Jag ber om ursäkt...

Hej!
Jag ber om ursäkt för så låg uppdatering på senaste tiden, jag är bara så omotiverad! Jag vill så mycket, men vet aldrig var jag ska börja. Det som väger tyngst i bröstet just nu är jobb. Jag behöver ett heltidsjobb! Vill jobba, så badly! Jag lägger ut en massa krokar men ingen tycks nappa. Det kommer att komma, det vet jag, men jag känner mig så stressad! Jag vill få ett heltidsjobb som jag är duktig på och där jag trivs. Jag vill kunna planera långt in i framtiden, lägenhetsköp osv. Vill bokstavligen bara hoppa in i det riktiga vuxenlivet med en stor duns och säga "Här är jag! Jag lyckas!"

Just nu längtar jag så till jul! Julmys traditionsenligt á la Dahlgren. Jag och min minimala släkt, vi har det mysigt vi! Det snöade förresten på första advent, som utlovat. :) Det kom mycket snö som fick stanna tills igår, för då regnade det. Nu är den nästan helt borta, men jag är säker på att den hinner komma tillbaka. :) Såhär är det ju ibland, vissa år får man en grön jul. Jag är dock hoppfull, som jag alltid är. :)

Jag behöver hjorta till det lite mer. Skaffa fler sysselsättningar. Jag ska faktiskt börja på gym igen, ett nytt gym. Alltså inte samma som jag gick till tidigare, så det ska bli kul. Sätta ordentlig sprätt på hjärnan så att man kanske får nya härliga idéer.


En stor portion motivation, tack!

Bilden är från i somras, och reflekterar ganska bra en bristande Hjortivation.
Men hörrni! Jag borde ta och göra en "Dagens Lista"! Det har jag inte gjort på jättelänge! :D Ni får jättegärna komma med förslag på vad ni vill att jag listar upp från 5 till 1! Hjort on!

Peace&Love!

/El Hjorto

Första advent.

God morgon!

Robin ligger fortfarande och sover, men jag är uppe och tassar runt. Jag har tänt första ljuset i adventsljusstaken och håller på att göra frukost. Så nu ville jag passa på att önska er en glad första advent! :)


"Vi tänder ett ljuuus i adveeeent, det värmer den som frusen är. Vi täänder ett ljus i adveeent, det sprider ljus i vårt mörker här.."

Eller något i den stilen. Jag kanske skulle dundra på med lite julmusik så att hela Skönsberg vaknar, haha! Nej då, de ska få sova. :) Nu: Mot frukostbordet! :D

P.S. Jag hörde att det skulle snöa idag, passande! :D

Peace&Love!

/El Hjorto

Det löste sig.

God kväll!
Jag vill meddela att det löste sig med klänningsproblemet! :) Det blev så att jag köpte en klänning jag hittade i H&Mkatalogen för någon vecka sedan. Jag hittade den i butiken, provade och så blev det den. Såhär ser den ut:Jag hade en liten söt kofta över den också. :) Det blev bra. Denna är visserligen lite somrig i mönstret, men vilken spets är inte blommig liksom? Hehe.

Bröllopet var jättefint förresten. :) Som det ska vara. :) Tårtan var också god, mohaha. ;) Korta. Meningar. Och. Smileys. :D:):D:)
Nu ska jag snart börja dra mig mot sängen tror jag, så jag säger gooood night. :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Garderobsproblem...

Hej alla glada!

Jag har ett litet problem. På lördag skall jag och Robin på bröllop. Bröllop med dresscode. Dresscoden är 'kavaj' vilket betyder kavaj för män, och kvinnor kan ha typ cocktailklänning. Alltså inte värsta balklänningen, men inget slarv heller! De enda bröllopsvänliga klänningarna jag har är till för att bäras på sommaren. De har nämligen sommarmönster. Blommor eller båtar, typ. Det passar sig ju inte särskilt bra på ett vinterbröllop. Jag har varit på jakt efter en passande klänning, men det finns ju inga direkt bröllopspassande klänningar nu. Nu är allt med tema glitter och paljetter och päls, allt för nyår, ungefär. Inte riktigt min grej. Jag skulle gärna ha något i spets. Eller ska man kanske komma klädd såhär?Som en jättestor stickad penis med rosetter? Nja, jag avstår nog. På fredag upptar jag jakten igen, något måste det väl finnas! Något billigt, här har vi inget märkvärdigt att komma med! Svart vill jag ju inte heller bära, då kan man ju lika gärna vara på en begravning.

Nej, mina små stickade rosettsnoppar, nu börjar det bli dags för sängen. Klockan är över midnatt. Spöktimmen. Se upp!

Peace&Love!

/El Hjorto

Murphys lag...

Hej!
Känner ni till Murphys lag? Att allt som kan gå fel, går fel.
Själv är jag fullt medveten om denna lag, eftersom det ofta händer mig. Jag är en olycksfågel, om ni inte redan förstått det. Nåväl, vi ska inte klaga; bara informera.

Med glädje i sinnet har jag de senaste dagarna blivit mycket bättre, och jag trodde till och med att jag skulle kunna vara med på Aikidoträningen på torsdag. Detta kommer tyvärr inte att hända då jag imorse sträckte andra sidan av ryggen. Ha.. Ha.. Ha... Jag stod i köket och hostade, och sedan bara knäppte det till i ryggen, stramade till och sedan kom smärtan. Trillade ner på golvet och låg där i smärta i tio minuter innan jag lyckades ta mig upp. Robin var på jobbet så det var bara jag och två katter som stirrade på mig när jag låg där. Bra karl reder sig själv, även om det tar tio minuter. Japp, så nu får jag bara fortsätta att vara bästis med soffan och försöka kurera min rygg. Jag jobbade ju igår och det gick mycket bättre än jag trodde. Bara det blir bättre till på onsdag så att jag kan jobba då också. Här har vi verkligen inte råd att vara sjuka från jobbet inte!

Förresten, har första snön kommit, egentligen? Jag tycker nog inte det. Vissa delar av södra norrland fick några pyttiga flingor som direkt smälte bort. Men jag såg de ju inte ens! D: Hmm, egentligen har det snöat för första gången, men det finns inga spår av den kvar. För min del kan den få komma för att stanna nu, när det börjar nalkas advent. :) Det är ju ändå kallt nu, då kan vi lika gärna ha snö på marken. :) Så att man får börja åka lite pulka! :D


Här sitter jag i pulkbacken och garvar.


Alla kan lära av Magdas stenhårda skills! :D

Hoppas ni har det bra!

Peace&Love!

/El Hjorto

Sträck på dig!

God kväll. Eller, nu är det natt. God natt på er!

Jag kan med glädje meddela er att jag inte känner av min hosta lika mycket längre. Den är inte borta, utan fallet är detta: jag har sträckt ryggen. I torsdags så skulle jag plocka upp en sak ifrån golvet, spände överkroppen aningen (eftersom jag har så ont i revbenen och detta upplockande var en ansträngning för stackarna) och då knäppte det till i den stora ryggmuskeln och jag blev soffliggande. Aj.

På ett snurrigt sätt så blev det en bra sak. Den smärtan tog liksom över helt och nu koncentrerar jag mig bara på den. Att jag inte kan vrida och vända på mig som normala människor. Då försvinner liksom hostan och smärtan i revbenen, de kommer liksom i skugga till den stora smärtan i ryggen.

Idag mår jag lite bättre. En liiiten förbättring i ryggen, så det känns bättre. :) För att fira detta delar jag med mig av en bild från den gamla goda tiden (ett par veckor sedan) då jag inte rörde mig som en gammal dam.


Ingen kör "The running man" som jag!

Tjing på er, och ta hand om er! Man vet aldrig när ryggen säger ifrån!

Peace&Love!

/El Hjorto

När jag var liten...

... Tyckte jag att det bland det roligaste som fanns var att diska.På andra plats var att prova mammas skor...Som ni kan se var rött den färg som mamma tyckte att jag skulle bära. Gärna varje dag. Tur det, rött är tydligen Vädurens färg.


Nu knakar det i fogarna...

Nu ni, nu är det nära! Nu är det inte långt kvar tills revbenen går av på mig. Nedrans hosta, den ger sig inte förrän den gjort "total destruction". Jag skojar inte...

Nu är jag kissnödig. Nu ska jag kissa. Anteckna.

Godis!

God kväll allesammans! Allt väl?
Jag är.... Fortfarande hostig. Host host host. Nog om det, jag fick ett allvarligt godis-sug. Sagt och gjort, Willys blev det. Jag fick med mig en påse Gott&Blandat Surt (favoriten), en påse Juleskum (julfavoriten), en Schweizernöt 200g chokladkaka och en sådan här:Marabou Loop, för att prova. Har ni provat den? Jag tyckte att den var god, den smakade lite åt dumle-hållet, fast dumle är godare. Lite smakade den som Toffee Cups också, fast utan kex. Nåväl, den var helt okej. :) Helt klart ett plus för den roliga formen också! :D

Resten av kvällen ska spenderas med ansiktet nere i godisskålen och film på 47 tums-monstret (som jag kallar Robins enorma TV).

Peace&Love!

/El Hjorto

Okeeeeej?

Varför det kommit upp två inlägg är det ingen som vet. Eller är det bara för mig där det finns två stycken av nedanstående inlägg? Jag förstår ingenting. Tecken på att byta från blogg.se? I think so.

DÖMP på det i alla fall!


Redo för vintern!

Hej på er!
Jag hostar fortfarande som en tok. Jag hostar så att jag får ont i ryggen. Alldeles nyss så nös jag tvillingar. Detta var inte två nysningar efter varandra; detta var två nysningar OVANPÅ varandra. Kan ni förstå? Jättekonstigt! Det har jag aldrig varit med om. Nåväl, vetenskapens mysterier.

Nu har jag i alla fall rotat fram min vinterutrustning, så nu kan snön komma; jag är redo!Angående flytten till blogspot så skulle jag vilja få ordning på designen till den bloggen innan jag börjar blogga där. Oscar ska få hjälpa mig igen när han kommer tillbaka till Sundsvall. ;) Han har faktiskt gjort en header på Deviantart, en snygg en! :D Jag ska knåpa lite med den imorgon hade jag tänkt. :) Tills dess så fortsätter jag att blogga här, och jag säger till er då det är dags att skriva in den andra adressen i adressfältet. :)

Jag köpte en jättefin poncholiknande tröja idag på H&M, den var jättemysig! Jag ska visa den snarast! :)

Tills dess, må bäst!

/El Hjorto

Redo för vintern!

Hej på er!
Jag hostar fortfarande som en tok. Jag hostar så att jag får ont i ryggen. Alldeles nyss så nös jag tvillingar. Detta var inte två nysningar efter varandra; detta var två nysningar OVANPÅ varandra. Kan ni förstå? Jättekonstigt! Det har jag aldrig varit med om. Nåväl, vetenskapens mysterier.

Nu har jag i alla fall rotat fram min vinterutrustning, så nu kan snön komma; jag är redo!Angående flytten till blogspot så skulle jag vilja få ordning på designen till den bloggen innan jag börjar blogga där. Oscar ska få hjälpa mig igen när han kommer tillbaka till Sundsvall. ;) Han har faktiskt gjort en header på Deviantart, en snygg en! :D Jag ska knåpa lite på blogspot imorgon hade jag tänkt. :) Tills dess så fortsätter jag att blogga här, och jag säger till er då det är dags att skriva in den andra adressen i adressfältet. :)

Jag köpte en jättefin poncholiknande tröja idag på H&M, den var jättemysig! Jag ska visa den snarast! :)

Tills dess, må bäst!

/El Hjorto

Host!

Nej, alltså inte 'host', engelskans ord för värd; utan host, som i hosta. Just det, att hosta. Det är vad jag gör nu för tiden. Hur länge har det pågått? Två veckor snart tror jag. Uscha. Idag har jag dessutom fått ont i revbenen, och nu gruvar jag mig och tänker på hur lätt det är att skada sina nedersta revben. Min mamma hostade sönder sina revben en gång. Jag vill inte att det ska hända mig. Därför försöker jag nu att hosta så försiktigt som möjligt. Det går inte alls bra. Jag tröstäter därför Franska våfflor. Ni vet, de här goda krämfyllda sockerkexen typ? Asgoda i alla fall! Det bästa är att Robin inte gillar dem, så en hel förpackning till mig! Score! :D

Det är alltså därför uppdateringen lider, på grund av min hosta. Jag kan liksom inte göra speciellt mycket, måste hålla mig inne och 'kurera' mig själv. Jättekul. Nåväl, hoppas på att bli frisk ASAP!

Ungefär såhär känns det just nu:Nu blir det nog ett glas pepsi också. Sodaholic.
Vi hörs senare små hjortar!

Peace&Love!

/El Hjorto Hosto.

Stockholm över helgen, och blogspot.

Hej alla glada!

För det första; helgen kommer att spenderas i Hufvudstaden, can't wait! :D Torsdag till lördag åker jag ner för att träffa mina kära vänner från Ålsta. :) Detta för mig till nästa punkt; flytten till blogspot. Jag tänkte nämligen börja blogga där nu. Det betyder att ni måste följa med, eller hur? Räknar med er! Den här bloggen kommer självklart att vara kvar, så att man kan gå tillbaka och titta i arkivet. :)

Nu har jag dock en fråga till er. Vill ni att jag ska rekonstruera merparten av de gamla inläggen och lägga in dem i nya bloggen, eller ska jag bara låta det vara? Jag menar, jag lägger ju in en permanent länk till den gamla bloggen, så att man lätt orienterar sig hit. Jag får se hur jag gör, men framför gärna era åsikter. :)

Idag ska jag fundera ut min packning, jag har åtminstone hittat en passande väska. Wish me luck!

Peace&Love!

/El Hjorto

RSS 2.0