Host!

Nej, alltså inte 'host', engelskans ord för värd; utan host, som i hosta. Just det, att hosta. Det är vad jag gör nu för tiden. Hur länge har det pågått? Två veckor snart tror jag. Uscha. Idag har jag dessutom fått ont i revbenen, och nu gruvar jag mig och tänker på hur lätt det är att skada sina nedersta revben. Min mamma hostade sönder sina revben en gång. Jag vill inte att det ska hända mig. Därför försöker jag nu att hosta så försiktigt som möjligt. Det går inte alls bra. Jag tröstäter därför Franska våfflor. Ni vet, de här goda krämfyllda sockerkexen typ? Asgoda i alla fall! Det bästa är att Robin inte gillar dem, så en hel förpackning till mig! Score! :D

Det är alltså därför uppdateringen lider, på grund av min hosta. Jag kan liksom inte göra speciellt mycket, måste hålla mig inne och 'kurera' mig själv. Jättekul. Nåväl, hoppas på att bli frisk ASAP!

Ungefär såhär känns det just nu:



Nu blir det nog ett glas pepsi också. Sodaholic.
Vi hörs senare små hjortar!

Peace&Love!

/El Hjorto Hosto.

Kommentarer
Postat av: Oscar Miester!

Jag hörde att honung är värsta mirakelkuren. Det inte bara lindrar hals ont etc utan typ dödar bakterier och grejer också. Så prova lite sånt!

2011-11-08 @ 06:52:59
URL: http://boggey-obm.blogspot.com/
Postat av: Hj0rt!

Någon speciell honung eller gäller det alla sorters honung? D: Jag har väldigt ofta honung i mitt te, nämligen. D:

2011-11-09 @ 12:16:58
URL: http://broderhjort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0