Runda kinden signar ut.

God kväll!

Vi fick finbesök av Maggelurken till middagen, som blev utsökt.
En mycket härlig start på grillsäsongen! :D Jag är fortfarande mätt och belåten, så nu tänkte jag signa ut. Imorgon är en "big day" som man säger över i the Amerikat. Jag ska fira min födelsedag med kära vänner! :D Jag fyller egentligen år på lördag, men då ska jag och Robin och katterna vara hos mina föräldrar och käka tårta. Fredag är ju dock en ypperlig dag att göra följande:

Äta mat.
Spela bowling.
Förfesta.
Vistas ute i nattlivet på valfri krog of our choice. The slim choice of Sundsvall, i alla fall.

Jag ser fram emot morgondagen! :DHjorten med de runda bebis-kinderna signar ut, på återseende!

/El Hjorto

Glada miner.

Här hemma har vi glada miner över att balkongen återigen har blivit ett uterum.

Chili älskar att ligga på de mysiga stolsdynorna och sola.Till middag idag blir det årets första grillning! Fläskfilé skall grillas, och det ser vi fram emot. :)

Simma lugnt!

/El Hjorto

Min nya visningsbild.

Det här är min nya visningsbild på MSN:
Fin va?

Gröna fingrar.

God eftermiddag!

Jag är så sämst på att uppdatera. Faktum är att jag har blivit lat. Legat på latsidan. Latat mig.
IDAG! Har jag i alla fall gjort någonting spännande! Jag tycker i alla fall att det är spännande. Jag har planterat en hel del frön. Frön som ska gro på vårt växthus till balkong. Ett flertal blommor har såtts, men likaså salladsfrön. Plocksallad, hette sorten. Spännande. Det vore ju hur roligt som helst att kunna äta sin egenodlade sallad. Smultron har jag också sått, så det hoppas vi också på.

Hjortar har gröna fingrar.Ja-a då.

Annars då? Ni kan fortfarande kalla mig Harry Potter. Det läker fortfarande, men ser ut som ett ärr. Vi tror att det kommer att försvinna helt. Annars är det fritt fram att fortsätta att kalla mig för Harry Potter. Något annat som är nytt är att våren är en hel månad tidig i år. Snön håller på att försvinna helt, och det är bara mars! Det har varit en otroligt mild vinter, men det är väl skönt efter 2010/2011 års "minus 30 grader varje dag"-vinter. Jag hade dock föredragit aningen mer snö, så att man kunde ha fått åka mer pulka! Nu blickar vi istället framåt mot våren och de frön vi har sått.

Jag fyller också år om 6 dagar. Notera detta.

/El Hjorto gröno

Just being myself...

Ja men hej på er.
Idag är jag bara mig själv.El hjorto klanto har HJORT det igen. Hehe. De som känner mig vet att jag är så himla klantig så det finns inte! Det är otroligt att jag inte skadade någon utrustning på fotoutbildningen. Helt otroligt. Nåväl, den här hjorten skulle helt enkelt bara slänga ihop ett gäng maränger av äggvitorna som blev över efter att vi lagat Carbonara till middag. Hur långt kommer jag? - Ska ställa ner bunken på bordet och koppla in elvispen. På väg till bordet råkar jag slå i bunken i en stolsrygg och tappar hela bunken på mattan. Superrrrduperrr. Då var det bara att skrubba matta och golv då. Så det blev inga maränger, typiskt!

Annars då? Jag har äntligen fått återvända till gymmet, efter att jag varit sjuk i flera veckor, och sedan bli Harry Potter. Jag är fortfarande Harry Potter, men det läker fint! :) Jag beställde ett par coola jeansshorts från H&M också, ni kan få se dem om ni vill. :)

Nu ska jag dra mig tillbaka i soffan med min träningsvärkmage och chilla bulle.

Simma lugnt!
/El Hjorto

RSS 2.0