Pömp/Dömp

God kväll!

Nu håller jag på att vänta på att min polarkaka ska tina. Tänkte ta en old-school kvällsfika med varm O'boy och macka. Som när man gick i grundskolan. Mysiga tider. Idag handlar om mat här? Haha. Jag tycker om mat, det är gott, okej? Så länge man rör på sig kan man äta i princip vad man vill. Ni behöver inte äta barnmat, please.

OKEJ, nu är det dags för en Pömp/Dömp tycker jag. Det var längesedan.

Dagens Pömp går till gamla damer som motionerar! När jag var ute på min cykelrunda förut så kom jag ikapp en äldre dam, också på cykel. Sedan, från ingenstans, fick hon en jädrans fart och cyklade ifrån mig? Så häftigt! Go lady!


Heja pigga äldre invånare av samhället! Ni är pömpade!

Dagens Dömp går helt klart till vissa idioter till grannar som jag tydligen har. Det var trångt i cykelrummet från början. Fullt med cyklar som inte används och står där med punktering. Jag tycker att om man bara ska förvara sin cykel, då man knappt använder den alls, så kan man lika gärna ha den i sitt förråd. Jag som flitigt använder min cykel vill gärna ha den till hands. Idag, när jag skulle hämta min cykel, vad slås jag av? För det första slås jag av bensinångor, såpass att man blir svimfärdig. Då är det alltså någon som har börjat förvara en motorcykel i cykelrummet. Seriöst? Nog för att det är närmare en cykel än en bil, men kom igen? Hitta ett garage. Den där motorcykeln var dessutom trasig. Den stod och läckte olja och hastighetsmätaren hade lossnat och hängde vid framhjulet. Hade de ställt den i cykelrummet för att den skulle stå säkert? För att ingen ska stjäla den? - Trust me, ingen kommer att försöka stjäla den där.
Ge plats till cyklar som faktiskt används flitigt och behövs till hands!


Sluta gasa ihjäl grannarna med bensinångor och oljeläckage!

Nu ska jag sluka mitt kvällsfika, tjing!

Peace&Love!

/El Hjorto


Frulle.

God morgon!
Här sitter jag och äter en väldigt god skål. Det är dock inte skålen som är god; det är ju innehållet! :D
Den innehåller fil, ekologiska blåbär och Start hasselnöt.


Det närmaste jag kan komma egenplockade blåbär. Det finns liksom inga att plocka detta år. Igen, precis som förra året. NÄR SKA JAG FÅ MINA ÄLSKADE BLÅBÄR?! :(:(:(


God müsli!


Gött-mos!

Nu hade jag tänkt bege mig ut i det fina vädret och röra på mig lite. Hoppas ni får en bra dag! :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Update...

Det blev pizza istället för pasta carbonara till middag. Jag ville bara berätta det, så att ni inte tror att jag ljuger för er. Jag är en ärlig och artig människa, ni läsare betyder ju allt! Ni är jäkla reko alltså!
Jag ska förtydliga att det var hemmagjord pizza också.

Dagens inköp.

Goddag!
Idag har jag och Magda varit på Birsta och gjort lite inköp. Jag köpte mest smågrejer, vilket var planen! Jag tänkte spara pengar, så jag sätter stopp på klädfronten ett tag. Nåväl, här är de små inköpen:



Jättemysigt underklädesset från Twilfit, anskiktsmasker från H&M, nagellack från Kicks och ett jättesött armband på rea från SIX, det kostade bara 20 spänn! :D

Nåååväääl, nu är jag trött och ska gosa ner mig i soffan och uggla lite på TV.
Det blir nog en sen middag ikväll. En sen middag med pasta carbonara. Gött! Hoppas ni får en skön måndag!

Peace&Love!

/El Hjorto

Som hittat...

Jag hittade just ett kvitto från gårdagen i min handväska. 72 riksdaler för lite Passoa och fruktsoda... Aj, det är billigt att roa sig i Sverige.

Kräftskiva.

Hejsan!
Ojsan, det blev visst sent igår... "Imorse" vaknade vi klockan halv två, sinnessjukt! Vi gick hem från stan igår, det var inte roligt för mina fötter. Jag var barfota i mina högklackade skor från London, och fick skavsår. Aldrig roligt. Idag får de vila i enbart strumpor. Stackars fossingar...

Nåväl, nu tänkte jag dela med mig av bilder från gårdagen. :) Enjoy!


Vi hade köpt en påse fest. Ingen fest utan en påse fest!


Fina kräftdekorationer måste man ha!


Kräft-Magda.




Kräft-hjort!


Charmen är aktiverad!


Ere fest?


Emanuel med sin stackars punkterade ölburk. Den ramlade ner på marken och fick ett hål i sig. :( Stackarn.


Sedan skulle han öppna den, och dricka genom hålet då. Ja, ni vet, fysikens lagar och sådär...


Det gick rätt bra...


Vackert.


Vi kom hem och bytte om för en sväng på krogen. Skål!

Mycket trevlig kväll måste jag säga! Det blev nattmat på Max också, i vanlig ordning. Gött. Mos.

Det blir nog tyvärr ingenting speciellt av resterande dagen. Lite middagsmatlagning och kanske en filmkväll bara. Ni som inte ska jobba imorgon kan ju i alla fall svänga era lurviga. :) Trevlig helg!

Peace&Love!

/El Hjorto

Fredag!

Hej allesamman! :)
Glad fredag på er! Idag nalkas som sagt kräftskiva, och jag och Magda håller på att jobba i köket. Kräftorna är snart klara, pizzabullarna är bakade, och den sista plåten med Västerbottenmuffins står i ugnen. Här har ni receptet: http://www.recept.nu/1.239445/recept.nu_redaktionen/forratter/agg_mejerier/vasterbottenmuffin

Vi ska fixa lite baguetter också, sedan bege oss iväg. Jag återkommer med bilder, förhoppningsvis. :)

Nu till något annat trevligt. Igår fick jag höstkänsla, och letade runt på mina favoritsidor efter lite schysst inspiration inför hösten. Här kommer några godingar som jag hittade:



Jag skulle gärna ha ett par boots-liknande skor, som de i övre vänstra hörnet, som jag provade på Scorett. Tyvärr var de inte särskilt sköna. Jag får se. :) De klämde liksom på tårna, inte behagligt. Ovanpå tårna alltså, inte för att de var för små i storleken, ganska skumt.

Nej, nu ska jag bege mig, ville bara slänga in ett inlägg nu under dagen, för jag hinner nog inte uppdatera ikväll.

Peace&Love!

/El Hjorto

Nytt i hallen.

God kväll!

Idag har jag och Robin fått tillökning i hallen i form av en ny hallmöbel! :) Detta är en vi jagat ett tag nu, men den är alltid slut?!?! Det är typiskt Jysk alltså, minimalt lager. Men nu har vi fått tag i den. Den ser ut såhär:



Robin blev arg när han försökte bygga ihop den. Han sa att det var "Jävla skitgrejer". Tydligen var möbler från Jysk inte lika bra att sätta ihop som möbler från IKEA. Klent och sådär. Nåväl, jag begav mig ut och joggade och när jag kom tillbaka så var den ihopbyggd. :) Jag fick hjälpa till och sätta på tyget på lådorna, hihi. :)
Det skall också inköpas en ny hallspegel som matchar. Vi har hittat två av typen vi gillar, vi ska bara måtta ordentligt och luska fram hur bred den får vara. Jag ska ta bilder då det är klart, ifall någon är intresserad. Jag försökte att ta en hyffsad bild nu, men det blev så mörkt. Nackdelen med en lång och smal hall. Då man tjänat ihop en rejäl hacka (vinna på lotto?) så skulle man ju gärna vilja bygga sig sin egen lägenhet, eller ett litet hus. Lagom sådär. Jag vill nog inte ha ett stort hus, för det blir så mycket att städa, haha! Hellre en stor lägenhet då. :) Jag trivs bra i lägenhet jag, citytjejenn som talar. ;)

Till middag idag blev det hemkörd kinamat, bekvämt är bara förnamnet. Det var ett tag sedan också, så det satt fint. Jag åt stekta nudlar med kyckling och Robin åt räkor och kyckling i stark sötsur sås. Nu är vi mätta och glada. :)

Nu tror jag att jag ska tända lite doftljus och poppa lite popcorn. Just nu är det ju True talent, men efter det blir det nog en film. :)

Tjing på er!

/El Hjorto


I'm back!

Hej!

Jag har varit borta i ett par dagar, jag hoppas att ni har märkt det, haha! Det var så att jag och Robin åkte med mami och papi iväg till fjällen! Fiske, springturer, klättra upp på berg, ta in utsikt och leta lemmlar! Så härligt! Och så lite bastu också. :) Jag tänkte ta igen ert intresse igen med bilder, tänkte jag. :) Kameran var ju såklart med! :D


Jag var trendig i "Pippi-tröja". Jag köpte den i våras tror jag, nu finns den överallt!


Typisk manikyr á la mig.  Pimpat på vänster ringfingernagel. Denna gång blev det två hjärtan. :)


Inget slår mina fabulösa stövlar i trendighet! :D


Fiske i en liten å, jag fick en fisk! :D Den var tyvärr knappt storleken av min hand dock, så den fick återvända till sitt hem.












Mamma hittade dessa söta små svampar, haha :D De ser ut som små öron, eller hur? :D


Korvgrillning i eldkorgen! :)


Den här bilden tog jag ifrån båten. Där är fjället, och dit upp gick vi. Joggade, gjorde jag till och med. För er som inte brukar fjällvandra kan jag berätta att det är jobbigt. Brant som tusan (det är ju ett berg) och tunn luft på hög höjd. Allt är dock värt det, för utsikten! Helt enastående! Och så kan man såklart titta på renbajs och plocka blåbär och så. :D


På jakt efter gammelgäddan, tyvärr utan resultat. De ville helt enkelt inte nappa just den dagen. :(

Ja, nu är ni uppdaterade. :) På fredag nalkas kräftskiva! :D På menyn står såklart kräftor, men även skagentoast, pizzabullar och västerbottensmuffins! :) Det sistnämnda googlade jag fram, ska bli spännande att prova. :) Om det blir lyckat ska jag dela med mig av receptet. :) Hihi. Efter kräftskivan skall vi ut och skaka våra lurviga på någon krog som faller i vår smak. :)

Under semestern har jag ätit godis, en hel del. Attans, jag som hade det under kontroll. Men det är viktigt att inte ta bort allt helt, utan man ska unna sig ibland! Jag ville sluta äta godis igen, eftersom det är så himla dåligt för tänderna. Jag resonerade så att om jag slutade med godis, kunde jag få unna mig läsk på helgerna. Jag är en sådan otrolig sodaholic! Älskar läsk! Men men, det viktiga är ju att man håller det under kontroll, och inte äter konstant tror jag. Bra att låta gaddarna vila lite. :) Så imorgon blir det powerwalk och förhoppningsvis även en cykeltur.

Ha det gött, så hörs vi! :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Dagens 'fit

What's up guys?

Det var meningen att jag skulle slänga upp detta inlägg tidigare ikväll, men det hanns inte med. Vi åkte iväg till Selångers Marknad och tittade på ALLT onödigt som finns mellan himmel och jord. Jag vet inte vad som är min favorit, allt godis eller väggklockorna med utvikningsmodeller på.

"Vad är klockan?"
"Åh, kolla bara på visarna i hennes rövhål."

Charmerande.

Ja, men åter till moi! Jag slängde ihop en vad jag tyckte var en smart utstyrsel:



Söta fläckiga/prickiga tights som jag fått från kära mami, långt linne á la BIKBOK och en cardigan från H&M. Och så söta ballerinaskor till det. Det var varmt då vi åkte (ni ser ju den strålande solen i bakgrunden) så jag tänkte att en cardigan räckte. Dock blev det lite kallt framåt kvällen, så jag började frysa. Då jag satte mig i bilen visade den dock att det var 14 grader ute, och det är ju inte alls kallt. Jag tror att det känns kallare när solen gått ner.

Nåväl, enkelt och mysigt. Och snyggt. Mitt ansiktsuttryck är ännu snyggare. Mästaren på miner! Det är hjort det.

Mjaaa, men nu ska jag dra mig tillbaka i soffan, kanske poppa lite popcorn. Eller äta en låda nektariner. Älskar nektariner! Och just nu är de som allra godast! <3

Peace&Love!

/El Hjorto


Lite gött.

Nej men hej!

Jag var tvungen att köpa den här när vi var och storhandlade på ICA Maxi. Den kallade på mig.



Det är ju minkräm i den. Hur kan man motstå? God är den i alla fall. Nu sitter vi här och tittar på "Funny people", någon film med Adam Sandler.

Imorgon ser jag fram emot att träna, och hoppas på att slippa regn. Jag ska förresten bli tennisproffs när jag blir stor. Det är min nya dröm. Jag har aldrig spelat tennis. Jag känner att jag har det i blodet. Dessutom skulle jag se bra ut i en tenniskjol och keps. Lätt. När är nästa Wimbledon? Vi ses där! På banan!

Peace&Love!

/El Hjorto

Dagens 'fit

Goddag!

Idag sov jag, inte lika länge som igår, men länge. Till 12. Det är den där nedrans dåligt-väder-dvalan, alltså. Då Robin kom hem fick jag så lov att stiga upp och göra något. Robin ville åka till IKEA och inhandla ett laptopbord, ett likadant som jag köpte. Tyvärr hade de slut på de helvita, så han köpte ett svart, likadant som jag. Det tycker jag inte om, jag var ju först! :O Vilken härmapa alltså... ;) De hade dock en annan färg; röd med vita prickar... Hahaha, Robin ville inte ha ett sådant, han tyckte att det var omanligt??? Haha, jag förstår inte varför... Vad pratar han om? Haha! ;D

Nåväl, detta hade jag i alla fall på mig:





Casual som bara den!
Folk brukar undra när jag har den här tischan, vad det är för något. Det är helt enkelt en Mini Disaster Thing. En liten katastrofsak. Love it! Jag hittade den på Vero Moda (tror jag) för ett par år sedan. Brallsen är från H&M, och så ett par Converse på det. Äkta vara.

Jag får be om ursäkt för att bilderna är sådär halvdana, men Robin hade bråttom. Byxorna ser förresten ut lite som chinos; det är det inte. In fact, är de ett par tajtare samt ankellånga byxor. Jag beställde dem från senaste H&Mkatalogen, strolek 36. Det visar sig att det är för stort, de är alltså för stora i benen, samt för långa. Det är inte konstigt att de är lite långa i benen, jag är ju kort. Jaja, jag behåller de i storlek 36, då jag är rädd att storlek 34 är lite liten i midjan. Jag får inte över en del av mina strl 34 midjekjolar över höfterna längre. Jag har, så att säga, "växt ur dem". Och med det menar jag såklart "gått upp i vikt". Hehe, alltid lika roligt. NÅVÄL, poängen är att jag gillar dem lite pösigare. Det blir casual. Typ chinos, utan att de är det. Ja, det var allt.

Nu skall jag bara vänta på att Robin kommer hem igen. Kanske komma på något att laga som en sen middag till oss, då han inte kommer tillbaka förrän efter klockan nio. Några förslag?

Peace&Love!

/El Hjorto

Kernel Season's

Kernel Season's popcornkrydda, again!
Jag kan inte understryka tillräckligt mycket hur bra detta är! Så gott! Så gott, att jag valde att föreviga mitt ansikte, med dess ansikte! :D










Chocolate Marshmallow!

Nu skall jag sätta denna krydda i verket. Popcorntime!

P.S. Jag städade, ifall ni tvekade. Dammsög upp all jord som katterna sprätt överallt från deras lilla låda med kattgräs. Jag planterade nytt kattgräs åt dem, det brukar de gilla. Om det bara kommer en massa soldagar nu så har de högt gräs att äta på nolltid! :D Så nu förtjänar jag lite popcorn! :) Inga chips eller godis här inte. I don't do that anymore...

Peace&Love!

/El Hjorto.

Kvällsmoln.

Igår kväll hade vi fint besök i Skönsberg, av fina moln. Jag fick syn på dem genom fönstret, hoppade upp ur soffan och skyndade ut på balkongen. Jag vet inte varför jag skyndade mig så mycket, det är ju inte så att molnen rör sig fort...

I alla fall, det såg ut såhär:













I övrigt tror jag att gick in i någon dåligt-väder-dvala under natten. Jag vaknade vid halv 11, då Robin väckte mig innan han åkte till skolan. Efter någon halvtimme somnade jag om och sov tills klockan var strax innan 2! :o Oj oj oj... Jag tror jag blev omotiverad av att det regnade och blåste otroligt kallt från fönstret som står på glänt. Det är mysigt att ligga kvar i sängen och lyssna på regnet som smattrar, istället för att gå upp. Nu sitter jag och äter en smörgås i alla fall, har inte ens känt mig hungrig idag. Frukost klockan 3 på eftermiddagen, bra jobbat. Nej, nu får mina framtida arbetsgivare höra av sig och be mig komma och jobba för dem snart, så att jag får ordning på vardagen. Heltidsjobb; ja tack!

Nu ska jag försöka göra något av den här dagen, inomhus. Jag ska städa! Hurra!

Lycka till i regnet!

/El Hjorto

Festhjort.

Spexade till det lite extra och lockade håret för första gången på flera år! Jag har ju varit korthårig sedan mitten av gymnasiet, men förra året började jag spara ut långt igen. Detta resulterar i att jag just nu har halvlångt hår; inte så mycket att hurra för. Ifall någon hade missat det. MEN, idag, lagom till en 50-årsfest så lockade jag håret och satte upp det i en slarvig kalufs.








Man känner sig som Marie Antoinette...

Supersnabba jätteslarviga bilder, jag ville mest bevisa mitt lockiga hår.

Min lilla festoutfit består av en klänning från H&M, coola strumpbyxor jag fått av mamma, de kan vara från Twilfit, och ett par dojjs från DinSko. Reaskor, älskvärt. Plus en massa smycken osvosv...

Nu ska jag och Robin dra oss tillbaka. Jag ska tvätta bort smink och så ska vi borsta gaddarna, sedan ska vi lägga oss i min säng och kolla på Big Bang Theory på Robins laptop. Kommer bli superduper! Jag ska ju upp och jobba imorgon, kan ej vara vaken i år och dar...

Peace&Love!

/El Hjorto

Som det ska vara.

Allt handlar om hur man ser på sig själv. Ha rätt inställning!



Andra kommer att se dig som du själv framställer dig; du kan vara vem du vill! Boosta på dig själv, ge dig en klapp på axeln varje morgon. Jag tycker att man skapar sitt eget öde, tror verkligen på att man kan göra vad man vill, bli vem man vill. Man måste våga ta det man vill.

Så nu till mina läsare: Ta det! Ta plats och gå och hämta det du vill ha! Stå på er! Go for it!

/El Hjorto Powerboosto!

Hallon.

God morgon!
Jag får be om ursäkt för dålig uppdatering. Jag har sysselsatt mig utomhus på senaste tiden. Power-walkat mycket, plockat bär med mamma, sådana saker. Man måste ju suga i sig det som är kvar av sommaren nu när den sakta börjar lida mot sitt slut. Inatt till exempel, låg jag i sängen och frös för första gången sedan i maj tror jag. Frös om fötterna, gjorde jag. Det var ju lite tråkigt. Men frukta inte! Sommaren är inte över än! :D Än kan man sola och bada och glida runt i flipfloptofflor om man vill det! Vi ska inte ta ut någonting i förskott här inte. :)

IDAG, börjar jag dagen med lite ekologisk fjällfil med Havrefras och egenplockade hallon! :D Det fick bli en hastig bild i all hast, enbart för att visa de fina hallonen:


Gött. Mos.

Då jag är klar här med mina morgonrutiner ska jag bege mig in till stan, möta upp mamsen och kopiera upp mina betyg och intyg som skall bifogas i mina nyskrivna CV:n. Jag tycker om att titta på alla mina betygspapper, det gör mig nostalgisk. Jag tänker "Ååååh, den här kursen var så rolig!" och "Oj, vad jag inte saknar Internationella Relationer"... I helhet hade jag en underbart bra kursplan på gymnasiet. Fick lära mig precis vad jag behävde, plus en massa extrakurser jag valde själv. Prima! Ett problem uppstod dock. Jag har två versioner av mina slutbetyg på gymnasiet; ett på svenska samt ett på engelska. Jag vill välja att ta med det som är på engelska, eftersom jag gick ett engelsk program, å andra sidan kan man aldrig vara säker på att min framtida arbetsgivare är lika engelsktalande som jag. Det är ju inte alla som vet att "Upper Secondary School" är gymnasiet. Så jag tog det svenska. På det står det ju trots allt att undervisningen sker på engelska. Det får duga bra det. :)

Vad det gäller vädret och medföljande kläder har jag ingen aning. Är det mulet, eller ska det vara soligt? Just nu är det båda, av någon anledning. Det blåser dock, så jag tror det blir långärmat.

Nu ska jag bege mig vidare, mot tandborsten!
Hoppas ni får en bra dag!

Peace&Love!

/El Hjorto

Dagens 'fit

Här har vi dagens 'fit:



/Husmor.


Marknad och bad.

God kväll!
Denna dagen skulle börja tidigt, var det tänkt, men Robin och jag försov oss... Hehehe, oops. Vi vaknade fem i elva, ungefär 3 timmar för sent. Det gör dock egentligen ingenting när man är ledig, men ändå. Anledningen att vi skulle upp tidigt var för att vi skulle till en marknad. En liten sådan, men ändå en marknad. Det var jag, Magda och Robin som köpte godis och åkte karuseller. Det blev liksom inte så mycket mer än så.

Nu åskar det så jag måste skynda mig att skriva klart inlägget och stänga av datorn, haha.

Efter marknaden åkte Robin tillbaka till stan, medan jag och Magda åkte och badade! :D Såhär såg det ut då:





Why so serious?

De har en stor vattenrutschkana(?) där också. :)

Sedan åkte vi hem till Magda och beskådade tre busiga kattungar! :D






Den trefärgade kattungen var mest busig, de andra två ville mest äta, hihi. :D

Mamma Katie. :)

Nu ska jag dra mig till soffan och ta en liten nap tills det slutar åska. Bäst att dra ur kontakten till datorn, just in case. Tjing på er!

Peace&Love!

/El Hjorto

Grillning och kvällsbad.

God kväll!

Dagen började med en massa städning, jag städade lägenheten medan Robin diskade. Det är ju alltid lite jobbigt, men alltid lika värt. :) Kvällen bjöd dock på trevligare upplevelser. Vi åkte ut på Alnö där Oscar hade dragit ihop en trevlig liten grillfest. Det grillades och senare så var bara Oscar och jag manliga nog att ta oss ett kvällsdopp. Det regnade och var inte särskilt varmt, men som tur är så är det ju varmare i vattnet än i luften. :) Jag tyckte att det var skönt. :D

Såhär såg jag i alla fall ut innan vi åkte iväg:


Spexar till det lite sådär, på en fredag. :)


Stolt över knuten som växer till sig bra. ;)


Sedan kom Yuki och strök sig emot mina fötter som vanligt, så han fick också vara med. :D

Nu sitter vi och kollar på Sorority Boys, jätterolig film! :D Hoppas ni alla haft en härlig fredag, tjing! :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Prismor.

God kväll allesammans!

Jag får be om ursäkt för att denna uppdatering kommer så sent. Det var tänkt att jag skulle lägga upp detta efter att jag blev klar, men annat kom in the way. Därför så ska jag sammanfatta hela dagen i ett inlägg istället. :)

Dagen började mycket trevligt med att jag och Robin åkte ner till stan för att fika på mitt favviscafé Waynes. Det blev dock lunch/fika med Ceasarsallad till mig och lasagne till Robin. Sedan en liten morotskaka på det. :) Efter det ville jag spana på lite jeansskjortor. Oscar hade så snällt tipsat om att det fanns fina på Dressmann, vilket det gjorde! :D Och på rea dessutom! Passade perfekt! :D Så jag fick en ljus fin jeansskjorta som jag får visa upp en annan dag. Poängen är att den ska vara stor, så att man kan ha tights under, och ett skärp i midjan. :) Därför var det bättre än bäst att handla den på en herraffär. :) Tack Oscar för tipset! :D Du får bli min personal shopper! :D

Då vi kommit hem igen så pimpade vi vår fina balkong med lite extra bling-bling. :) I höstas var jag och mami på en loppis där vi fyndade en massa fina prismor som kommer ifrån gamla kristallkronor. Det fanns alla möjliga färger och former och jag har nu byggt ihop dem till fina hängande dekorationer. De hängde vi upp och såhär ser det ut:







Fint va? :) Jag tycker att det är jättefint i alla fall, verkligen något för den som gillar solkatter. ;) Ett god idé för er pyssliga själar. Man kan ju liksom bygga dem som man vill, bara man har en tång och lite ståltråd. :) Jag blandade lite olika färger och former också, sådant gillar jag. :)

Efter det så tog jag en välbehövlig tupplur i soffan, och därefter så var det dags att göra oss klara för bion. Jag och Robin hade bestämt oss för att gå och se "Brides maids". Den var jätterolig, precis som den lovade. :D



Den borde ni gå och se, verkligen jätterolig! :D

Oh, just ja! :D Innan vi gick på bio så åt vi på vår favoritrestaurang när det gäller kinamat; Backinh! :) Hehehehe, de känner igen oss där. ;) Inte alls så att vi brukar beställa hemkörning ofta eller så.. Inte alls... Hehehe... Så vi har haft en himla superdag idag! :D Favvofika, favvomiddag och en jättebra biofilm! :) Den bästa starten på helgen som man kan tänka sig! :D Nu sitter vi här med varsin laptop i knät och nördar på våra egna håll.

Ni får påminna mig om att visa upp skorna, och jeansskjortan snart.

Nu tänker jag byta om till min fina sov-outfit och chilla. God natt!

Peace&Love!

/El Hjorto


Kräääm.

Det blev ingen rå kaksmet, men det blev jordgubbskräm! :D Mumz!

Receptet hittar ni häääär; www.köp-Ekströms-kräm-på-nämaste-butik.se

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;D

/Hj0rt.


Franklin.

God kväll allesammans!

Jag har haft ett kärt återseende med min kamera Franklin. Jag har en udda vana att döpa de tekniska sakerna i mitt liv efter ovanliga maskulina namn. Min bil har jag döpt till Arthur, fastän alla bilar enligt tradition är kvinnor. Båtar likaså. Min bil är dock en Arthur, en pärla! Min laptop heter Figaro, och min kamera har jag döpt till Franklin. Inspirationen kommer från ett ganska dåligt barnprogram som heter just Franklin. Handlar om Franklin och hans vänner i skogen. Franklin är en sköldpadda. Vad gör en sköldpadda i skogen? - Det vet vi inte.

Jag tog ett par bilder på min omgivning, mest åt Axel faktiskt. Jag vet att Axel gillar sådant. Jag tänkte på dig när jag tog de här bilderna. Här har du, gamle gosse!


Solnedgång.


Ett körsbär från vårt körsbärsträd.


Blomz.

Ja, tre snabba bara. De är oredigerade som resterande 99,9% av bilderna jag lägger upp här är. Jag tycker inte om att redigera, tycker det är jättetråkigt faktiskt. Vad säger ni om det då, bloggvärlden?! Va? Oredigerade bilder?! Inget "suga in magen och låren i Photoshop" här inte! Inget "Åh, kolla vilken röd blomma" här inte! Och definitivt inget "Åh, kolla solblänket i mitt öga". Inget sådant. Här kör vi på Keepin' it real! Represent!

Och ifall frågan kommer upp; Ja. Jag gillar mörka bilder. :) Hellre det än överexponerat tingel-tangel och spex. :)

Men nog om mig och Axel, nu ska jag dra mig tillbaka, kanske slänga ihop någon kaksmet jag kan äta rå. MmmmMMmMmm, rå kaksmeeet!

Adjö.

/El Hjorto

Snor!

Hejsan alla glada!
Jag hörde för ett tag sedan att man sväljer ett par liter snor varje gång man är förkyld. Mumsigt va? Det tvivlar jag inte alls på, jag tror man drar i sg en hel del medan man sover, för då kan man ju inte snyta sig. Det är nog därför jag inte har varit hungrig idag, har ju magen full av snor. Sådär, nu har ni fått er dagliga dos av äckliga fakta. ;)

Min dag har varit lite upp och ner. Jag fick stiga upp tidigt imorse då jag åkte med mami och papi in till stan innan de skulle på jobbet. Då jag kom till lägenheten kraschade jag i sängen och störde Robin tills han skulle upp och åka till skolan. Då han åkt fick jag sova i ungefär en och en halv timme bara. Jag väcktes brutalt av grannens flock (barn). Att 3 små barn kan låta som en hord elefanter är ganska amazing. De fick för sig att springa amok och skrika så att hela trapphuset höll på att rasera. De sprang med tunga steg upp och ner och upp och ner för trappan och skrek. Hade det inte varit för den lilla detaljen att jag inte hade någon tröja på mig hade jag flugit upp, slängt upp dörren och skrikit huvudet av dem. Tur för dem att jag var halvnaken och knappt kan prata.

Jag fick ett mycket trevligt telefonsamtal senare under dagen dock. :) Det var Robin som var på väg hem och undrade om jag ville ha något från affären. Eftersom jag inte äter godis så ville jag ha glass. Sjuk och krävande som jag är bad jag honom räkna upp alla sorter av Ben&Jerry's, Häagen Dasz och Catre D'or de hade. Till slut bestämde jag mig för denna:



Jag blir sugen på Rocky Road ibland, fast jag inte är något direkt fan av chokladglass.

Såklart glömde jag min kamera hos mami och papi, så det enda jag har att bjuda på är Google-bilder. Förlåt för det. Jag hade velat ta en outfitbild idag, på min snygga tischa, men det går ju inte då. Jag får göra det efter onsdag någon gång. Jag var ju så illa tvungen att ta på mig något då vi sedan fick för oss att baka pizza till middag och var tvugna att gå och handla. Då passade jag på att köpa en tidning åt mig själv också. Jag brukar bara köpa tidningar när jag tycker synd om mig själv. Denna gången provade jag en ny tidning; STYLEBY. Det är ganska ny tidning, detta var bara nummer 3. Jag ska lägga mig i soffan nu och läsa den, hämta inspiration och så. :)

Snor&Love!

/El Hjorto

RSS 2.0