Sämst!

Den här kola"såsen" var ju sämst!
http://www.ica.se/Recept/elinas-kolasas-5379/

Det är inte ens kolasås; det är kolasoppa! Sämst! Det är också receptet på knäck. Dessutom blev det så mycket?!?! Typ till ett helt barnkalas. Barnkalas där det serveras soppa med smak av knäck. Nej, chokladsåsen från ICA.se var mycket godare. Hade jag haft mina Pömp/Dömpbilder på den här datorn hade denna kola"sås" blivit väldigt mycket Dömpad. Brutalt Dömpad.

Ah, great. Nu smälte liksom glassen in i soppan och det har nu bildat en vit och krämigare soppa. Nej, det här var inte roligt.


Sämst!

Hj0rt, over and out!

Fredagsmys.

God kväll!
Jag och Robin hade fredagsmys idag, gullegull! Vi åkte och hyrde två filmer (mysigare med hyrfilm än att ladda ner. Gud vad retro!) och hämtade hem goda maten ifrån lokala grillen. Godare kioskmat får man leta efter!

Dessa filmer såg vi:


Easy A, förvånansvärt bra film! :O Se! Den andra var ju förvirrande, men lite gullig. :)

Sedan ville jag käka mumsig glass, så jag snodde ihop det här:


Banan, gammeldags vaniljglass, egengjord chokladsås och strözzzzel. Gött. Mos.

Receptet på chokladsåsen hittar ni här: http://www.ica.se/Recept/chokladsas-3248/ Håll till godo! ;)

Imorgon hade vi hoppats på badväder, men det ska åska, haha, så chanserna är skrymmande små. Man får väl göra bästa möjliga av dagen ändå. :) Snart väntar nog sängen, tjing!

Peace&Love!

/El Hjorto

Arm möter katt.


Aj.

Nu är det krig!

Tänk att man ska behöva ha samma krig varje sommar? Jag talar såklart om kriget emot getingar, bromsar och myggor. Myggor är lätta, de har jag inga problem med egentligen, de är faktiskt bara pyttesmå vampyrer som man får bort med myggljus. Bromsar och getingar däremot, de är lurigare! De måste man ju ha ihjäl med brutala medel. Bromsar måste man slå ihjäl, och till getingar krävs atomvapen likt detta:Den här måste jag snart ta fram och kriga loss på getingarna som har bestämt sig för att flyga in genom vår ytterdörr varje dag. De struntar blankt i om vi har insektsnät för dörren eller inte, de letar sig igenom ändå.

Nej, nu är det krig!

/Krigshjort!

Så oerhört besviken.

Så oerhört besviken är jag! Nedslagen. Bittert.

Här går man och planerar att göra svinagod banana split, man ska göra egen chokladsås och allt, och sedan har vi inte ens grädde hemma?!?!?!?!?!!!?!?!?! Inte en enda droppe! Vi som alltid har typ 5 liter grädde har ingen grädde helt plötsligt! Oooooh, det här är inte bra för mina PMS-liknande symdrom jag haft sedan igår. Och dumförklara mig nu inte, jag har inte PMS, jag har ju P-stav.

Jag tror att det har med förkylningen att göra, det verkar som det. Igår hade jag en väldigt arg dag. Jag blev arg på allt och alla oskyldiga varelser och ting. Idag överreagerar jag på saknaden av grädde. Jättebesviken/arg/ledsen blev jag. Samt är fortfarande.

Det var en himla tur att jag inte hade några krävande kunder på jobbet idag, då hade det kunnat sluta illa. Nu när jag tänker tillbaka blev jag väldigt rörd av en kund idag. Jag råkade riva ner en burkjäkel med pesto när jag packade upp varor. En glasburk såklart, men den överlevde. Den ramlade just när en kund gick förbi, en man, ~25, som plockade upp den åt mig ??? Jag ville börja gråta vad snällt det var! Jag blev alldeles till mig och bara "Åååååh, tack!". Det var det snällaste en kund gjort emot mig, någonsin. Han bara plockade upp den från golvet och gav den till mig. Så rart! Nu blev jag rörd bara att tänka tillbaka på det. Jag vet inte vem det var, han hade en spindelnätstatuering på armbågen.

Nåväl, nu måste jag skärpa mig! Jag får köpa grädde imorgon, det kan vänta. Men det där med pestoburken alltså, it made my day! :')

Det är inte lätt alltså.Jag önskar att jag hade PMS så att jag hade något att skylla på. Nu tar jag och äter glass med bara strössel. Ingen chokladsås och ingen banan.

Peace&Love!

/El Hjorto

Nöjd.

Hej igen!

Nu är jag nöjd. Håret är fixat, ingen utväxt längre, och jag har köpt skorna. De är finare än finast. :) Jag har en känsla om att de kommer att användas flitigt, speciellt i höst! :))))) Jag struntade i mascaran, blev snål och väntar istället tills den är helt slut.

Nu sitter jag och äter nachochips med sweet chilidip. Mumz! Bilder på skorna får jag återkomma med, kanske med en hel outfit. Vi får väl se.. :) Nu känner jag att jag bara måste krascha i soffan, facebook får vänta!

Hoppas ni får en bra kväll! Hejs!

/El Hjorto

På G.

Jag är på G! Jag har förtärt en ipren och halstabletter. Det går ändå inte bra. Jag kraxar på som en liten kråka och halsen känns som sandpapper. Dock är jag glad att jag är på benen, även om det gör ont i kroppen.

Dagens to-do-list:

Fixa håret hos bästa frissan.

Införskaffa skor

Införskaffa ny make-up remover, den är nämligen helt slut.

Införskaffa en ny mascara, märkte jag nu imorse. Det är inte mycket kvar i den heller.

Sedan är det stopp. Jag skall återvända hem och förmodligen lägga mig i soffan med täcke och kudde och sova. Såklart ska jag också invänta middagen, det blir tacos ikväll, och det vill man ju inte missa! :D

Nu ska jag återgå till dessa;Hoppas att ni får en bra dag, och att ni slipper förkylningar.

Peace&Love!

/El Hjorto


Oskadd.

Tillbaka och oskadd, som man brukar vara. Det är ju tur att sådana undersökningar går fort. Bra gick det också, som väntat.

En annan sak som tyvärr inte är bra är min hälsa. Nu ska jag ge Emanuel skuldkänslor som han förtjänar. Då Emanuel körde bilen hem så hade han en massa kyla på i i bilen, detta resulterade i att jag fick sitta och frysa i kallt drag i flera mil. Emanuel tyckte att jag var mesig som sa att jag frös, tills han själv fick sitta i baksätet i det kalla draget. Då fick han minsann äta upp sina ord. ;) Av detta har jag i alla fall nu blivit förkyld. Jag har försökt att kurera min hals i två dagar nu, utan framgång.

Som plåster på såren ska jag åtminstone få Korv Stroganoff till middag idag, hurra! Jag har velat äta det ända sedan båten. Fick för mig att de skulle ha det på båten, vilket de då inte hade. Mami ska också köpa med sig halstabletter till mig, det kommer att behövas.

Jag hoppas att det inte blir värre, för imorgon händer det roliga saker! Då ska jag fixa barret hos min duktiga frissa. :D Utväxten behöver färgas och eventuellt kommer topparna att klippas, om det behövs. Efter det ska jag köpa de fina kilklacksskorna jag visade för ett litet tag sedan. Förutsatt att de finns kvar, vill säga. Hoppashoppas!

Nu ska jag återgå till att dricka te (igen), med mycket honung, och hoppas på det bästa.


Sjuk. Såhär kan man se ut om man har exempelvis påssjuka? Intet ont anande satt jag i bilen på vägen ner till Stockholm...

En obekväm morgon.

God morgon på er!
För mig blir det tyvärr ingen speciellt god morgon. Just nu sitter jag och dricker te och ser inte fram emot besöket till Barnmorskan som ska ske klockan 12. Jag tycker mycket om min BM, hon är väldigt bra, men det är ju aldrig roligt att lägga sig i gynstolen. Obekvämt är väl bara förnamnet, även om det bara är en vanlig check-up.

...

"Slappna av och hasa ner lite till". Ja, det är ju lätt.Sådär, det var bara det. Jag ville dela med mig för att ni ska veta att det är obekvämt. Obekvämt. En obekväm sanning, i en helt ny version!

Åter på torra land!

Hej igen alla glada!
Vad roligt att ni tittat in fast jag varit borta. Over seas, om man säger.

Riga var bra, Stockholm var bra, allt i sin ordning. Här har ni ett litet urval passande bilder:


Frukost på Donkelito innan roadtrip till Stockholm.


Tyst. Jag. Kör. Bil.


Emanuel.


På Tönnebro var det förarbyte och streching.


Dra ner tröjan och sluta se så glad ut!


Hej där.


Maggelurken och jag.


Robinnnn.


Första drinkarna på båten.


Mumsar på med min beska drink som man fick en glow stick med. Jag köpte drinken enbart för att få en glow stick. Såklart.


Rigis.


Rigis.


Rigis.


Godaste Banana split jag ätit fanns på Double Coffee i Riga.


Lettiska katter som njöt av det fina vädret. :)


Rigas hamn.


Rigas hamn.


Rigas hamn.


Fiskmåz.


Lego i Rigas hamn.


Oväder med blixtar och dunder under natten på vägen hem till Stockhom igen.

Lördagen spenderades i Stockholm på Gröna lund. Tyvärr har jag inga bilder därifrån, men jag kan stolt meddela att jag åkte Katapulten eller vad den heter. Som fritt fall, men den skjuter upp en i en himla fart också? Roligt! Det var förresten Emanuel som övertalade mig att åka den. Creddddd! vi åkte också nya berg-och-dalbanan Twister. Den var ryckig.

En rolig notis; jag fick komplimanger för mina snygga tatueringar. Jag har inga tatueringar. Jag ska visa er någon dag vad detta handlade om... ;)

Jag får återkomma imorgon. Ha det gött!

Peace&Love!

/El Hjorto

Såhär ligger det till...

Hejsan!
Som ni kan se så har jag lagt in en ny kategori vid namn "Sanningen." Jag har även fört över några inlägg från arkivet som infaller i denna kategori.

Det jag vill förmedla med denna kategori är att visa hur det ligger till. Jag kan, som jag tänkte göra idag, avslöja myter och hemligheter som det andra könet inte känner till, exempelvis. Idag ska jag berätta för er manliga läsare hur tjejer uppfattar det ni säger.

Man ska helst vara så tydlig som möjligt med tjejer. Är man aningen tvetydig så tolkar vi det som något negativt. Här ska jag lägga in ett exempel. Emanuel sa att mina nya solglasögon var "Ganska snygga". På killspråk betyder det att de är ja, snygga. På tjejspråk däremot betyder det att de var fula, men att personen i fråga inte ville vara elak och säga det. Är ni med?

Svart på vitt bara. Antingen tycker ni att de är fina, eller fula. Dock är tjejer ännu mer komplicerade, så vi vill inte höra att de är fula, även om ni tycker det. Häng med här nu; ni ska vara ärliga och säga precis vad ni tycker, men vi vill inte höra det på det sättet. Så, istället för att säga "Jag tycker att de är fula", säger ni istället "Jag tyckte inte om dem särskilt mycket", eller något liknande. Lägg också gärna till "Men om du tycker om dem så ska du ju såklart skaffa dem". Typ. Ja, ni förstår nog, hoppas jag.

Jag reserverar mig självfallet för att detta inte gäller alla individer, men kvinnor i allmänhet är kända för att vara komplicerade. Så är det ju.

Sådär, nu vet ni det också. Är ni tvetydiga så kan ni vara säkra på att tjejer kan twista det till något negativt. Så passa er nooooga.

Peace&Love!

/El Hjorto

Två nyheter.

Japp, nu är det såhär:Finn dem. De två stora nyheterna. Finn två fel, om ni så vill. Finn dem bara.

HITTAROM!

Något ska bort...

Någonting ska bort... Jag säger inte vad, det får ni klura ut själva så länge.

Stay tuned...

Morgonskor.

God morgon! :)

Idag när jag vaknade fick jag en sådan lust att strosa runt i Birsta och titta på massa saker jag inte har råd med. Jag vill söka inspiration. Så det är exakt det vi ska göra idag, åka till Birsta så att jag får titta på kläder jag inte har råd med. Mental notes, tills efter lön. Just nu sparas ju pengarna till vår Rigakryssning, som vi åker på om mindre än en vecka. På torsdag, för att vara exakt.

På tal om cravings, så hittade jag ett par superfina ankelboots med kilklack igår när jag surfade runt efter just detta. Jag har letat hur länge som helst efter de perfekta, och hittat dem! Dock inte dessa jag ska visa er nu, de är på andraplats. De perfekta finns bara i ett exemplar kvar, i strl 39. Jag har 37. Surt, för de är i färgen jag ville ha också. Då är ju frågan om man ska köpa dem, för att de är de perfekta skorna, och ha dem i två storlekar för stort, eller bara glömma dem? Förhoppningsvis kan jag glömma dem, om jag får tag i de här;Dessa hittade jag på Scoretts hemsida. De har tyvärr ingen webshop, vilket betyder att man måste leta upp dem i butik. Frågan är ju då hur ofta de uppdaterar hemsidan. Finns de ens kvar i butik? Jag får helt enkelt bege mig ut och leta. Hoppashoppas!

Ja, det var mest det. Det blev klädprat denna morgon, jag ber om ursäkt till mina manliga läsare, men det är nyttigt för er att höra sådant också ibland. ;)

Hoppas ni får en bra dag!

Peace&Love!

/El Hjorto

BBQ

Hej igen!

Så fort pojkarna kommer tillbaka från gymmet så skall det grillas på vår fina elgrill som står på vår fina inglasade balkong. Ikväll blir det grillade fläskkotletter med potatissallad samt grillade grönsaker.


Ballen.


Där katterna tycker om att sova...


En av mina legendariska passionsfrukter! :D Spännande! :D

Hoppas att ni har en bra dag och kväll allihopa. :)

Peace&Love!

/El Hjorto

When life is at its best.

Hej alla glada!

Idag skulle jag vilja ägna lite tid åt återblickar. Idag då jag var ute och cyklade så tänkte jag tillbaka på gymnasietiden. Det var återblick nummer 1. Skulle jag kunna så skulle jag gå om gymnasiet, helt klart. Det var de jobbigaste, mest slitsamma, händelserika, underbara år i hela mitt liv. Dock är jag så glad och nöjd över mig själv att jag gick en så krävande linje. Så jobbig som den var, har den givit tillbaka lika mycket. Tack SPin.

En annan sak; SUBWAY. För det första, Subway är bäst. Det godaste man kan äta i snabbmatsväg. Hands down! För det andra, Subway är på väg tillbaka till Sundsvall. That's right, ryktet stämmer. Det blir ett nytt Subway där Wear it låg. Enligt vittnen. Hoppashoppashoppas! Därför blickar vi också tillbaka till tiden då Subway fanns, OCH gymnasietiden. De faller ju då samman fint i dessa bilder...

Döm mig inte. Jag älskar Subway. OCH jag gillar dumheter. Som när jag och Magda försökte göra micropopcorn med hårtorkar:Japp. Meeeen, det är ju jag det. Man får väl göra vad fan man vill.

Peace&Love!

/El Hjorto

Onsdag.

Okej, snabb recap: Vakna och slöa i soffan halva dagen innan jobbet, jobb, komma hem och äta något mumsigt lantbröd pappa köpt, vara sjuksköterska till bilen (pappa är läkaren), parkera vid datorn och fippla på med CV m.m.

Min kära pärla till bil mår tyvärr inte så bra för tillfället. Det är ännu ej klart om den behöver undergå operation eller inte. Vi håller alla tummar vi har! Åh, min pärla! <3 Pappa ska rådfråga ännu en kirurg under veckan..

Till en god nyhet tillhör att det nu växer passionsfrukter på vår balkong! Passionsblomman (som jag trodde bara var en blomma) producerar nu frukt. Spännande va? :D:D:D:D:D:D:D Jag som älskar passionsfrukt! :D

Förlåt för dålig uppdatering.

För att knyta samman alla dessa skilda saker är här en bild på en fin My Little Pony:Peace&Love!

/El Hjorto

Monsunregn med hagel!

Hejsan alla glada (och blöta)!

Idag är det inte det bästa vädret för att vistas utomhus. Sundsvall är nämligen dränkt idag. Åska, blixtnedslag, monsunregn likt vattenfall som även innehöll stora hagelbollar. ASCOOLT! Faktiskt det västa skyfall jag har varit med om någon gång. Så coolt att jag var tvungen att springa ut och uppleva det. Jag blev genomblöt på ungefär 10 sekunder, haha. Jag stod där och upplevde det i flera minuter medan Robin fegade i dörröppningen. Vilken kärring, haha. ;D Mina kläder är fortfarande jätteblöta, de hänger i köket på tork. Och mina stackars converse... Åh, mina stackars converse. De har jag lutat mot elementet i hallen, trots att det inte ens är på. Element brukar ju inte vara det på sommaren. Jag kan ju inte direkt styra det heller, då man bor i lägenhet, haha. På grund av mina dränkta skor som aldrig kommer torka, kan jag heller inte ut och cykla. Har liksom inga skor ? Såvida jag inte tar högklackat... Det får vänta. Imorgon ska jag ju hem och jobba, då har jag fler skor att välja mellan, då kan jag ta en lång prommis eller kanske en joggingtur. Det blir bra det.

Såhär ser det ut nere på stan;


Bild från st.nu

Ni kan läsa mer här: http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.3703772-hagelskurar-over-staden
Gud vilken dåligt skriven artikel förresten? Till och med jag hade gjort det bättre. "Över stora delar av Medelpadskusten rumlade det från himlen", alltså va? Det åskade, okej? Rumlade det från himlen, herregud. Nåväl, bilderna är ju roliga i alla fall, ni får genomlida den dåliga texten...

Nu ska jag börja med middagen, och därefter ta en låååång dusch. Ha. Det. Gött!

/El Hjorto

En chillad dag på stan.

Hejsan!

Idag var det egentligen en typisk dag då man borde ha legat på stranden, men så blev det inte. Jag kom iväg ganska sent ifrån mamma och pappa, umgicks lite med mamsen på morgonkvisten. :) Då jag väl åkte till stan och hem till lägenheten så ville Robin ner på stan, så vi snodde med oss Emanuel och åkte ner. Varmt som bara den var det. Jag köpte en glass, men den var inte god. :( Det som fick fungera som svalka var Vitamin Well med svartvinbär. Gött. :) Jag träffade på Jonathan också, han är på besök i stora staden Sundsvall, haha. x)

Jag hade inte med mig kameran, men jag hade i alla fall min fina långklänning på mig, den är perfekt när det är varmt. :)


Den här bilden är från Nationaldagen i hamnen, om ni kommer ihåg. :) Idag hade jag dock mina rosa converse på mig, inte ballerinaskorna.

Lite trög uppdatering nu för tiden, men jag försöker i alla fall.. :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Chocolate chip cookies.

God kväll!

Idag har följande hänt: Steg upp, åkte hem och jobbade, åkte hem och åt Stinas kyckling med mina päron och min farfar, bakade Chocolate chip cookies. Sådär ja.

Jobbet var jobbigt. Logiskt. Att jobb är jobbigt. Idag var vi bara två personer av fem som jobbade. Hektiskt. Egentligen bara 1½, då den ena av oss är nykomling. Arbetstakten är långsam för denna nya människa. Nejdå, han är duktig, men är man ny så är man. Det tar ett tag att komma in i rutinerna. Okej, det blev en timmes övertid, klirr i kassan! :D Sitter fint nästa lön det. Det gick ju bra också, eftersom jag är Hulken och klarar allting själv. Fino fino.

Varför bakade jag Chocolate chip cookies då? - För att jag ville äta smeten. Mmmm, kaksmet. Finns det något bättre? Dock bakade jag faktiskt ut kakor också, de ligger i köket och svalnar. Nu blev jag törstig, måste ha lite mjölk.

...

Sådär! Ett glas mjölk, plus att jag åt en skinkskiva? Rökt skinka, mumz! Kan äta det som chips. De borde göra det, typ skinkchips. Torkade rökta skinkskivor? Jag skulle köpa det. Fasen, nu vill jag ha en till. Det får bli på mackan imorgon istället.

Ja, men det var väl det. Det har inte hänt så mycket idag. Emanuel skulle komma tillbaka från sin festivaltrip idag, välkommen hem, Emanuel! :D Katterna mår jättebra, har säkert saknat dig en massa, dock. :)

En till sak!!! Idag köpte jag en sådan där smart grill-wokpanna som de har på ICA! :D Pappa köpte en när de kom på erbjudande, och vi har provat den flera gånger här hemma, den är jättebra! :D Det blir jättegott att till exempel skära upp tomat, lök och paprika och grilla i den. Gärna stänka på lite soya och kryddor också. Och färska champisar! :D Jag har inte kunnat köpa en, för de sålde slut, men nu har de tagit in dem igen på mitt jobb, så jag var snabb och köpte en idag. :) 129 spänn, knappt någonting för en så bra grej. :) Nu ska här grill-wokas! :D

Det blev bara text idag, ni får leva med det. Ha det köng nu! :)

Peace&Love!

/El Hjorto

En bild jag tycker om.

Bara en bild jag tycker om...


Back in the days, med mitt svarta hår. :)

Hoppas ni har det bra i det fina vädret. :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Trasig.

Hejsan!

Jag har insett hur mycket det märks att man har blivit vuxen nu. Alldeles nyss gick mina fina solglasögon sönder. Det var inte vilka solglasögon som helst heller; utan det var de vita som jag hade köpt i London, som jag inte kan ersätta. Saken är den, att det gjorde ingenting ? För några år sedan hade det varit katastrof, men nu mumlade jag bara ett "typiskt", och så var det inget mer med det. Trots allt är det ju bara ett par solglajjor. Så nu är det bekräftat; jag är verkligen vuxen. :)

Det händer inte mycket idag, tyvärr. Robin är inte hemma förrän sent i eftermiddag någon gång, så jag ska väl diska. Eller spela Sims. Förmodligen båda. ;D Jag ska dock möta upp Robin sedan på stan, så ska vi luncha tillsammans. Det är ju något i alla fall. :)


Det var dessa godingar.

Nu ska jag hoppa in i duschen, hejs!

/El Hjorto

Husfru.

Goddag!
Denna dag bjöd inte på vad en dag som denna borde bjuda på, vilket är sol och bad. Någon måtta får det vara, man ska ju inte utsätta sig för allför mycket sol.

Jag sov inget vidare inatt. Det var för varmt när vi skulle sova, så vi tog ut täcket ur påslakanet och sov med bara påslakanet. Det var inte särskilt mysigt, så jag sov inte bra alls under natten. Imorse vaknade jag med halsont och svullna halsmandlar. Jag tänker att det blev för kallt under natten, vi sover trots allt med öppet fönster. Tur som jag har dock, så har jag en så snäll pojkvän som på morgonen tog ett nytvättat påslakan och lade i täcket igen, och stoppade om mig så att jag fick sova ordentligt under förmiddagen. :) Jag klev upp strax innan 12.

Under dagen har jag varit en duktig husfru och diskat, städat, skött om blommorna och nu ska jag strax börja med middagen. Det blir krämig gryta med fläskfilé, röd paprika och färska champinjoner. Mumz! Jag är ju faktiskt en fena i köket! :)Tro nu bara inte att jag är någon gnällig husfru? Problemet gnälliga husfruar har är att de inte delar upp sysslorna med snubbarna sina. Hjälpas åt är himla bra! Jag och Robin brukar försöka dela sysslorna i hälften. En annan sak är att göra sakerna tillsammans (när det går). Exempelvis brukar jag och Robin tvätta tillsammans. Vi går BÅDA ner till tvättstugan. Mycket bättre och roligare. Annars kan det bli bitterhet och sura miner från olika håll. Man ska hjälpas åt, kom ihåg det! :)

Jag tänkte bara uppdatera lite. För att sammanfatta; Jag är på väg att bli sjuk ? :( Jag är en duktig husfru. Lyllos den som gifter sig med mig! Fetast diamantring vinner....

x)

Peace&Love!

/El Hjorto

Bilder från gårdagen.

God kväll!
Nu har jag och Robin kommit tillbaka från en jättegod middag med våra föräldrar på Stekhuset, samt matvaruhandling på ICA Maxi. Nu har jag alltså parkerat mig i soffan och kan dela med mig av några bilder jag tog igår. Personbilder togs också, men de hamnar förhoppningsvis inte på nätet. :)


Ågläntan, nybyggt i hamnen i Sundsvall. Vattnet var så fint och glasklart.


Magda köpte glow-sticks i London, vi invigde dem igår! :D Fina va? Jag är orange, Magda grön, Oscar gul och Robin blå. :)


Sundsvall by night.

Ja, så var det med det. Ni får ha en bra kväll, simma lugnt!

/El Hjorto

Present!

Hejsan!
Idag är det fullt upp, vi har precis kommit hem ifrån Alnö där vi badat och solat. Mycket skönt var det. :) Nu tänkte jag bara lägga upp en bild här på en jättecool present som Robin fick igår, av Oscar! :D


Kolla vad cool! En sån där ätande blomma från Super Mario! :D Oscar gör dem själv, med pärlplattor och grejer.

Kolla in hans blogg för mer pärlplatte-konst!
http://boggey-obm.blogspot.com/

Så var det med det! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig all sand, sedan ska jag göra mig klar inför middagen. Slänger upp ett inlägg senare med bilder från igår kväll. :)

Peace&Love!

/El Hjorto

Tårtor!

Goddag! :)

Idag är det ju Robins födelsedag, grattis älskling! :* <3 Här är tårtorna som jag gjorde;


Frukttårta med jordgubbar, kiwi och mandarin.


Gräddtårta med jordgubbar och kiwi, med egengjorda chokladdetaljer. Det var de där jag gjorde igår. ;)

Ser smarrigt ut va? ;) De är mycket goda! :D

Nu ska jag återgå till att fira min fina pojkvän, och lite senare ska jag åka hem för att jobba, för att sedan åter åka till stan och gå på Gatufesten. Ikväll är det gratis, då är det rimligt att gå. :)

Tjing!

/El Hjorto

Sockerbagaren.

Hej igen! :)

Jag bestämde mig för att snitsa till det lite grann, och jag gjorde mina egna chokladdekorationer till ena tårtan imorgon. Man smälter blockchoklad och droppar/häller ner i mönster på bakplåtspapper. Sedan när det stelnat så kan man sätta dem på bakverk. Om man är försiktig så att de inte går sönder. ;) Jag ska försöka ta bilder imorgon, om jag hinner, på mina tårtor. :)


Choklad!


Jag fick choklad över så jag tog mig friheten att göra chokladdoppade jordgubbar som efterrätt. :) Mumz!

Nu tänkte jag träna lite på min pilatesboll. I love that blue ball. Min enda riktiga vän. Om man blir arg på någon kan man kasta bollen på dem. Kids, don't try this at home. Vill inte bli stämd av några föräldrar liksom...

Ha en bra kväll!

/El Hjorto

I am a festis.

Hejsan! :)
Jag surfade in här lite sent idag, men jag gottgör det med bilder. :)

Tidigare idag så gick Robin och jag ner på stan för lite ärenden. Vi bokade bl. a. frisörtider åt oss båda två, dock på olika salonger. Vi har våra egna olika favoriter. ;) Sedan bokade vi bord på en nice restaurang också, till Robins födelsedagsmiddag på torsdag. :)

På väg ner till stan tog jag ett par bilder på Skönsberg, vår stadsdel som nu för tiden är ett rivningsprojekt. Vi ska ju ge plats åt nya E4:an. Bron som skall gå över hela Sundsvallsfjärden, you know. Vilket är mycket bra, så slipper E4:an gå igenom centrala stan. :) I vilket fall, så rivs många byggnader här nu, de får så lov att flytta på sig.
Jag gillar hur de har sparat plastväxterna. ;)

Sedan tog vi bussen hem, då vi skulle skynda oss tillbaka. Vi kom på att vi måste handla tårtingredienser och kakor till Robins birthday imorgon. Det är jag som agerar sockerbagare, mer info i nästa inlägg. :)


Min favoritfestis på bussen. I am a festis. :)

Vi insåg också att restaurangen Viktoria har stängt? Alltså va? Nu är där någon restaurang som heter Opus? Vi kikade på menyn och de hade typ 2 förrätter, 3 varmrätter och 2 efterrätter. Inte okej. Någon som vet vad som hände med kära Viktoria? :(

Peace&Love!

/El Hjorto

Miljöhjälten!

Här kommer jag, glidandes på min glidarhoj! Min snygga Cruiiiizer! Den fina fisken (nej, inte fisk; cykel! :D) fick jag av mina snälla föräldrar när jag fyllde år. :) Älskar att jag önskade mig samma sak då jag fyllde 21 som då jag fyllde 8 eller 9. Tihi. :)


Zwoooooosh! :D

Det var Robbolobb som fotade. :) Tacktack! :D

Mer cyklar till folket! Miljövänligt, och man blir av med några onödiga kilon. Dessutom är det jättehärligt att cykla. :) Det känns bra när det bränns i låren då man cyklar fullt ös i uppförsbackarna. Workout is good! Good for you. Tänk på det. :)

Jag måste bara skaffa en liten plingelinga till min cykel. Jag vill ha en häftig ringklocka som matchar min coola cykel. Den har ju liksom flames? Hahaha, på ramen? Ser ni? Fräckt va? Ohyeah.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/El Hjorto

Dagens 'fit och shopping.

Hej igen! :)

Här kommer bilder på hur jag ser ut idag, samt lite ting jag handlade idag på Birsta.


Alltid lika seriös. x) Gissa var kjolen kommer ifrån? - Inte H&M! :D

Linne från H&M.
Kjol från... Min kära mormor har sytt den till mig!!!!!!! :D:D:D:D:D Jättefin! :) Dessutom i mjukt och lyxigt tyg. :) Lyllos mig som har en sömmerska till mormor. <3


Jag skulle ta en liten facelook, men det gick ju sådär. Effekten blev cool, dock.


Hittade världens sötaste ring på SIX. Hjort-style! :D Som ni ser har jag filat ner naglarna också.


Plus ett par fina örhängen som jag tyckte var somriga och fina. :) Också från SIX.


Jag har köpt en födelsedagspresent till min kära pojkvän också. Hemliz. Oooooch som vanligt, så fort jag ska ta bilder till bloggen, så kommer Yuki in i bilden och trollar. Han är ett himla troll, den katten. Han känner liksom på sig när jag ska ta bilder till bloggen. Haha, silly! :D

Det blev middag på Taco bar också. Riktigt smarrigt! :)
Hoppas ni också har en bra dag!

Peace&Love!

/El Hjorto

Frulle.

God morgon! :)

Titta på mig nu, slänger in ett frukostinlägg och allt! :D Idag blev det Mannagrynsgröt med kanel och banan.


Såhär ser det ut. I min fina blåa skål med kossor på. :)

Obs, jag är ingen sådan där konstig typ som inte har mjölk på sin gröt? Robin har inte mjölk på sin gröt. Det tycker jag är lite konstigt. :) Haha, jag hällde på mölken efter att bilden togs. :)

Anyway, mumz! :D
Hoppas ni får en trevlig daaag!

/El Hjorto

Hej!

Hej!
Jag slarvar, jag vet... Ni får förlåta mig. Jag ska bege mig ut här under veckan och ha kameran med mig, så att jag kan visa vad jag håller på med hela tiden.

Detta kan jag dela med er nu, min passionsblomma har slagit ut. :) Den trivs mycket bra på vår inglasade balkong, det blir ju nästan som ett växthus. :)


Exotisk och spännande. Zpenande.

Ja, det var roligt i fredags också, som väntat. :) Till veckan har jag detta att se fram emot:

* Robin fyller år (24, gammal gubbe! ;D)

* Gatufesten på onsdag. (Det är i sig ingenting att se fram emot, det är samma sak varje år, MEN, på onsdag ska jag gå med Magda, då är det gratis inträde, och det vi ser fram emot är att äta Langos och sockervadd. Mumz.)
Megalång mening blev det där.

* Det är badväder både på torsdag och på lördag. Sola och bada! :D Oscar, boka in dig! :D

* På torsdag ska vi ut och äta middag för att fira Robin. Nom-de-nomens.

Ja, men då säger vi väl så då. Adjöken.

Peace&Love!

/El Hjorto


Dagens Pömp/Dömp.

Tjenne! :)

Idag kör vi på en liten Pömp/Dömp!

Dagens Pömp går till festligheter och god mat, som fredagar skall bjuda på. :) Det är såklart jag som lagar maten, så det blir självklart gott. ;D

Fredagkvällens festligheter är Pömpad! :)Dagens Dömp måste tyvärr gå till mitt huvud, som dagen till ära valt att värka. Kort och gott;
Huvudvärk är Dömpad! :(Jag har knaprat i mig en Ipren och hoppas på det bästa. :) Om inte annat så blir det nog bättre med lite Goda Maten! :D Synd bara att jag måste vänta ääända till klockan 18.00. Typiskt att man är hungrig nu. Håll uuut!

Peace&Love!

/El Hjorto Festo.

RSS 2.0