, för att de har så stora öron? Hehehe, man måste ju ha lite humor...

Det var allt för mig idag, är så trött så att jag måste ta en tupplur.
Peace&Love!

/El Hjorto

Jakten på Dagens 'fit

Hejsan!

Idag är jag krassligare, känner mig sådär hopplöst slö som man gör när man blivit attackerad av ett elakt förkylningsvirus. Därför ville jag bara ligga i soffan och halvsova framför TV:n idag, men det gjorde jag inte. Modelljakten var ju i Sundsvall idag, och jag ville gärna åka ner och kolla in läget. Så då fick man ju så lov att kravla sig upp, peta i sig frukost och ta på sig något anständigare än sidenkallingar med Homer Simpson på.

Det gick väl ganska bra, eller?




What?


En närmare titt på det nya armbandet! :)

Jeansskjorta - Dressmann
Tights - H&M
Skärp - H&M
Armband - SIX

Jag hade mina ballerinaskor i jeanstyg från Dinsko till detta. Snyggt med jeans till jeans, om det är i detaljer. :)

NÅVÄL, jag begav mig ner till gallerian downtown ungefär vid kloockan ett, då hade de precis börjat rigga. Jag fick då se Kenza innan hysteriet började. Det var knappt några människor alls, och Kenza stod och blev sminkad. Den där snubben var där också, han som delar frilla med Johnny Bravo ni vet? Jaja, det var roligt i alla fall. Sedan strax innan klockan 3 slog hysterin till, då kom hela Sundsvall med hela fjortisligan. Stojigt. Jag satt i alla fall bra på min stol med min Ramlösa. Det såg ut ungefär såhär:


Min utsikt då hysterin lagt sig...


Det är kul att vara kort i en folksamling...



Nu står det en Stinas kyckling i ugnen som skall få sällskap av ris och kryddig gräddsås på middagtallriken. Det ska bli så gott! Bara att bita ihop och hoppas att förkylningen ger med sig.

Hoppas ni får en bra fredagskväll, trevlig helg!

/El Hjorto

Dagens 'fit

Goddag!

Idag har jag och Magda varit på stan och tagit en fikis. En fikis på Chocolate House. Mumz! Jag köpte ett par skor, på känn. Ett par boots. Jag ska gå i dem ordentligt här hemma och se om de är sköna. Om de inte är sköna att gå runt i så lämnar jag tillbaka dem. De är mycket fina i alla fall. :)

Här kommer i alla fall Dagens 'fit till er:


Tog beslutet att gå in de höga kilklackarna. Det gör ont. Jag borde egentligen inte ha köpt dem, men sånt är livet.


Min utsikt från trottoarkanten när jag väntade på Magda. :)


Det är tydligen trendigt med brunt och metallicfärger nu på hösten. Jag hoppar på.


Glad att vara på en parkering! Wohoo!







Poncho - Indiska
Tröja - Gina Tricot
Tights - H&M
Skor - Scorett

Maggisen är den duktiga fotografen! :)

Just nu sitter jag i mina nya boots, det känns okej. Jag ska nog gå och göra en kopp te, för jag har så ont i halsen. Jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk!

Hoppas ni har en bra dag! :)

Peace&Love!

/El Hjorto

RSS 2.0